ceturtdiena, 2015. gada 16. aprīlis

BIO2YOU, natural Anti-Ageing day cream with Hyaluronic acid, 50 ml

Samazina krunciņas, nodrošina ilgstošu mitrināšanu, un ādas atjaunošanos, paaugstina ādas elastību un stimulē kolagēna rašanos.
Nesatur alkoholu, krāsvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus.

Iestājoties siltākam laikam, savās ikdienas rūpēs par ādu rodas vēlme pēc vieglākām tekstūrām un visus "biezos" krēmus gluži kā mēteļus gribās salikt skapī, lai neredzētos ar tiem pēc iespējas ilgāku laiku :) 
Bio2You krēms ir tieši tāds - viegls, ātri iesūcas un nerada smaguma sajūtu. Krēma konsistence ir tāda kā viegli uzputota, nedaudz želejīga. Smarža ir ļoti dabiska - raksturīga daudziem Bio2You produktiem - pēc krēma iesūkšanās uz ādas nesaglabājas.
Krēms satur daudz vērtīgas un dabiskas sastāvdaļas - hiluronskābi, kolagēnu, pantenolu, smiltsērkšķu eļļu, avokado eļļu, mežrozīšu ekstraktu un kanēļa ekstraktu.
Krēmu lietoju katru dienu nu jau veselu mēnesi un varu teikt tikai to labāko. Krēms sniedz labu mitrināšanu, komfortu un ir labs pamats dekoratīvajai kosmētikai. Mans L'Oreal True Match tonālais krēms uz tā klājas lieliski, bet vienmēr der atcerēties, ka jānogaida kādas 10-15 minūtes pirms klāt dekoratīvo kosmētiku.
Nevarēšu īpaši komentēt krēma iedarbību uz krunciņu izlīdzināšanu, jo man pagaidām tās nav tik izteiktas.
Zināms, ka gan kokosriekstu eļļa (arī atrodama krēma sastāvā), gan smiltsērkšķu eļļa kalpo kā dabīgs līdzeklis saules aizsardzībai, tomēr to aizsardzības indekss nav visai augsts: kokosriekstu eļļai tas ir 4-6, bet smiltsērkšķu eļļai 2-4, tādēļ šim mērķim ieteiktu lietot vēl papildus līdzekļus.

Sastāvs:
Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Persea gratissima (Avocado) extract, Cinnamon cassia bark extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Parfum

Kur nopirkt?
Bio2You veikalos, Biotēkās, Douglas veikalos, Drogas, www.bio2you.lv u.c.
(šobrīd mājas lapā krēms nopērkams ar 20% atlaidi)
Cena:
EUR 26,64
Vērtējums:
8/10

4 komentāri:

  1. Man ļoti patīk viņu jaunais iepakojums, liekas tāds šiks un tāds tā kā salonu kosmētikai. :) Esmu ļoti maz ko lietojusi no Bio2You, bet viņu attīrošais līdzeklis man ļoti patika, tikai žēl, ka dozators bija briesmīgs, pirksti sāpēja pēc tik intensīvas spiešanas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iepakojums ļoti foršs :) Man labāk patīk nekā tie stikla trauciņi. Mans favorīts no Bio2You produktiem ir toniks (tas, kas stikla traukā), bet attīrītājs arī bija ļoti labs :)

      Dzēst
    2. Man atkal stikla trauciņi patika labāk. Šis iepakojums liekas pārāk plastmasīgs.
      Gribu pamēģināt acu krēmu no jaunās līnijas.

      Dzēst
    3. Šiem arī, manuprāt, dozators darbojas daudz labāk, un iepakojums vieglāks. Stiklam, protams, ir savas priekšrocības, bet tā plastmasa tomēr parocīgāka :)

      Dzēst