otrdiena, 2015. gada 28. aprīlis

ARTISTRY Indigo Skies

Jaunā Artistry 2015. gada pavasara kolekcija Indigo Skies, ko raksturo izteiksmīgi toņi, radīta, iedvesmojoties no Amerikas dienvidrietumiem. Krāsu palete sniedz brīvību veidot izskatu atbilstoši noskaņojumam, tā ļauj radīt gan atturīgu, gan spožu koptēlu.

Indigo Skies Eye Crayon acu zīmuļi ir trīs vienreizēju krāsu (debess zilās, indigo un tuksneša smiltis) acu zīmuļu komplekts, kas sniedz iespēju veidot gan atturīgu, gan dramatisku skatienu.
Jaunajiem acu zīmuļiem ir krēmveida tekstūra, kas klājas gludi un vienmērīgi, kā arī lieliski nožūst un nodrošina ilgstošu noturību. Turklāt zīmuļus var izmantot gan kā laineri, gan acu ēnas. Integrētais zīmuļu asinātājs garantē, ka Indigo Skies būs vienmēr gatavi lietošanai.

Artistry pavasaris ir drosmīgs un košs, bet tajā pašā laikā arī maigs un sievišķīgs :) Dabiskam izskatam lieliski noderēs zīmulis Desert Sand (silti bēšs tonis), kas izlīdzina plakstiņa toni un piešķir dabisku mirdzumu. Labi derēs arī kā ēnu bāze, vai acs kaktiņu izgaismotājs. 
Sky Blue (debesu zilais tonis) bieži izmantoju kā acu zīmuli ūdenslīnijai, jo tas meikapu padara interesantāku un skatienu "svaigāku". 
Indigo (tumši zils tonis) izmantoju kā laineri, ko pēc uzklāšanas nedaudz izpludinu, vai arī kā ēnu bāzi vakara meikapam. 
Ļoti ērti ir tas, ka katrā zīmulī (zem krāsainā uzgaļa) ir atrodams asinātājs. 

Signature Eyes Volume Mascara apjomu palielinošā skropstu tuša - 
Par 600% lielāks apjoms biezākām, kuplākām un valdzinošākām skropstām. Revolucionārā FullFx formula palielina katru skropstu. Nebirst, neizsmērējas, nesaķep, nesalīp. Ilgnoturīga formula - noturība līdz pat 8 stundām. Kondicionējošas sastāvdaļas vienlaicīgi gan kopj, gan izdaiļo skropstas. MagnaBoost tušas birstīte izstrādāta tā, lai katra skropsta tiktu pacelta un pārklāta ar optimālu tušas daudzumu, tādējādi ievērojami palielinot skropstu apjomu. Ieveido un atdala skropstas.

Manā īpašumā ir bijusi zaļa skroptu tuša, koši rozā skropstu tuša, vēl arī lillā, bet zila gan pirmo reizi. Atceros, kad vēl mācījos pamatskolā, modē bija elektro zilas skropstas komplektā ar fluoriscējošas krāsas apģērbu un apaviem. Jāsaka, ka nebiju šīs tendences piekritēja un visticamāk tieši tāpēc man arī nebija zilas tušas :)
Laiki ir mainījušies un man vairs nešķiet, ka zilais tonis kā tāds no acu meikapa būtu izslēdzams. 
Bildē redzams kā tuša izskatās viena pati, bet tā es viņu neizmantoju, jo man pietrūkst apjoma, bet ja uzslāņoju neskaitāmas reizes, tad skropstas tomēr saķep. Es tušu izmantoju pa virsu melnajai, kas šobrīd ir Miss Manga Punky. Šādā duetā man šī tuša ļoti patīk, jo labi atdala skropstas un piešķir zilo toni, kas nav uzkrītošs, tomēr nav arī nemanāms.

Kur nopirkt?
pie Amway biznesmeņiem (www.amway-latvia.com)
Cenas:
acu zīmuļu komplekts EUR 52
skropstu tuša EUR 26
Vērtējums:
acu zīmuļiem 9/10
skropstu tušai 7/10

*Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri: