sestdiena, 2014. gada 20. decembris

THE BODY SHOP, Camomile silky cleansing oil, 200 ml

Zīdaini maigs līdzeklis ātrai un efektīvai dekoratīvās kosmētikas (arī ūdensnoturīgas) noņemšanai no sejas. Āda kļūst tīra un svaiga. Mandeļu eļļa un Godīgas tirdzniecības organiski audzētā sojas eļļa rada uz ādas aizsargkārtiņu, novēršot tās sausumu. Piemērota jutīgai ādai un kontaktlēcu nēsātājām. Iemasē sejas ādā un noskalo.

Šī ir pirmā attīrošā eļļa sejai, kuru esmu iegādājusies. Līdz šim sejas attīrīšanai esmu lietojusi vien tīru kokosriekstu eļļu, kuru šad un tad lietoju joprojām, jo tā lieliski tiek galā ar uzdevumu. TBS eļļa savukārt ir īpaši radīta ādas attīrīšanai no dekoratīvās kosmētikas, neatstājot pēc sevis to eļļaino kārtu, kura tik daudziem nepatīk. 
Hidrofīlās eļļas (ūdenī šķīstošas) kļūst aizvien populārākas. Sākotnēji tās vairāk izplatītas un pieprasītas bija Āzijas tirgū, bet tagad ir "atnākušas" arī pie mums. Nav jau nekāds brīnums, jo ūdenī šķīstošās eļļas ir daudz vieglākas pēc savas tekstūras, nekā dabīgās eļļas, tās ātri izšķīdina dekoratīvo kosmētiku un viegli nomazgājas ar ūdeni.

Process ir pavisam vienkāršs - ņemam nelielu daudzumu eļļas, ar masējošām kustībām uzklājam uz sausas ādas, izsķīdinam visu kosmētiku un ar ūdeni nomazgājam. Saskarē ar ūdeni eļļa transformējas vieglā, pieniņam līdzīgā emulsijā.
Kosmētiku šī eļļa izšķīdina ļoti labi - es lietoju to gan acu, gan sejas kosmētikas noņemšanai.
Es nevarētu teikt, ka pēc šīs eļļas lietošanas uz sejas nepaliek nekādas tās pēdas - tā nav, jo nelielu eļļas kārtiņu tomēr var just, bet tas noteikti nav tā, ka āda ir eļļaina, vai lipīga. Mani tas nemulsina un netraucē, jo pēc tam, kad ar šo eļļu esmu notīrījusi dekoratīvo kosmētiku, ādas attīrīšanai lietoju attīrošo pieniņu, kuru notīru ar karstu kokvilnas dvielīti. 

Eļļai ir viegls un neauzbāzīgs aromāts - man, protams, labāk patiktu, ja aromāta nebūtu vispār, tomēr pret šo man nav iebildumu. Galvenais šī produkta pluss, protams, ir ātrums un efektivitāte. Ja kosmētikas noņemšanai izmantotu, piemēram, micelāro ūdeni, tad tas būtu krietni laikietilpīgāks process, bet šeit viss ir vienkārši - iemasē un noskalo :)

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos (Alfa, Domina, Origo u.c.)
Cena:
EUR 17,40
Vērtējums:
8/10

13 comments:

  1. interesants produkts, varētu būt labs pēc ballītēm, kad atnāc mājās un vienīgais ko gribi - iekrist gultā un aizmigt :)

    AtbildētDzēst
  2. Redzēju to arī Zandas blogā, tā teikt, darbībā. Liekas interesants produkts, tikai nesaprotu, kā tas atšķiras no Body Shop sviesta no tās pašas sērijas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eļļa labāk noēd kosmētiku nekā tas sviests. Principā ir tā, ka šie produkti ir ražoti divām sieviešu kategorijām - kas tīra seju ar balzamiem un kas tīra eļļu, tāpēc ir tāda izvēle. Esmu sapratusi, ka man labāk patīk eļļa, tāpēc zem katra vārda ko Elīna ir uzrakstījusi parakstos arī es, izņemot, man tas aromāts patīk un liekas tīri foršs. ;)
      Pietam, ja eļļa atstāj super - minimālu kārtiņu uz sejas (ja nelieto dvielīti), bet balzams atstāj nedaudz jūtamāku kārtiņu uz sejas. :)

      Dzēst
    2. Konkrēto balzamu neesmu lietojusi, tomēr efekts, pieļauju, varētu būt līdzīgs, tikai pats produkts ir blīvāks. Izmantošana līdzīga, tieši tāpat iemasē sausā sejas ādā un sviests izšķīdinās visu kosmētiku :)

      Dzēst
    3. Paldies meitenes! Es tieši tagad lietoju TBS sviestu un vienkārši bija interesanti uzzināt, ko es laižu garām :)

      Dzēst
  3. Man bija paraudziņš, patika.
    Drīz beigsies TBS Nutriganics želeja-eļļa sejas attīrīšanai, nopirkšu šo. :)
    Attīrošo sviestu no šīs sērijas esi mēģinājusi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, sviestu neesmu meģinājusi, bet vēlmju sarkastā tas noteikti ir :)

      Dzēst
  4. Ļoti gaidīju atsauskmi par šo, bet ir nojausma vai tā derēs kombinētai ādai?
    (es līdz šim esmu bijusi želeju fans, bet šo produktu gribas pamēģināt jau kādu laiku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka derētu, tikai pēc eļļas vajadzētu lietot vēl kādu sejas ādas attīrītāju, kas palīdzētu atbrīvoties no kārtiņas, kuru pēc sevis atstāj šī eļļa :)

      Dzēst
  5. Vispār es arī ļoti priecājos, ka "eļļas kultūra" ir nonākusi arī līdz mums un līdzekļu piedāvājums nu jau ir kļuvis diezgan plašs, nevis ar uguni meklējams.

    AtbildētDzēst