svētdiena, 2014. gada 7. decembris

Mēneša favorīti 9

Kad manā blogā "ieviesās" rubrika "Mēneša favorīti", nedomāju, ka patiešām katru mēnesi savāksies pietiekami daudz kosmētikas jaunatklājumu, lai par tiem uzrakstītu, bet pagaidām viss iet kā pa diedziņu :) No kurienes tas viss rodas?

Kad pamanīju, ka mans Kinetics Luxury Lifting roku krēms iet uz beigām, bija skaidrs, ka vietā gribu tieši to pašu, jo man sen nebija bijis tik labs roku krēms. Par cik ārā ir auksts un nemīlīgs, tad izvēlējos Rich Cream (pavisam pieejamas trīs krēma versijas), kas ir biezāks un barojošāks. Pēc savām kopjošajām īpašībām tas neatpaliek no Luxury Lifting - tikpat labs un smaržo arī tāpat.
Par cik mana L'Oreal Shinissime virskārta sabiezēja, vietā iegādājos La Manicure Fast Dry virskārtu, cerībā, ka tā patiešām palīdzēs saīsināt kaitinošo nagu lakas žāvēšanas laiku. Tā palīdzēja - nagu laka nožūst daudz ātrāk un tās noturība ievērojami paildzinās. 
Beidzot arī es tiku pie kādas Nanshy otas. Izvēlējos Flat top buffer otu, jo jau sen gribēju izmēģināt tieši šo. Pagaidām to esmu lietojusi tikai tonālā krēma uzklāšanai, bet šim mērķim viņa kalpo ideāli, jo aizmirstībā stāv pat mans Inglot olveida sūklītis, kurš pirms tam tika lietots gandrīz katru dienu. Ota pefekti izlīdzina produktu, labi mazgājas un ir ļoti ērta lietošanā.
Matu lakas nekad nav bijušas produkts, kuru lietoju ikdienā, tomēr beidzot sadomāju izmēģināt slaveno L'Oreal Elnett Satin laku. Esmu lasījusi, ka daudziem frizieriem šī ir must have produkts. Laka ļoti iepatikās arī man, jo tā tiešām nesalipina matus un nepadara tos cietus, bet notur matu sakārtojumu savā vietā. 
Šoziem mana sejas āda īpaši aktīvi protestē pret laikapstākļiem un krasām temperatūras svārstībām, tādēļ kā vienu no potenciālajiem glābējiem iegādājos Avene Antirougeurs Fort krēmu pret ādas apsārtumu. Krēms momentāli nomierina sakairinātu sejas ādu, nesatur smaržvielas, labi pasargā ādu, mitrina un pabaro.
Šobrīd lietošanā man ir visa Dove Oxygen Moisture produktu līnija, tomēr īpaši iepaticies ir Root Lift Spray, kura uzdevums ir pacelt matus pie saknēm un piešķirt tiem apjomu. Pēc šī spreja lietošanas mati tiešām ir daudz apjomīgāki, bet nav sajūtas, ka kaut kas matos būtu ieklāts.
Lush Snowman dušas želeja (atsauksme).
Estee Lauder Pure Color acu ēnas tonī 01 Vanilla Pods (atsauksme).
Lancome L'Absolu Velours Velvet Matte finish lūpu krāsa (atsauksme).
Ļoti iepatikās Catrice acu ēnas no Velvet Matt kolekcijas tonī 010 Vanillaty Fair. Tās ir ļoti mīkstas, labi pigmentētas - ideāli piemērotas plakstiņa toņa izlīdzināšanai. Bieži tās klāju arī zem uzacs un izmantoju acs iekšējo kaktiņu izgaismošanai.

15 comments:

  1. Hm, interesanti par to Dove, būs tas jāapskatās! :)

    AtbildētDzēst
  2. Gribēju to sakņu pacēlēju nopirkt, bet tad nodomāju, ka maniem matiem tas varētu nepatikt, tāpēc paņēmu tikai Dove putu masku, kura nu mētājas nelietota, jo efekta īsti nav nekāda. Vismaz mani mati to noteikti nejūt. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Masku esmu izmēģinājusi vienu reizi - man patīk tīri labi, jo tā padara matus mīkstus, bet nenoslogo :)

      Dzēst
  3. Ieinteresēji ar L'oreal matu laku, biju dzirdējusi, ka šis ir ļoti labs produkts, bet tā arī nekad nebiju mēģinājusi. Estee Lauder priecē acis. :) Es arī tikai nesen uztaisīju sev favorītu rakstu sēriju, pagaidām nezinu cik bieži izdosies to uzturēt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī jau gadiem lasu labās atsauksmes, bet tā arī līdz šim nebiju pamēģinājusi šo laku. Lasīju arī, ka daudziem nepatīk aromāts, bet man viņš pat patīk - jā, tāds vecmodīgs pūderīgs, bet man tīk :)

      Dzēst
  4. Elnett laka ir laba, vienīgi man nedaudz traucē smarža. Bet forši, ka ir pieejami mazie iepakojumi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī biju priecīga ieraudzīt mazos iepakojumus, jo uzreiz nezināju, vai man patiks :)

      Dzēst
  5. Es laikam gribu to tonālā krēma otu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ota ir ļoti laba, blīva, mīksta, sariņi nav nedz pārāk gari, nedz par īsu... Vopšem, iesaku :) Par viņu arī no citiem blogeriem esmu lasījusi tikai labas atsauksmes :)

      Dzēst
  6. Man noteikti vajadzēs to Dove matu Root Lift! Viņš ir mana pēdējā cerība, lai padarītu matus apjomīgākus.

    AtbildētDzēst
  7. Man ir ļoti labas attiecības ar visiem Dove produktiem, izņemot matiem domātajiem. Visi dove šampūni/kondicionieri/maskas vienmēr likušies pārāk smagi un ātri tauko matus. Nezinu, vai ir vērts riskēt ar šo apjoma līdzekli? Nesatauko?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manus matus nesatauko, bet man nav izteikti taukaini mati. Mana problēma drīzāk ir pieplakuši mati, kuriem trūkst apjoma. Šampūnu un balzāmu neiesaku, jo tie arī manus matus nesaglabā tīrus pietiekami ilgu laiku, tomēr sakņu "pacēlāju" varu ieteikt, jo viņš tiešām neatstāj nekādas "pēdas" matos :)

      Dzēst