piektdiena, 2014. gada 5. decembris

LUSH, Snowman dušas želeja, 100g

Sniegavīra formas dušas želeja gatavota no karragēna pulvera, Sicīlijas citronu eļļas un bergamotes eļļas, lai tonizētu ādu un atsvaidzinātu tavu rutīnā iestigušo ikdienu! Šīs dušas želejas smarža tev noteikti atgādinās Lieldienu Burkānu vannas putas, kuru radīšana aizgūta no stāsta "Vai kāds sajūt burkānus? Jautā Sniegavīrs." Visiem sniegavīriem deguni ir no burkāniem, tāpēc mēs gribējām arī tavam degunam parādīt šo smaržu. Šis produkts ir sakombinēts no dušas želejas un ziepēm. Mirklī, kad tu atvērsi trauciņu, dušas želeja transformēsies mirdzoši baltā sniegavīrā!

Mans Lush Ziemassvētku kolekcijas favorīts pavisam notiekti ir šis dušas sniegavīrs, tādēļ steidzos pēc viņa tiklīdz izlasīju pirmās atsauksmes :) Redz, ar radošu pieeju pat tik viekāršu lietu kā dušas želeja var padarīt interesantu un saistošu :)
Sniegavīrs ir ielocīts nelielā plastmasas bundulītī un lai izbaudītu smaržīgu un putīgu dušu, pietiek nolauzt nelielu gabaliņu no stāsta galvenā varoņa, vai arī izmantot to veselu :)
Biju domājusi, ka želejas konsistence būs kūstošāka, bet nē - gabaliņš ir diezgan stingrs un blīvs. Sniegavīra smarža, manuprāt, ir vienkārši pasakaina - saldena, bet tajā pašā laikā svaiga. Kā jau daudziem Lush produktiem, smarža ir izteikti spēcīga un momentā aizpilda telpu. 
Man patīk šo produktu lietot vakara dušas laikā, kad nekur nav jāsteidzas, bet no rītiem izvēlos kādu no "parastajām"dušas želejām :)

Sastāvdaļas:
Glycerine, Carrot Infusion, Sodium Laureth Sulfate, Carrageenan Extract, Perfume, Buchu Oil, Sicilian Lemon Oil, BergamotOil, Titanium Dioxide, Lilal, Limonene

Kur nopirkt?
Lush veikalos
Cena:
EUR 5,00
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Šis draudziņš ir arī mans favorīts, nu, jau mēnesi. Tavs gan vēl tāds glauns izskatās, mans jau bez galvas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sāku skrubināt vēderu, bet tad secināju, ka veselu lietot ir ērtāk :)

      Dzēst
  2. Smarža ir fantastiska, bet lietošana diezgan neērta. :(

    AtbildētDzēst
  3. Mans vēl stāv nelietots. Laikam, kad uzsnidzis beidzot sniegs, jādod savam sniegavīram iespēja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jādod, jādod - viņš jau tur noteikti knosās pa to bundulīti :)

      Dzēst
  4. Cik mīlīgi - dušas želeja kā sniegavīrs, ražotāji mani vienkārši pārsteidz. :) Sasmējos par to, ka nabagam jālauž pa gabaliņam nost. :)

    AtbildētDzēst