otrdiena, 2014. gada 16. decembris

LUSH, Movis ziepes

Kad biju aigājusi uz Lush veikalu pēc sniegavīra, protams, izpētīju arī pārējo piedāvājumu, domādama, ka man taču noteikti vajag vēl kaut ko :) 
Dušas želeju man nevajadzēja, neskatoties uz visiem jaukajiem aromātiem, cietajiem šampūniem tā kā arī vēl nebiju nobriedusi, bet mīkstas ziepes man taču vēl nav bijušas? Pārdevējs dikti slavēja, smarža man iepatikās, tādēļ nolēmu paņemt. 
Ziepes patiešām izskatās pēc maizes kukulīša, vai rieciena - atkarībā no produkta lieluma :)
Ziepes paredzētas sejas ādas attīrīšanai, tomēr uzreiz zināju, ka šādam mērķim tās neizmantošu. Es viņas lietoju ķermeņa attīrīšanai.
Smarža ir silta un patīkama - nedaudz pēc maizes, nedaudz pēc cepumiem un kokosriekstiem. Vienvārdsakot - smaržo garšīgi.
Pēc konsistences ziepes ir diezgan mīkstas, bet ne tik ļoti, lai tās izšķīstu. Īstenībā, ļoti ērti, jo mazgājoties ziepes labi iegulst rokā un nekur nevar izslīdēt, vai aizlidot :) Putojošās īpašības ir vidējas - nav tā, ka neputo nemaz, bet nav arī nekādu putu mākoņu.
Ziepju sastāvā ir kokosriekstu eļļa, kakao sviests un apiņu eļļa, tādēļ ziepes nav sausinošas. Āda pēc to lietošanas ir labi attīrīta, bet nav tās nepatīkamās sausuma sajūtas. 

Sastāvs:
water, wholemeal bread, glycerine, extra virgin coconut oil, granulated sugar, sunflower oil, organic wheatgerm oil, sodium hydroxide, organic wheat bran, fair trade organic cocoa butter, perfume, organic wheat germ, hop oil, labdanum resinoid, sandalwood oil, citric acid, sodium bicarbonate, benzyl benzoate

Kur nopirkt?
Lush veikalos
Cena:
aptuveni 4 EUR par 100g
Vērtējums:
8/10

9 komentāri:

  1. nu vo, un es ieraudzīju bildi un nācu kūkas recepti lūkoties :))))
    bet interesanta lieta, nebiju tādu Lushā manījusi, būs jāapskata pie izdevības tuvāk.

    Betija Vuu

    AtbildētDzēst
  2. Pēc bildes nekad nepateiktu, ka tās ziepes, bet ja jau izskatās garšīgas, tad jau droši vien ka labas ;)

    AtbildētDzēst
  3. Savādi, bet man viņu produkti kaut kā neieslēdzās.. itkā ir ok, bet no dabīgā gala man labāk patīk citi produkti, bet no ķīmiskā citi .. ne cietie šampūni, ne sejas maskas nav aizgājušas :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar Lush, manuprāt, ir tā, ka vai nu patīk, vai pavisam nepatīk :) Par laimi kosmētikas zīmoli ir daudz un dažādi :)

      Dzēst
  4. Izskatās garšīgi. Būtu interesanti pamēģināt tieši sejai. Kāpēc Tu sejai nemēģināsi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sejai neko putojošu cenšos nelietot, vienīgais izņēmums ir Mossa putas, bet tās puto ļoti minimāli :) Pat ja ķermeņa ādu nesausina, tad sejai visi putojošie, manuprāt, ir pārāk agresīvi.

      Dzēst
  5. Izskatās ļoti garšīgi, taisni vai žēl, ka ziepes es nemīlu lietot vai, drīzāk, neprotu labi glabāt, ļoti ātri man tās vannasistabā "nopļeckājas" un šīs noteikti neveidos estētiskas pļeckas! :D

    AtbildētDzēst