otrdiena, 2014. gada 23. decembris

JOHN MASTERS ORGANICS, blood orange & vanilla body milk, 236 ml

Jaunā, pilnveidotā ķermeņa pieniņa formula ar 13 organisku augu ekstraktiem un ēteriskajām eļļām iesūcas vēl ātrāk, dāvājot ādai vēl vairāk mitruma un maiguma. Mārdadzis, baltā tēja un A vitamīns nodrošina dāsnu antioksidantu devu, augu alantoīns un pantenols (B5 vitamīns) baro un spēcina, saulespuķu un kokosriekstu eļļas mīkstina, arnika mitrina un tonizē, kumelīte un lavanda remdē, sarkanais apelsīns veicina kolagēna veidošanos un kopā ar greipfrūtu un vaniļu veido debešķīgo šī pieniņa aromātu. Perfekti piemērots lietošanai visam ķermenim. 71% sastāvdaļu bioloģiski sertificētas.
Nesatur ĢMO, parabēnus, DEA, MEA, TEA, SLS, mākslīgas smaržvielas vai krāsvielas.

Beidzot varu atslābinaties pēc lielās skriešanas un darbiem, mierīgi apsēsties un uzrakstīt atsauksmi par kādu jauku un smaržīgu produktu :)
Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no John Masters Organics produktu klāsta. Par cik beidzās mans ilgspēlējošais Biodermas pieniņš, tad izvēle krita tieši uz ķermeņa kopšanas produktu. Zīmola ķermeņa kopšanas produktu klāstā pieejams arī pieniņš bez smaržvielām, tomēr ķermeņa kopšanai man patīk lietot labsmaržīgas lietas - ne viemēr, bet šad un tad :)

Produkts iepakots ērtā, ar dozatoru aprīkotā iepakojumā. Konsistence ir diezgan viegla un iesūcas tas ļoti ātri. Produkta aromāts ir ļoti izteikts - kam nepatīk spēcīgi smaržojoši krēmi, labāk būtu izvēlēties to, kas bez smaržvielām. Dominējošā nots šeit pavisam noteikti ir vaniļa, pēc tam jau var sajust i apelsīnu, i greipfrūtu :) Smarža, ja tā var izteikties, ir ļoti desertīga un varētu patikt visiem saldumu mīļiem :) Aromāts ir diezgan noturīgs un kādu laiciņu virmo apkārt :)
Pirmajā mirklī biju nedaudz vīlusies, ka pieniņa konsistence ir tik viegla, jo likās, ka tas nesniegs pietiekamu barojošo efektu. Es kļūdījos - āda pēc pieniņa iesūkšanās ir maiga, pabarota un mitrināta visas dienas garumā. Sen neesmu bijusi tādā sajūsmā par kāda ķermeņa kopšanas produkta iedarbību. Noteikti iesaku izmēģināt, tikai iepriekš vajadzētu izlemt vai produkta aromāts šķiet tīkams.

Kur nopirkt?
Biotēka, internet.bioteka.lv
Cena:
EUR 17,80
Vērtējums:
9/10

5 komentāri: