sestdiena, 2014. gada 13. decembris

DR. ORGANIC, Organic Manuka Honey Cuticle & Nail Solution, 15 ml

Bioloģiski aktīvajam manuka medum piemīt atjaunojošas un barojošas īpašības. Kombinācijā ar citām bioloģiski aktīvajām sastāvdaļām, šis serums intensīvi kopj sausas un sakairinātas nagu kutikulas un veicina veselīgu un skaistu nagu veidošanos.
Satur bioloģiski aktīvas, dabīgās un organiskās sastāvdaļas: manuka medu, medu, Virgin olīveļļu, jojobas eļļu, vitamīnu E, Tējas koka eļļu, Kafijas koka eļļu, kakao sviestu, šī sviestu, saulespuķu eļļu. 
Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu līdzekļa uz nagiem un nagu kutikulām. Maigi iemasēt, līdz tas ir iesūcies.
Nesatur parabēnus, SLS, sintētiskas krāsvielas, kaitīgas ķimikālijas - smaržvielas vai konservantus.

Kopš es vispār sāku pievērst uzmanību saviem nagiem, atceros, tie vienmēr bijuši diezgan trausli un mīksti. Īpaši trausli tie palika kad regulāri uz tiem sāku klāt nagu laku - nagi ne tikai ļoti slāņojās, bet arī pie mazākās traumas lūza - citreiz pat pietika ar tādu nieku kā uzlīmes nokasīšana no, piemēram, skropstu tušas, lai nolauztu nagu. Diezgan briesmīgi.
Situācija krietni uzlabojās, kad sāku lietot OPI Nail Envy bāzi nagu stiprināšanai. Nagi pārstāja slāņoties, auga nedaudz ātrāk, tomēr nagu stiprumu varēju vēlēties labāku.

Jau diezgan sen biju lasījusi par nagu ierīvēšanu ar vasku, bet pati līdz tam nekādi netiku, kamēr netika iegādāts šis līdzeklis ar manuka medu. Produkta konsistence ir diezgan bieza, vaskaina, ka par brīžiem to grūti izdabūt no tūbiņas. Smarža ir patīkama, saldena un silta.
Lietoju to 2-3 reizes nedēļā - uzspiežu nelielu daudzumu līdzekļa uz katra naga, rūpīgi ierīvēju, tad izmantoju nagu pulētāju, lai vasku "iepulētu" nagos. Jāsaka, ka pulētāju izmantoju ne katru reizi, citreiz vienkārši ierīvēju līdzekli, katram nagam cenšoties veltīt kādu pusminūti laika.
Jau pēc pāris lietošanas reizēm pamanīju diezgan būtiskas izmaiņas savu nagu stāvoklī. Ne tikai uzlabojās kutikulas izskats, bet arī paši nagi kļuva stiprāki, tādi kā blīvāki. Biju šokā, kad vienu dienu diezgan stipri atsitu nagu pret kaut kādu virsmu un tas nesalūza, kas iepriekš likās neticami. Tas notiekti ir labākais, kas ar maniem nagiem pēdējā laikā noticis :)

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
EUR 8,96
Vērtējums:
10/10

6 komentāri:

  1. Cik interesants paņēmiens, būs jāpamēģina Dior abricot ievīlēt nagā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, domāju, šī metode darbojas ar jebkuru kutikulu krēmu, vai sviestu :)

      Dzēst
  2. Vienmēr lasu krievu forumos par puleshanu, bet ta ari nesapratu, ka tas tehniski notiek. Ar to viliti, ar ko pule nagus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vismaz es tā sapratu :) Nagi pēc tam tādi spīdīgi un veselīgi izskatās, vienīgi pats pulētājs ātri zaudē pieklājīgu izskatu :)

      Dzēst
  3. Šis ir tiešām labs- izglāba manus sausos nagus!

    AtbildētDzēst
  4. Vai internetā var kkur pasūtīt?

    AtbildētDzēst