otrdiena, 2014. gada 9. decembris

CATRICE, Tinted Lip Glow Balm, 3,5 g

Kopjošais lūpu balzams paspilgtina jūsu lūpu dabisko toni ar maigu rozā pieskārienu, kas atkarīgs no jūsu individuālā lūpu ādas pH līmeņa. Jo biežāk uzklāj krāsu, jo intensīvāks stils. Viens tonis piestāv visiem.

Dienās, kad negribās lietot nekādas lūpu krāsas, tomēr bālgani zilais nosalušu lūpu tonis arī kaut kā neuzrunā, es lietoju šo balzamu. Šo produktu uztveru gan vairāk kā dekoratīvās kosmētikas pārstāvi, jo neesmu novērojusi kādas dziedējošas tā īpašības. Ja lūpu āda nav sevišķi labā stāvoklī, tad lietojot tikai šo produktu nekas nemainīsies - vismaz ne manā gadījumā. 
Uzklājot šo balzamu lūpu āda jūtas komfortabli. Tikko pēc uzklāšanas tas izskatās caurspīdīgs, bet jau pēc pāris minūtēm lūpu tonis kļūst intensīvāks - manā gadījumā tas ir vēsi rozā. Pie vairākkārtīgas uzslāņošanas tonis kļūst arvien intensīvāks. Kā jau minēju, lūpu āda ar šo balzamu uz tās jūtas komfortabli, tas nav lipīgs, vai uzbāzīgi smaržīgs, piešķir lūpām patīkamu, bet neuzkrītošu toni. Patīk :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
EUR 4,19
Vērtējums:
8/10

8 komentāri:

  1. Kad redzēju šo promo bildēs, likās kā Dior Addict Lip Glow versija. :)
    Jauks produkts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, varētu būt līdzīgs, bet pati Dior Lip Glow neesmu mēģinājusi :)

      Dzēst
  2. Lietoju iepriekšējo šī balzama versiju vasarā un tīri labi patika, bet šo neesmu vēl atvērusi, stāv mājas nelietots. Uz lūpām izskatās ļoti dabīgi un smuki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Šo es ieliku somā, lai neaizmirstās, jo mājās stāv vairāki lūpu balzami, par kuriem dažreiz tiešām piemirstu ka man tādi vispār ir :)

      Dzēst
  3. Skaists tonis! :) Atceros, ka biju safanojusies par tādu lūpu toni kāds parasti ir modelēm, piemēram, Shape uz vāka, meklēju visur tādu lūpu spīdumu. Vizāžiste man pateica priekšā, ka to toni dod spilgtās rozā lūpu krāsas... un jā ir! :) Šī arī izskatās no tās sērijas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, droši vien, līdzīgu toni var panākt uzklājot nelielu daudzumu rozā lūpu krāsas un pa virsu balzamu :)

      Dzēst
  4. Man bija iepriekšējā versija. Produkts interesants, bet man kaut kā nepatika tonis, kas veidojās uz manām lūpām. Tāpēc atdevu tālāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu interesanti salīdzināt kā atšķirās tonis uz dažādiem cilvēkiem :)

      Dzēst