otrdiena, 2014. gada 2. decembris

ARTISTRY, Intensive Skincare, Advanced Skin Refinisher, 30ml

ARTISTRY INTENSIVE progresīvais, ādas virsmu pārveidojošais līdzeklis ir intensīvs, poras samazinošs līdzeklis, kas acumirklī padara ādu maigāku un vienmērīgāku, un, lietojot regulāri, pakāpeniski uzlabo ādas izskatu.
Advanced Skin Refinisher nodrošina satriecošas ādu izlīdzinošas īpašības, kas salīdzināmas ar profesionālu frakcionālā lāzera procedūru* nevainojamai, samtainai ādai un tonim. Patentētās, skābi nesaturošās lobošās sastāvdaļas maigi pārveido ādas struktūru, acumirklī pārvēršot raupju, blāvu ādu gludā un perfektā ādā bez taukaina spīduma. Intensīvi koncentrētie augu ekstrakti dziļi iesūcas ādas slāņu virsmā, stiprinot ādas dabīgo atbalstu un liekot porām izskatīties ievērojami mazākām.
Rezultāti ir redzami pēc pirmās lietošanas reizes, un regulāra lietošana nodrošina gan fiziskus, gan vizuālus uzlabojumus. ARTISTRY INTENSIVE progresīvā, ādas virsmu pārveidojošā līdzekļa lietošanu var salīdzināt ar profesionālu skaistumkopšanas procedūru, ko iegūsit jūsu mājas komfortablajos apstākļos.
Dermatoloģiski un alerģiski pārbaudīts. Piemērots visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai ādai.

  1. Optiskās, gaismu izkliedējošās vielas padara ādas virsmu matētu un izlīdzina to koriģētam un uzlabotam ādas izskatam.
  2. Patentētais auzu ekstrakts un cukuri ar NMF (dabīgo mitrinošo faktoru) noloba ādas virsmu, attīrot poras un mazinot ādas raupjumu.
  3. Lēcu sēklu ekstrakts, kas bagātīgi satur antioksidantus, novērš poru radītos iedobumus ādā, sašaurinot tās.
  4. Javas tējas ekstrakts mazina lielo taukvielu ražošanu līdz pašam poras kodolam.
  5. Karambolas augļa ekstrakts nostiprina poru struktūras ārpusi, samazinot poru atslābšanu un acīmredzami sašaurinot poras, lai ādas struktūra būtu vienmērīga. 
Nu jau gandrīz aizvadītajā gadā man bija iespēja izmēģināt vairākus Amway zīmola produktus - gan sejas kopšanai, gan matu kopšanai. Jāsaka, ka gandrīz visi līdzekļi atstāja ļoti labu iespaidu, tādēļ zīmols kopumā priekš manis ir kļuvis par patīkamu atklājumu. 
Arī šis serums nav izņēmums. 

Produktam ir ļoti patīkams, gaumīgs un kvalitatīvs iepakojums. Pudelīte ir aprīkota ar dozatoru, kuru pēc katras lietošanas reizes var aizgriezt, tādēļ gaiss pie produkta nepiekļūst.

Kaut arī latviskotais produkta nosaukums ir Uzlabotais ādas atsvaidzinātājs, saukšu viņu par serumu :)
Serumam ir viegla gēlveida tekstūra, ļoti patīkams, svaigs, bet neuzbāzīgs aromāts, kurš pazūd neilgi pēc produkta uzklāšanas uz sejas. Jau pēc pirmās lietošanas reizes sajutu izteiktu ādu nogludinošu efektu, bet tajā pašā laikā nekādas silikona kārtas. Ir sajūta, ka uz ādas nekas nav uzklāts, bet tā ir gluda un mitrināta. Domāju, šis līdzeklis varētu patikt taukainas ādas īpašniecēm un cilvēkiem ar paplašinātām porām. 
Izteiktu šī seruma iedarbību uz porām varēju novērot uz vīra ādas, jo tā momentā kļuva daudz gludāka un vienmērīgāka.
Šo serumu lietoju jau vairāk kā mēnesi un varu atzinīgi novērtēt arī produkta eksfoliējošās īpašības, jo mana āda pagaidām nav pasludinājusi "sauso pleķīšu sezonu". Šis un vēl Clinique Mild Clarifying Lotion ir vienīgie lobošie produkti, kurus dotajā momentā lietoju.
Ražotājs nav samelojies, ka produkts der arī jutīgai ādai, jo nekādu diskomfortu, vai kairinājumu tas patiešām nerada.

Kur nopirkt?
no Amway uzņēmēja
www.amway-latvia.com
Cena:
EUR 65,85
Vērtējums:
9/10

* Produktu apskatam piedāvāja Amway zīmola pārstāvji Latvijā.

6 komentāri:

  1. Produkti šķiet interesanti, tomēr tā cena nerada vēmi mēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, cenas nav ļoti pievilcīgas, tomēr daudziem zīmoliem serumi ir šādās, vai pat augstākās cenās.

      Dzēst
  2. Varbūt ir kāda lētāka alternatīva ar līdzīgu vērtējumu?

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par rakstu! Ļoti palīdzēja saprast, kas tieši man būs piemērots

    AtbildētDzēst