svētdiena, 2014. gada 7. septembris

Mēneša favorīti 6

Planeta Organica, Organic Argan Oil - jau diezgan sen gribēju nopirkt argāna eļļu, kuru galvenokārt gribēju izmantot matu kopšanai, piemēram, kā masku pirms mazgāšanas, bet kā jau lielu vairumu eļļu, to var izmantot ļoti daudzpusīgi. 
Manuprāt, šī eļļa pēc savas konsistences ir daudz "vieglāka", nekā daudzas citas no manis mēģinātajām - tā ļoti ātri iesūcas ādā, neatstāj to nepatīkamo eļļainās kārtas sajūtu. Izmantoju viņu matu kopšanai, pievienoju ķermeņa krēmiem. Sejai gan neesmu mēģinājusi, jo tur pieredze ar eļļām man nav visai pozitīva.
Dominas Inglot kosmētikas veikalā iegādājos pēdējo Pro Blending Sponge. Gribējās salīdzināt ar Real Techniques. Šis sūklītis ir daudz cietāks, es teiktu gumijaināks. Tas nav tik porains un mīksts, ja salīdzina ar RT, bet tonālo krēmu uzklāj ideāli, vienīgi viņa mazgāšana sagādā man lielākas raizes.
Beidzot nopirku Kivvi Orange & Vanilla dušas želeju, kuru jau sen gribēju izmēģināt. Ļoti patīkama, maiga, nesausina ādu. Aromāts atsvaidzinošs, bet ar patīkamu rūgtumiņa noti. 
Labprāt iegādātos arī ķermeņa losjonu no šīs pašas sērijas.
Dr. Hauschka Rose body oil - man ne vienmēr patīk rožu aromāts kosmētikā, tomēr Dr. Hauschka izpildījumā tas ir trāpījis desmitniekā - ļoti dabisks, svaigs, atspirdzinošs. Man tikai gribētos, lai tas saglabātos nedaudz ilgāk. 
Ļoti noderīga lieta, kuru nēsāt līdzi, ir attīroša želeja rokām, jo ne vienmēr ir iespēja rokas nomazgāt. Oriflame želejai ar tējas koku un mandarīnu nav tik izteikts tas nepatīkamais spirta aromāts, kurš raksturīgs daudzām. Tā diezgan labi attīra un patīkami smaržo.
Kinetics Luxury Lifting hand cream (atsauksme).
Margarita sejas mitrinātājs ar linu ekstraktu (atsauksme).
Artdeco Long Lasting Eyeshadow Stick in 18 Caribbean Coffee ir nepārspējami ērtas lietošanā - krēmīgas, viegli iztušējamas, noturīgas. Vienvārdsakot, manas vismīļākās un visbiežāk lietotās acu ēnas pašreizējā brīdī.
Bourjois Contour Clubbing ūdens noturīgo acu zīmuli tonī 60 Taupe Of The Top arī bieži izmantoju savā ikdienas meikapā - tas ir mīksts, viegli iztušējas, dienas gaitā neizsmerējas un neizplūst.

7 komentāri:

  1. Artdeco ēnas ir superīgas. Man iepriekš vispār nepatika krēmveida tikai tāpēc,ka slikti turās, bet šīs ir super :)

    AtbildētDzēst
  2. Gribētu izmēģināt Kivvi dušas želeju un to Oriflame roku želeju.

    AtbildētDzēst
  3. Esrtdeco acu ēnas man arī ļoti patīk :) Kivvi ķermeņa kopšanas produktus ļoti gribu izmēģināt, bet jāizlieto sapirktie krājumi, savadāk vienkārši noslīkšu kosmētika vai arī derīguma termiņi beigsies vēl pirms atvēršanas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šobrīd iesāktas kādas piecas dušas želejas :) Nosolījos sev - kamēr nebūs izlietotas vismaz 3, jaunas pirkt nedrīkst :)

      Dzēst
    2. Man tā bija ar ķermeņa zieķiem - šobrīd ir tikai četri - Nuxe eļļa, TBS sviests, L'Oreal sviests un Dove losjons, kādreizējo 10 vietā. :) Kopš visu īsinu, izjūtas ir labākas. :D

      Dzēst