sestdiena, 2014. gada 20. septembris

Living Proof, prime style extender, 148ml

Frizūras noturību divas reizes pagarinošs bāzes veidošanas līdzeklis. Nogludina matus, tos nepadarot smagnējus. Nesatur eļļas un silikonus. Rada optimālu bāzi ikvienam matu sakārtojumam. Ļauj retāk mazgāt matus. Atgrūž netīrumus un taukainību. Mazina vajadzību atsvaidzināt frizūru. 
Visi Living proof šampūni, kondicionieri un maskas nesatur sulfātus, silikonus un eļļas, kā arī, regulāri lietojot, laika gaitā uzlabo matu veselību. Visi produkti piemēroti izmantošanai krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem.
Lietošana: ieklāt tīros un mitros matos no saknēm līdz galiem. Izķemmēt un ieveidot pēc vēlēšanās. Var izmantot atsevišķi vai pirms citiem veidošanas līdzekļiem.

Šis matu kopšanas līdzeklis pavisam noteikti nav pirmās nepieciešamības produkts, tāpat kā, piemēram, uzacu želeja, vai skropstu atliecējs, tomēr vienmēr ir patīkami, ja tādi ir pa rokai :)
Līdz šim zināju vien sejas, lūpu, skropstu un acu ēnu bāzes, bet izrādās ir arī matu bāze. Produktu paredzēts lietot uz mitriem matiem, pirms citu veidojošo līdzekļu lietošanas, vai arī vienu pašu. Pēc tekstūras krēms ir ļoti viegls, netaukains, smaržo pēc citrusiem. Man nav sevišķi gari mati, tādēļ vienai lietošanas reizei pietiek ar zirņa lieluma daudzumu uz visiem matiem. Produkts patiešām nenoslogo matus, droši var likt arī pie saknēm.
Manā gadījumā šis līdzeklis kā vienīgais veidošanas produkts neder, jo tad matu sakārtojums nav diez ko noturīgs, bet pārī ar matu putām, kuras šobrīd lietoju, ir ļoti labi. Sakārtojums patiešām saglabājas ilgāk. 
Ražotājs sola, ka ar šo līdzekli mati ilgāk paliek tīri, kas arī ir taisnība. Kad esmu lietojusi šo krēmu, ne reizi nav bijusi nepieiešamība pēc sausā šampūna - trīs dienas mati izskatās tīri.
Kopumā varu teikt, ka šis produkts izrādījās ļoti patīkams atklājums.

Sastāvs:
Water, Octafluoropentyl Methacrylate (OFPMA), Myristyl Alcohol, Polyacrylate-13, Polysorbate 20, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Phenoxyethanol, PEG-8 Stearate, Polyisobutene, Citronellol, Fragrance, Citral, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene.

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann
Cena:
EUR 19,95
Vērtējums:
8/10

4 komentāri:

  1. šis noteikti ir manā wishlistā, izklausās pēc brīnumprodukta!

    AtbildētDzēst
  2. Šito man vajag kā ēst! :D
    Pēc apraksta izklausās ideāls produkts man - kas negribīgi, bet vajadzīgi mazgā matus katru dienu.
    Nez internetā šo var kaut kur nopirkt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad Douglas ir atvēris savu interneta veikalu, tur var iegādāties :)

      Dzēst
  3. Tieši šito šodien skatījos un nodomāju, ka kaut kur redzēju atsauksmi un tā arī ir :) Domāju nopirkt, jo interesants produkts, tomēr nedaudz māc šaubas vai tas ir tā vērts un vai to lietošu :(

    AtbildētDzēst