pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

GIOVANNI, Frizz Be Gone hair serum

Serums nepaklausīgiem matiem. Novērš spurošanos, piešķir spīdumu. Piemīt spēcīgas kondicionējošas īpašības. Aizsargā matu krāsu. Lietot mitros vai sausos matos, nelielu daudzumu izsmērējot plaukstās, tad ieklājot matos.

Kaut arī pirms kāda laika sev nosolījos, ka vairs nepirkšu silikonīgos serumus, jo vairākkārt biju pārliecinājusies, ka man viņi īsti neder, atkal nopirku vēl vienu. Ar domu - ja nu šis ir savādāks :) Kā jau visi šāda tipa produkti, arī šis sola nogludināt matus, piešķirt tiem spīdumu un visādīgi tos lutināt, jo sastāvā nav atrodami parabēni, sulfāti un krāsvielas. Serumam ir bieza gēlveida tekstūra, smarža ļoti patīkama un neilgu laiku arī saglabājas matos. Vienai lietošanas reizei man pietiek ar vienu dozatora devu. 
Parasti lietoju to mitros matos, pirms ieveidošanas. Jā, pirms iziešanas no mājas galva izskatās ļoti labi - gluda un spīdīga. Bet, ja ārā ir mitrs laiks, tad maniem matiem (ar šo serumu tajos) nav nekādu izredžu tādiem palikt. 
Es pat īsti nevainoju šo produktu, ka tas netiek galā, jo, biju jau pārliecinājusies, ka silikona serumi manus matus no spurošanās pasargāt nevar. Serumu šad un tad lietoju dēļ patīkamās smaržas un solījuma aizsargāt matu krāsu :)

Kur nopirkt?
Douglas
Cena:
EUR 12,66
Vērtējums:
5/10

10 comments:

  1. Man šis ir, bet lietoju tikai kā serumu priekš matu galiņiem, visiem matiem par smagu. Ir ok, bet par 12 eur gan nepirktu. Pasūtīju no iherb par aptuveni 6$ ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iherbā Giovanni produkcijai ļoti draudzīgas cenas, ko šeit jāsamaksā par vienu produktu, tur par to pašu naudu var nopirkt vairākus :)

      Dzēst
    2. Un cik par piegādi jāmaksā?

      Dzēst
  2. Iegādājos šo serumu iherb, tā arī stāv mājās pa pusei izlietots. Kaut kā neredzēju efektu no šī uz saviem matiem. Iesaku pamēģināt CHI serumus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, produkts jau diezgan izslavēts, bet uz maniem matiem arī, diemžēl, neiedarbojas.

      Dzēst
  3. Šo nēesmu lietojusi, bet Chi silk restore ar neko nedeva maniem blondajiem matiem... bet es tagad gribu Keune kkādu tur serumu... izslavēja man draudzene, kas strādā salonā ar Keunes produktiem - redzēs kā man ies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nemaldos, tad no Keune neko neesmu mēģinājusi, bet, jā, atsauskmes ir labas :)

      Dzēst
  4. Tieši par šīs firmas produktiem šobrīd interesējos.
    Gribētu pamēģināt uz savām čirkām kaut ko :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir pāris Giovanni produkti un varu dot tikai labākās atsauksmes! Man ir arī šis te, un man ļoti patīk, mati tādi gludi un nepinkojās tik traki. :)

      Dzēst
  5. Meklēju iepriekš labu serumu matiem, un atradu vēl ko labāku. Wella eļļa matiem, kas jūtas kā serums. Lieliski visus nofludina, pie fakta, ka man no dabas spurojas mati, un par to eļļu sajūsmā ir arī mana friziere.
    kad būs vairāk entuziasma, tad noteikti kaut kad blogā atradīšu :)

    AtbildētDzēst