otrdiena, 2014. gada 30. septembris

CLINIQUE even better dark spot defense SPF 45, 30ml

Palīdz novērst hiperpigmentāciju, pateicoties 100% neķīmiskai aizsardzībai pret UVA/UVB. Īpaši viegla konsistence, nesatur eļļu. Visiem ādas tipiem. Pirms lietošanas sakratīt. Aizsardzībai pret UVA/UVB uzklāt divreiz dienā. Var uzklāt vienu pašu vai zem kosmētikas. Nav alerģisks. Nesatur smaržvielas.

Clinique zīmols arvien vairāk iekaro manas simpātijas un uzticību. Pat bez gariem ievadiem varu patiekt, ka arī šis produkts iekļuvis mīluļu kategorijā. 
Godīgi sakot, pat negribu vairs mēģināt citus saules aizsargkrēmus, jo šis manām prasībām atbilst pēc visiem parametriem. Pirmkārt, un galvenokārt, krēms nesatur ķīmiskos filtrus, pret kuriem esmu alerģiska. Ir pierasts, ka fiziskos filtrus (titanium dioxide un zinc oxide) saturošie krēmi ir biezi un taukaini, bet šim ir viegla, es pat teiktu diezgan ūdeņaina konsistence. Krēms ir viegli uzklājams, ātri "nosēžas", nerada "kārtas" sajūtu uz ādas. Tikko pēc krēma uzklāšanas seja ir nedaudz spīdīga, bet es pagaidu kādas 5 minūtes, un tad jau var klāt citus zieķus. Izspiežot krēmu no tūbiņas redzams, ka tas ir ar toni, bet izlīdzinot uz ādas nekādu maskējošo efektu nemanīju, pat ne vismazāko.
Ļoti liels šī produkta pluss ir tas, ka to var klāt arī uz ādas ap acīm.
Bieži šo krēmu izmantoju kā vienīgo pamatu dekoratīvajai kosmētikai - nekādu diskomfortu dienas gaitā tas nesagādā.
Krēms labi aizsargā sejas ādu, neaizsprosto poras un neveicina pastiprinātu ādas taukošanos.
Ir arī daži mīnusi, bet tie neattiecas uz produkta kvalitāti. Man ne visai patīk tas, ka neredzu cik daudz produkta vēl atlicis, jo iepakojums ir pilnībā necaurspīdīgs, kā arī apjoms varēja būt kaut nedaudz lielāks. 

Cildinošu atsauksmi par šo produktu var izlasīt arī BeautybyBloggers emuārā :)

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann, Kristiana
Cena:
EUR 31,95
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Šis produkts, šovasar un un vēl joprojām, ir ( jo kā par brīnumu vasaras turpinās) must have produkts. Priecē fakts, ka tiešām novērš pigmentāciju un ļoti labi uzvedas uz sejas riteņbraukšanas laikā. Produkts, kas uz ilgu paliks paliks manā kosmētikas plauktā.

    AtbildētDzēst