ceturtdiena, 2014. gada 11. septembris

BIO2YOU, Organisks sejas attīrītājs & Toniks

Organisks sejas attīrītājs

Attīra ādu no netīrumiem, kosmētikas un atmirušajām šūnām, tādējādi veicinot jaunu ādas šūnu rašanos. Piemīt nomierinoša iedarbība un pretiekaisuma īpašības. Baro un sniedz ilgstošu patīkamu sajūtu, padarot ādu mīkstu un elastīgu.
Pieredze ar Bio2You produktiem man ir bijusi ļoti dažāda - ir produkti, kuri man ļoti patīk, piemēram, acu maska un ķermeņa skrubji, bet ir bijušas arī vilšanās. Bet, šoreiz par patīkamo :) Organiskajam sejas attīrītājam ir bieza pieniņa konsistence, smarža dabiska - nedaudz skābena. Nevarētu teikt, ka aromāts man patīk, bet nav arī nepatīkams.
Tāpat kā citus pieniņus, arī šo izmantoju kā otro soli ādas attīrīšanas procesā - vispirms ar micelāro ūdeni notīru dekoratīvo kosmētiku un pēc tam izmantoju pieniņu, kuru pēc tam notīru ar karstā ūdenī samitrinātu kokvilnas dvielīti.
Pieniņš labi attīra sejas ādu, nekairina to, neatstāj pēc sevis taukainu kārtiņu. Pat ja momentā neuzklāju toniku, sejas āda nav sausa un savilkta, kā tas mēdz būt pēc dažādu putojošu līdzekļu lietošanas.
Attīrītāja sastāvā ietilpst dažādas eļļas - mandeļu, smiltsērkšķu, jojobas, šī, kā arī E vitamīns un rozmarīna ūdens. Produkts nesatur alkoholu, krāsvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus.

Organisks toniks

Šis ideālais bioloģiskais toniks nomierina, atsvaidzina, attīra ādu un uztur ādas mitruma līmeni. Tas novērš taukainību un tam ir pretiekaisuma īpašības; sargā pret dehidratāciju. Āda kļūst elastīga un mīksta. Ārstē un atjauno.
Toniks, tāpat kā attīrošais pieniņš iepildīts stikla pudelē, kas man no skata patīk tīri labi, tomēr allaž jāuztraucas, ka tas neizkrīt un nesašķīst drumslās - jābūt uzmanīgai :) Iepakojums ir aprīkots ar izsmidzinātāju, kas man šķiet ērti un parocīgi, jo procesā nav jāiesaista vates diski.
Sastāvā arī ir visādas labas lietas - kumelīšu ziedūdens, alveja, smiltsērkšķu eļļa. 
Smarža tonikam ir daudz izteiktāka kā pieniņam - ļoti smiltsērkšķīga. Toniks nomierina un atsvaidzina sejas ādu. Dažkārt to izsmidzinu uz sejas arī dienas laikā - kad esmu mājās un uz sejas nav nekādas dekoratīvās kosmētikas. Lasīju vairākās atsauksmēs, ka šie abi produkti lieliski der problemātiskai ādai, jo palīdz atbrīvoties no pinnēm. 

Kur nopirkt?
www.bio2you.lv; i/c Olimpia; Drogas
Cena:
pieniņam EUR 17, tonikam EUR 15,65
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

12 comments:

  1. Manai taukainajai ādai toniks varētu būt ļoti labs + smiltsērķšķu smarža ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
  2. attīrītāju nopirku, tomēr toniku uz atlaidēm tā arī nenoķēru, tas viss bija izpirkts. Laura [Valuta] tik ļoti šo bloga izslavēja, ka steigšus visu izpirka. :)
    Par to smago stikla iepakojumu piekrītu - ir bail, ka kādu dienu nesaplīst :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar iepakojumu vajag tā uzmanīgi, man vienreiz gandrīz izkrita :)

      Dzēst
  3. Toniks man varētu patikt, ja nejūt spirtu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, spirta sastāvā nav, smarža ir ļoti dabiska :)

      Dzēst
  4. Stikla iepakojumi un vannasistaba - skan bīstami, bet man patīk tie stikla iepakojumi, uzreiz cita lieta! :)

    AtbildētDzēst
  5. Es ar priecīgi draudzējos gan ar aromātu, gan produktiem :)) piemēram Madaras produktu aromāts manam degunam nepatīk, toties šiem nav ne vainas... Un spary tipa toniks man ar ditidikti patik :) jep Stikla pudeles+ flīzes taisa lielu troksni, bet, ja rociņas nav dikti tizlas, tad jau nekas traks nevar notikt.. Laikam jau jāuzraxta atsauksme par visām 5 savām BiO2you lietiņām... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katram jau var gadīties kāds neveiklības moments :)

      Dzēst