trešdiena, 2014. gada 3. septembris

Augusta tukšinieki

Manuprāt, ikmēneša tukšienieku rubrika ir ļoti vērtīga, vismaz man pašai, jo tā rada skaidrību - kas un kā :) Likās, ka neko daudz neesmu izlietojusi, kamēr viss netika savākts maisiņā :)

Šķiet, ka beidzot esmu atradusi savu īsto matu krāsu, kura ir L'Oreal Casting Creme Gloss Nr. 910 Iced Blond. Tonis sanāk dabiski blonds, bez vara nokrāsas. Nav nedz par gaišu, nedz par tumšu.
Kārtējais Nivea micelārais ūdens. 
Clinique Mild Clarifying Lotion (atsauksme). Ļoti patīk šis losjons, tādēļ esmu to nopirkusi atkārtoti.
Batiste sausais šampūns - arī ļoti labs un iesākts jau nākamais iepakojums.
Gliss Kur 10 days shine-treatment (atsauksme).
Lush Sultana of Soap ziepju gabaliņš (atsauksme).
Garnier NEO sausā krēma antiperspirants - šis man, diemžēl, neiepatikās, kaut arī koncepcija par krēmveida dezodorantu joprojām šķiet ļoti pievilcīga, tomēr šis konkrētais produkts mani no svīšanas nepasargā.
Himalaya Gentle Soothing Toner - manuprāt, diezgan bezjēdzīgs produkts, piedevām vēl ar ļoti intensīvu aromātu. Pavisam izlietot viņu man tā arī neizdevās.
Vēl viens toniks no kura beidzot nolēmu atvadīties ir Lumene Stay in Control, kurš jau veselu mūžību stāv manā vannas istabā. Arī no šī nemanīju nekādu efektu.
BIO2YOU SPA greifrūtu, medus un mandeļu eļļas ķermeņa skrubis - ļoti patika. Skrubis ir diezgan abrazīvs, tādēļ efektīvs un brīnišķīgi smaržo. 
L'Occitane Jasmin & Bergamote ķermeņa pieniņš (atsauksme).
Babydream extra sensitive dušas želeja & šampūns (atsauksme).

11 comments:

  1. Bagātīgi. Man kaut kad bija Lumene toniks, man šķiet, ka tīri labi patika gan!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. It kā neko sliktu viņš nedarīja, tomēr nekādu efektu no viņa arī neredzēju. Pagājušajā vasarā biju nopirkusi Biodermas toniku (zilo) - tas man patika, jo tiešām palīdzēja cīņā pret nevēlamo spīdumu.

      Dzēst
  2. Wow.. Vai ne ... Man tagad sāk likties, ka neko nelietoju, :D

    AtbildētDzēst
  3. Laikam būs jāatsāk šī rubrika - man mājās stāv 4 maisiņi ar tukšām bondzelēm.
    Par Nivea pievienojos - ļoti patīk, Bio2You skrubis arī ir foršs (man bija smiltsērkšķu) un slaveno sauso šampūnu lietojusi neesmu - mans absolūtais favorīts ir Syoss.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar Syoss produktiem man nav bijusi sevišķi pozitīva pieredze, bet esmu mēģinājusi vien šampūnu un matu eļļu, kuri man ne visai patika. Sausais šampūns nav mēģināts :)

      Dzēst
    2. Elīn, nav ko gulēt! Rādi savus 4 maisus ar tukšiniekiem :D

      *daudz izlietots, tiešām! Man ar visu mēnesi liekas, ka nekas daudz nebūs, bet kad beigās sāc skaitīt, tad ir ohoho - nopietni, tik daudz izlietoju? :D

      Dzēst
  4. Man arī patika Clinique losjoni, tikai tagad kaut kā pēc losjoniem neprasās. Man pilns ar skābju maskām.

    AtbildētDzēst
  5. Sveika, es sekoju tavam blogam un vēlos lūgt ka varbūt tu vēlies sekot manējam, es tikai nesen atsāku aktīvi rakstītu skaistuma rakstiņus. Bet galvenais varbūt vari man uz e-pastinu vai manā blogā uzrakstīt vai tev ir ad sense un kā tu viņus aktivizeji tāpēc ka mani viņi vienmēr atsaka- vai nu par maz teksta vai kā?! vvarbūt ir kāds padomiņš? :) Paldies un veiksmi blogošanā

    AtbildētDzēst