ceturtdiena, 2014. gada 3. jūlijs

Mēneša favorīti 4

Pienācis kārtējais mēneša favorītu laiks, bet šoreiz tikai par un ap kosmētiku. 
Favorītu diezgan daudz - atsauksmes pagaidām tapušas vien par diviem no šiem, bet noteikti būs vairāk, tādēļ tikai īsumā par katru :)

Artistry, Ideal Radiance Izgaismojošais ekstrakts - man šobrīd lietošanā ir trīs Ideal Radiance līnijas produkti, bet vislielākajā sajūsmā esmu tieši par šo ekstraktu. Drīzumā būs plašāka atsauksme par visiem produktiem.
Artdeco Mineral Fluid tonālo krēmu lietoju jau kādu laiciņu - ļoti patīk. Krēms ir pietiekami sedzošs, bet izskatās dabiski. Tas smuki izgaismo sejas ādu, ir noturīgs un ir piemērots jutīgai ādai.
Jau rakstīju cik ļoti man iepatikusies Clinique Moisture Surge overnight maska (atsauksme) :)
Tiklīdz uzzināju, ka Stenderā ir atlaides, sapratu, ka gribu iegādāties Dzintara vannas sāli. Ļoti labsmaržīgs produkts ar kuru sevi palutināt.
Nevaru nepieminēt Catrice Long Lasting acu zīmuli (tonis 050 Brown Town Girl), kuru pērku jau otro reizi. Labi pigmentēts, matēts un noturīgs zīmulis.
Visiem, kuri cieš no kuperozes, noteikti der pievērst uzmanību Artdeco pure Minerals Anti-Couperose balzāmam. Arī par šo produktu drīzumā būs izvērstāks apraksts.
Nedeva man mieru tie Living proof produkti, kuri salīdzinoši nesen paradījās pārdošanā pie mums (starp citu, šobrīd Douglas veikalos ir atlaides visiem Living proof produktiem). Dēļ augstās cenas nodomāju, ka nepirkšu, tomēr, kā redzams, tad ne vienmēr domāts nozīmē arī darīts :) Iegādājos Prime Style Extender, kas ir matu veidošanas līdzeklis, kurš nogludina matus, nepadarot tos smagnējus, rada optimālu bāzi ikvienam matu sakārtojumam, atgrūž netīrumus un taukainību. Tāds interesants un, manuprāt, diezgan unikāls produkts.
Artdeco Art Couture nagu laka tonī Couture Azalea jau tika atrādīta - ļoti patīk (atsauksme).
Eucerin Kids sauļošanās aerosolu iegādājos tādēļ, ka tas piemērots pat atopiskai ādai. Patīkams - viegli lietojams, netaukains aerosols ar augstu aizsardzības pakāpi. Pietiks visai vasarai, jo pudelē ir veseli 200ml :)

8 komentāri:

  1. Žēl, ka manai ādai Artdeco tonālais galīgi nederēja. Jau esmu sagribējusi Dzintara vannas sāli, liekas tāds īpašs produkts. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, dzintara sāls ir ļoti feins, noteikti vērts pamēģināt :)

      Dzēst
  2. Būs jāaizčāpo līdz Stenderam, dzintara sēriju jau kādu laiku gribu izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī diezgan sen gribēju izmēģināt kaut ko no Dzintara sērijas :) Vēl gribētu kaut kad nopirkt to dušas želeju un ķermeņa skrubi :)

      Dzēst
  3. Forši,visādu interesantu lietu :) Skatījos uz Living proof produktiem un sapartu ka kaut ko gribu, bet attur tās cenas, pat ar visu atlaidi liekas pa daudz. :) Saki, ka ir vērts tomēr?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopumā grūti spriest, vai ir vērts, jo šis pagaidām ir vienīgais viņu produkts, kuru esmu meģinājusi. Style extender man ļoti iepatikās :)

      Dzēst