otrdiena, 2014. gada 1. jūlijs

BIOSILK, Volumizing Therapy styling foam (medium hold)

Apjomu palielinošas terapijas veidošanas putas piesātina ar zīda un rīsu proteīniem, lai piešķirtu vieglu struktūru un ilgstošu vidēju fiksāciju ar pakļāvīgām kustībām un mirdzumu. UV absorbētāji pasargā matus no kaitīgajiem stariem. Nesatur sulfātus un parabēnus.

Šodien no manis ne pavisam ne pozitīva atsauksme...
Nopirku šīs matu putas pēc tam, kad man bija beigušās Goldwell Glamour Whip, kuras man ļoti patika. Bet, kā jau vienmēr - gribējās izmēģināt ko jaunu. 
Pēc apraksta izlasīšanas secināju, ka man varētu patikt. Pluss bija arī tas, ka putas nesatur sulfātus un parabēnus. Vēl piedevām pieejams bija lielais iepakojums, un vēl ar atlaidēm :)
Ja Goldwell putas bija biezas un krēmīgas, tad šīs ir kaut kādas sausas un irstošas. Matos tās ieklāt ir diezgan grūti, jo tās krīt uz visām pusēm. 
Kad ar lielām pūlēm tās tomēr dabūtas matos, pēc izžāvēšanas priekšā nākamais surprise - mati ir cieti un kraukšķīgi. Ar to arī beidzās mana vēlme mēģināt sadraudzēties ar šo produktu, jo kraukšķīgu matu sajūtu nevaru ciest. Piespiedu sevi tās izmēģināt vien kādas trīs reizes, bet nekas nemainījās. 
Būšu pateicīga, ja ieteiksiet man labas matu putas, kuras dod apjomu, bet nesalipina matus :)

Kur nopirkt?
Douglas
Cena:
EUR 16,32
Vērtējums:
2/10

7 komentāri:

  1. Man ar Biosilk produktiem neizdodas sadraudzēties jau 3 gadus, ik pa laikam kaut ko izmēģinu, bet pagaidām tikai vilšanās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man kaut kā līdzīgi. Kādu laiku atpakaļ lietoju viņu matu serumu, sākumā patika, bet ar laiku vairs nē. Nemaz īsti vairs negribas neko no viņiem mēģināt.

      Dzēst
  2. Es bez eļļas neko vairs no Biosilk nēesmu mēģinājusi.. Tās putas, kuras man patika viss vairāk, vairs neražo . Tagad strādāju un man patīk - osis+ hold miracle Volume & Schwarzkopf silhouette invisble hold ;) taisu līgavām lokas, ne kraukšķīgas un turas ar vnm labi :)

    AtbildētDzēst
  3. Man patīk Syoss putas. :) Jāņu bildēs čirkām izmantoju. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar Syoss produktiem īpaši neesmu pazīstama - paldies par ieteikumu, čirkas bija ļoti foršas :)

      Dzēst
  4. Londa stiprākās fiksācijas putas man ļoti patīk.

    AtbildētDzēst