svētdiena, 2014. gada 13. jūlijs

ARTISTRY, Ideal Radiance

Ideal Radiance kolekcijai ir holistiska un vispusīga pieeja izgaismošanai. Sadarbībā ar savām Āzijas laboratorijām un Zinātniski-konsultatīvo padomi (ZKP) Artistry zinātnieki veica rūpīgus pētījumus un nonāca pie spēcīgas augu kombinācijas savienojumā ar inovatīvu izgaismojošu tehnoloģiju, kas palīdz nomierināt ādu, sapludināt izbalējušo ādas krāsu un nodrošināt labāku mitrināšanas un aizsardzības līmeni, novēršot faktorus, kas veicina plankumu veidošanos.

Izgaismojošs ekstrakts

Šis ir zīdains ekstrakts, kas ātri uzsūcas ādā, tam ir raksturīga vislielākā aktīvo dabisko sastāvdaļu koncentrācija, kādu Artistry jebkad ir izmantojusi. Tas sniedz vēl nebijušu izgaismojošu spēku un tūlītēju starojuma palielināšanos. Rezultātā āda izskatās tīrāka, vienmērīga un spīdoša.
Angļu mārpuķītes, vakara prīmulas sēklu un citu dabisku augu ekstrakti, kas ir ARTISTRY MultiFlora maisījumasastāvā, darbojas roku rokā ar pērļu proteīna, sarkanās aļģes un zirņu ekstrakta ādu izgaismojošām īpašībām, vienlaicīgi nomierinot ādu un padarot to gaišāku. Progresīvā 3D tehnoloģija izmanto lakricu, lecitīnu un keramīdu 3, ejot dziļāk un nogādājot šīs iedarbīgās sastāvdaļas uz tām ādas zonām, kurām tās ir visvairāk nepieciešamas.
Lietošana: 2-3 reizes iespiediet to plaukstā. Ar pirkstu galiem viegli izlīdziniet Izgaismojošo ekstraktu uz sejas un kakla ādas.
Lai iegūtu maksimālu labumu, lietojiet no rīta un vakarā pēc tīrīšanas un tonizēšanas, tad turpiniet ar Plankumu korektoru un Izgaismojošu mitrinošo krēmu.

Šo ekstraktu jau atrādīju savā pēdējā favorītu rakstā - tagad pastāstīšu nedaudz plašāk, kas tad man viņā tik ļoti iepaticies :) 
Vispār, šī ir pirmā reize kad lietoju kosmētikas līdzekļus, kas paredzēti ādas izgaismošanai. Par cik man nav izteiktas problēmas ar pigmentāciju, tad neesmu aizdomājusies, ka man tādus vajadzētu. Es, lietojot šo ekstraktu, drīzāk pievērsu uzmanību tam, vai tiešām tas padara ādu mirdzošāku, tīrāku, vienmērīgāku utt. Bet, savukārt, uz vīra ādas (viņam ir daži pigmenta plankumi, kuriem varēju uzbrukt) varēju novērot līdzkļu iedarbību uz pigmentācijas plankumiem.
Ekstraktam ir ļoti viegla konsistence, kas ātri iesūcas neradot smaguma sajūtu. Tikko pēc uzklāšanas sejas āda ir nedaudz lipīga, bet aptuveni pēc minūtes produkts ir pilnībā iesūcies. Aromāts ir svaigs, bet neuzbāzīgs - dažas minūtes pēc uzklāšanas vairs nav jūtams.
Pirmos rezultātus pamanīju jau dažas dienas pēc produktu lietošanas. Sejas ādas tonis izskatījās vienmērīgāks, sejas krāsa daudz svaigāka - it kā es katru nakti miegā būtu pavadījusi 12 stundas. Mazliet baidījos kā uz tik koncentrētu līdzkli varētu reaģēt mana jutīgā āda, bet nekas - ekstrakts neizraisīja nekādu ādas kairinājumu.
Uz vīra ādas rezultāts bija pat vēl izteiktāks - tieši tāpat uzlabojās sejas krāsa, pamanīju arī, ka poras izskatās mazākas un tīrākas. 
Ļoti iepatikās šis ekstrakts, vienīgais mīnuss ir augstā cena.

Cena: EUR 88
Vērtējums: 10/10

Plankumu korektors

Plankumu korektors ir izveidots, lai iedarbotos pat uz visgrūtāk novēršamajiem tumšajiem plankumiem un nevienmērīgu ādas krāsu. Lietojot no rīta un vakarā, šī koncentrētā formula tikai divu stundu laikā iespiežas dziļāk visvairāk skartajos ādas virsmas slāņos un, tur nokļūstot, jau 24 stundu laikā sāk samazināt melanīna aktivitāti. Rezultātā āda kļūst izgaismota un manāmi gaišāka, ādas tonis kļūst vienmērīgs, un palielinās ādas starojums.
Pērļu proteīns, sarkanās aļģes, zirņu ekstrakts unEiropas plūme darbojas kopā, efektīvi izgaismojot ādu un viegli koriģējot ādas toņa neatbilstības. ARTISTRY progresīvās 3D tehnoloģijas piegādes sistēma nodrošina šo spēcīgo sastāvdaļu, kā arī īpaša mitrinošu un nomierinošu sastāvdaļu maisījuma piegādi dziļākiem ādas virsmas līmeņiem, kur tie iedarbojas visefektīvāk.
Lietošana: Lai iegūtu maksimālu labumu, lietojiet no rīta un vakarā pēc Izgaismojoša ekstrakta un tad turpiniet ar Izgaismojošu mitrinošo krēmu.

Par cik man uz sejas ādas nav neviena pigmenta plankuma, tad šo koncentrātu lietoju tikai uz vīra ādas - viņam uz deniņiem daži ir. 
Līdzeklim ir krēmveida konsistence - lai līdzeklis labāk iesūktos es to iemasēju ādā, jo savādāk krēms paliek ādas virspusē. 
Pēc mēneša, kopš uz vīra ādas lietoju visus trīs produktus, konstatēju, ka pigmentācijas plankumi kļuvuši gaišāki, lai arī nav izzuduši pavisam.
Jāpiebilst, ka visus Ideal Radiance produktus lietojam vakarā, jo aiz loga tomēr vasara, un pa dienu vairāk uzmanības jāpievērš aizsardzībai no saules. Par sevi jau neuztraucos, bet vīram pat mēdzu no darba zvanīt, lai pirms iziešanas neaizmirst uzklāt saules aizsargkrēmu :)

Cena: EUR 62
Vērtējums: 8/10

Izgaismojošs mitrinošais krēms

Izgaismojošs mitrinošais krēms iedarbojas, uzlabojot ādas toņa vienmērīgumu, koriģējot pārlieku lielu pigmentāciju un palielinot ādas starojumu, vienlaicīgi efektīgi mitrinot un hidratējot ādu. Dienais laikā mitrinošais krēms nodrošina strauju hidratācijas līmeņa palielināšanos, palīdzot palielināt spīdumu un veicinot starojošu ādas izskatu. Nakts laikā tas aizkavē atūdeņošanos, nodrošinot to, ka nākamās dienas sākumā āda izskatās svaiga, veselīga un gatava gaidāmajiem izaicinājumiem.
ARTISTRY progresīvā 3D tehnoloģija iet dziļāk, nomierinot ādu un nodrošinot mitrināšanu tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama. Progresīvā piegādes sistēma arī nodrošina izgaismojošo sastāvdaļu, tādu kā pērļu proteīns, sarkanās aļģes, zirņu ekstrakts un Eiropas ģerānija, spēju iedarboties tieši zem visattālākajiem ādas virsmas slāņiem, efektīvi koriģējot dziļi iesakņojušos nevienmērīgu ādas krāsu un veicinot vienmērīga ādas toņa veidošanos.
Lietošana: Uzklājiet uz pirkstu galiem un tad izlīdziniet uz sejas un kaklā ādas.
Lai iegūtu maksimālu labumu, lietojiet no rīta un vakarā pēc Plankumu korektora lietošanas.

Krēmam ir vidēji bieza konsistence, aromāts gandrīz tāds pats kā ekstraktam. Par cik plankumu korektoru es izlaižu, tad nākamais produkts, kuru klāju pēc ekstrakta, ir šis krēms. Pa dienu šobrīd izvēlos klāt ko vieglāku, piemēram, Biodermas Sensibio Light krēmu, jo šis krēms tomēr vasaras karstumam ir par smagu. Rudenī un ziemā, domāju, ka lietošu viņu arī pa dienu. 
Krēms labi papildina ekstrakta iedarbību, sniedz ādai komfortu un mitrināšanu. No rīta āda izskatās svaiga un atpūtusies un gluda uz tausti.

Vēl gribēju piebilst, ka produktiem ir ļoti glīts un pārliecinošs iepakojums - ekstrakts iepildīts stikla flakonā ar pumpīti - lai produktam nepiekļūtu gaiss, pumpīti pēc lietošanas var aizgriezt. Krēms iepildīts biezā plastmasas konteinerā un klāt bija pievienota lāpstiņa, lai krēms nav jāņem ar pirkstiem.

Cena: EUR 65
Vērtējums: 8/10

Kur iegādāties?
no Amway uzņēmēja 
www.amway-latvia.com

* Produktus apskatam piedāvāja Amway zīmola pārstāvji Latvijā.

4 komentāri:

  1. Izklausās labi, bet cenas nav mana maka kategorijai.

    AtbildētDzēst
  2. izskatas loti interesanti produkti.
    Es patreiz testeju vinu matu kosmetiku un esmu patikami parsteigta

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī šobrīd lietošanā ir Satinique matu kopšanas produkti, arī ļoti patīk. Pirms tam man nebija nekāda priekšstata par Amway kosmētiku. Bet, jā, patīkams pārsteigums :)

      Dzēst