svētdiena, 2014. gada 13. aprīlis

ESSENCE, All About Nude eyeshadow

Nu jau kādu laiku Essence kosmētikas jaunumi pieejami veikalu plauktos un paguvuši iekarot simpātijas. Šodien parunāsimies par vienu no tiem :)
Latvijas veikalos pieejamas divas All about... acu ēnu paletes - 01 nude un 02 candies

Nude paletē izvietojas seši toņi. Tikai viens no toņiem ir matēts (vidējais augšējā rindā), bet pārējie ir ar spīdumiņiem. Jāsaka, ka šī palete ir lieliski iekļāvusies manā ikdienas krāsošanās rituālā, tomēr izmantoju ne visus toņus, bet tūdaļ par to sīkāk.

Šeit redzami augšējās rindas toņi. Vidējais (matētais) tonis ir viens no maniem mīļākajiem paletes toņiem - tas ir labi pigmentēts, mīksts, lieliski piemērots kā pamattonis, vai tumšāku toņu iztušēšanai. Tas labi un viendabīgi klājas, dažreiz izmantoju tikai viņu vien - ja nav noskaņojuma uz citām ēnām.
Abi malējie toņi iekļuvuši nemīluļu kategorijā, jo tie šķiet pārāk neviendabīgi, spīdumiņi toņu sastāvā ir pārāk lieli, iztušējot tie birst uz visām pusēm.

Šie ir apakšējās rindas toņi. Ar gaišāko no tiem ir līdzīgs stāsts - spīdumiņi ir pārāk lieli un toni ir diezgan grūti izlīdzināt. Abi tumšāki toņi man ļoti patīk. Bieži izmantoju abu paletes vidū izvietoto toņu kombināciju. Dramatiskākam efektam dažreiz piepulcējas arī sarkanīgi brūnais tonis. 
Kopumā sanāk tāds 50/50. Visgaišākie toņi man neiepatikās, tomēr vienīgais matētais un abi tumšākie toņi iepatikās pat ļoti un tiks lietoti arī turpmāk.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Vērtējums:
7/10
Cena:
3.99 EUR

* Produktu apskatam piedāvāja zīmola Essence pārstāvji Latvijā.

9 komentāri:

  1. Vizuāli skaisti, atgādina Naked 3 paleti! :)
    Bet tomēr nepirkšu, gribas jau, lai būtu 100/100, nevis tikai 50/50 :D

    AtbildētDzēst
  2. Swatchos izskatās skaistāk nekā pašā paletē. :) Man varētu patikt, bet vairāk ēnu noteikti vairs nevajag.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ēnas, laikam, nevarētu būt pārāk daudz ;)

      Dzēst
  3. Man patīk, bet nē, man nevajag vairāk ēnu. :D

    AtbildētDzēst
  4. Atbildes
    1. Es teiktu, ka ļoti labi - ar bāzi apakšā. Bez bāzes neesmu mēģinājusi nēsāt, jo bez tās man nenēsājas nevienas ēnas, izņemot Color Tattoo :)

      Dzēst