ceturtdiena, 2014. gada 17. aprīlis

CLINIQUE, Mild Clarifying Lotion

Mild Clarifying Lotion ir maigs, šūnas atslāņojošs losjons, kuru Clinique dermatologi izstrādājuši jutīgai ādai. Losjons nesatur alkoholu, padara ādu maigu un starojošu. Āda izskatās jaunāka un veselīgāka. 

Šo losjonu jau minēju savā pirmajā favorītu rakstā - joprojām turpinu viņu lietot, joprojām patīk :) Jau vairākas reizes man nācies secināt, ka toniki un losjoni, kuri satur spirtu, manai ādai nepatīk un neder. Šis ir viens no retajiem Clinique losjoniem (ja ne vienīgais), kurš nesatur šo ingredientu un ir piemērots jutīgas ādas īpašniekiem.
Losjons satur 0,5 % salicilskābes, kas veicina ātrāku ādas atmirušo šūnu atdalīšanos un mazina poru aizsprostošanos. Jutīgas ādas kopšanas produktos salicilskābes koncentrācijai nevajadzētu pārsniegt 1% slieksni, kas šajā gadījumā arī tiek ievērots. Ne mazāk svarīgs apstāklis ir tas, ka losjons nesatur smaržvielas.
Losjonam ir salīdzinoši bieza, želejveidīga konsistence. Tas absolūti nekairina un nesausina sejas ādu. Pēc losjona lietošanas man ir sajūta it kā es būtu lietojusi kādu serumu, nevis toniku - sejas āda momentāli kļūst gludāka, maigāka un tīrāka. Ar laiku ādas reljefs kļūst gludāks. 
Sākumā losjonu lietoju katru dienu, bet pēc kāda laika sapratu, ka efekta uzturēšanai man pietiek to lietot kādas 3 reizes nedēļā.
Iespējams, ka ļoti taukainas un problemātiskas ādas īpašniecēm šis varētu likties pārāk maigs, respektīvi - nekāds, tomēr jutīgai ādai tas ir īsts atradums.
Piesieties varētu vienīgi pie iepakojuma. Losjona daudzumu, kurš izlīst uz vates diska ir diezgan grūti kontrolēt, jo pudele nav "aprīkota" ar dozatoru.

Vēl par Mild Clarifying Lotion var palasīties Skaistumlapā.

Sastāvdaļas:
Water, Butylene Glycol, Biosaccharide Gum - 1, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Salicylic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Arginine, PEG-10 Soy Sterol, Ceteth-20, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Dimethicone, Ceteth-2, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Green 5, Yellow 10

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas, Kristiana
Cena:
22.31 EUR
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Es tieši meklēju losjonu/toniku, man vajag vienu maigo un vienu stipro, paldies par atsauksmi! :)

    AtbildētDzēst
  2. mans mīlulis, nevaru iedomāties savu dzīvi bet tā :))) Prieks, ka patīk!

    AtbildētDzēst