pirmdiena, 2014. gada 7. aprīlis

CATRICE, Eye Brow Stylist & Eyebrow Lifter

Šodien arī turpināsim aplūkot dažus no Catrice jaunumiem, proti, uzacu zīmuli un uzacu izgaismotāju (es viņu nosaucu par uzacu pacēlāju):)

Uzacu zīmulis pieejams trijos toņos, manējais saucas Date With Ash-ton, kas ir arī visgaišākais no trijotnes. Zīmulis ir vidējas cietības - nav pārāk ciets, bet nav arī par mīkstu.
Tonis ir diezgan vēss, tomēr nav arī pārāk pelēks. Man nav atsevišķa otiņa uzacu ķemmēšanai, tādēļ ir ļoti ērti, ka tā ir piestiprināta zīmuļa korpusam.

Kopumā varu teikt, ka zīmulis man iepatikās, manuprāt, rezultāts izskatās ļoti dabiski.

Uzacu izgaismotājs vārdā Skotijs (Lift Me Up, Scotty!) izrādījās ļoti ērts "rīks" uzacu zonas izgaismošanai. Līdz šim tādam mērķim lietoju acu ēnas, bet zīmulis uzdevumu tomēr veic efektīvāk un precīzāk. Zīmulis ir ļoti mīksts, viegli iztušējas, dienas laikā nekur nepazūd un neizsmērējas. 
Iesaku izmēģināt abus :)

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola Catrice pārstāvji Latvijā

17 comments:

  1. Izskatās labi. Gribētos pamēģināt, bet ja šis ir gaišākais, tad nav domāts man. Noteikti būtu par tumšu.

    AtbildētDzēst
  2. Šis uzacu zīmulis jau labu laiku ir mans favorīts. Labi klājas, ir pietiekami noturīgs, tonis labs un cena vēl labāka :)

    AtbildētDzēst
  3. Man ir viens zīmulis no Holivudas kolekcijas - tas bija briesmīgs, tāds trekns, ķēpīgs, ielipa neredzamās spalviņās un netušējās labi, pilnīgi bail ko līdzīgu no pastāvīgās kolekcijas ķert, bet, redz, laikam jau nav tik traki vis! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj, tādu neesmu mēģinājusi, šis vispār ir pirmais Catrice uzacu zīmulis, kurš nonācis manās rokās. Nav, nav tik traki, šis pavisam noteikti nav zemē metams :)

      Dzēst
  4. Uzacu pacēlājs izskatās dikti labs :)

    AtbildētDzēst
  5. Ar ko iztušē izgaismotāju, lai nesabojātu uzzīmēto uzaci?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izpludināšanai izmantoju mazu elf otiņu, šādu: http://www.nyxcosmetics.lv/lv/i-veikals-51201/kisti-i-drugie-aksessuary-51645/open-products:94141

      Dzēst
    2. Oi, šodien iegrābos ne tajā izgaismotājā - nopirku uzacu zīmuli un izgaismotāju, tikai tagad salīdzinu, ka savādāku. Pamēģināju mājās - vieni vienīgi spīguļi: http://www.catrice.eu/products/eyes/eyeliner-eye-pencils/detail/product/made-to-stay-highlighter-pen-010.html

      bet Tērbatas ielas Drogās nebija tā liftera, tāpēc tā iegrābos. Jāmeklē būs citās drogās.
      Bet ar uzacu zīmuli esmu pamierināta. Pat vairāk kā ar 3x dārgāko Artdeco zīmuli. Vienīgi ar noturību vēl nevaru spriest.

      Dzēst
  6. Izgaismotājs izskatās dikti kārdinoši! Būs jānopēta dzīvē..

    AtbildētDzēst
  7. Skatījos un dzīvē man tas likās nu praktiski identisks ar to, ko Velvet jau minēja no Holivudas kolekcijas. Man ar tāds bija. Varbūt gaišai ādai vēl, ok, bet man uz sejas tas izskatījās pa baltu. :)
    Catrice uzacu zīmuļi man patīk, bet man patīk nedaudz mīkstāki zīmuļi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal patīk cietāki, jo mīkstie zīmuļi man parasti saķepina uzacis :)

      Dzēst