piektdiena, 2014. gada 14. februāris

WELEDA Skin Food

Bagātīgais krēms satur vielas no pārbaudītiem ārstniecības augiem. Piemērots ikdienas ādas kopšanai visai ģimenei - sejai, rokām, visam ķermenim. Palīdz uzturēt ādas dabīgo līdzsvaru, mitrina un saglabā to maigu un gludu. Sniedz nomierinošu un atsvaidzinošu impulsu, īpaši sausai un raupjai ādai. Krēma kompozīcija uzlabo ādas struktūru un pasargā no nelabvēlīgām apkārtējās vides ietekmēm. Piemērots arī nobrāztām ādas daļām uz ceļiem vai elkoņiem un ādai, kas ir bijusi saskarē ar aukstu vai karstu gaisu. Nesatur sintētiskas smaržvielas, krāsvielas, konservantus un izejvielas uz minerāleļļu bāzes.

Kad vēl dažas nedēļas atpakaļ laiks bija ļoti auksts un nepatīkami vējains, es vienu dienu vieglprātīgi biju aizmirsusi paņemt cimdus. Rezultātā rokas bija ļoti pārsalušas un vakarā konstatēju, ka āda roku virspusē ir kļuvusi cieta un grubuļaina. Atcerējos visas labās atsauksmes par Skin Food un nākamajā dienā devos uz Weledas veikaliņu tam pakaļ.

Krēmam ir ļoti bieza un bagātīga konsistence, tomēr neskatoties uz to krēms iesūcas diezgan ātri - jau pēc 10 minūtēm roku āda ir mīksta un gluda, bet vairs nav taukaina. Pirmajā lietošanas reizē krēmu uzklāju ļoti bagātīgi, uzvilku kokvilnas cimdiņus un gāju gulēt. Nākamajā dienā raupjums nebija pazudis pavisam, tomēr vēl pēc vienas nakts rokas bija gludas it kā nekas ar tām arī nebūtu noticis.

Krēms man ļoti iepatikās - gan rokām, gan ķermenim. Reizēm to lietoju kā lūpu balzamu - arī patīk. Vienīgais mīnuss, manuprāt, ir pārāk spēcīgais aromāts. Jā, tas ir dabisks un ļoti uzmundrinošs, tomēr manam degunam pārāk spēcīgs.

Kaut krēmu var lietot arī sejas ādai, es tomēr neriskēju, jo Paula's Choice produkta apskatā teikts, ka daži augu ekstrakti kuri atrodami krēma sastāvā var būt kairinoši, bet riskēt man negribās, jo patlaban mana sejas āda reaģē uz visu, kas "viņai" kaut mazliet nav iepaticies. Bet, par to nesatraucos, jo šo krēmu pirku roku un ķermeņa ādas kopšanai un tur viņš savu darbu padara godam :)

Sastāvs:
Kliņģerīšu ziedu (Calendula Officinalis) izvilkums eļļā, kumelīšu ziedu (Chamomila Recutita) izvilkums eļļā, atraitnīšu (Viola Tricolor) ziedu izvilkums eļļā, rozmarīna (Rosmarinus Offficinalis)izvilkums eļļā, saulespuķu (Helianthus Annuus) sēklu eļļa, mandeļu (Prunus Amygdalus Dulcis) eļļa, vilnas vasks (lanolīns), bišu vasks (Cera Flava), hidrolizēts bišu vasks, taukskabju glicerīds, dabīgu ēterisko eļļu maisījums, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*, holesterols, ūdens, augu izcelsmes spirts (etanols)
* - dabīgu ēterisko eļļu sastāvdaļas

Kur nopirkt?
Weleda veikalos (Baložu iela 28 un Brīvības gatve 302); Stockmann, Rimi
Cena:
9.33 EUR (75ml); 6.45 EUR (30ml)
Vērtējums:
9/10

12 comments:

  1. izklausās forši, man ļoti patīk šādi universāli produkti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krēms ļoti foršs :) Vēl no universālajiem līdzekļiem ar prieku lietoju Elizabeth Arden 8 Hour Cream, bet atceros, ka rakstīji par Madaras DD krēmu, kas arī no šīs pašas sērijas - viņu arī kaut kad gribu nopirkt :)

      Dzēst
  2. Jā, Paula ir pret visu, kas spēcīgāk smaržo.. :) Tā jau parasti ir eko līdzekļu problēma, dabiskais, bet izteiktais aromāts..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pat mana mīļā Dr. Hauschka kosmētika pavisam nopelta....

      Dzēst
  3. Man ir Madaras DD krēms, kas varētu būt līdzīgs, un to droši smērēju arī sejai, ideāls :)

    AtbildētDzēst
  4. Kā reiz riktīgi vaig jaunu kremu- paldies, notekti iešu meklēt :)

    AtbildētDzēst
  5. Uz šo krēmu ik pa laikam skatos veikalā, bet vēl neesmu nopirkusi...paldies par atsauksmi! Nākamreiz nopikšu! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var pamēģināt vispirms nopirkt mazo iepakojumu, ja nemaldos, tad pieejams arī 10ml apjomā. Un tad jau izdomāt, vai ir vērts pirkt lielo iepakojumu :)

      Dzēst
  6. Man ir bijis kaut kad pasen un patika - liku aukstuma ari uz sejas un bija ok

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, tad pamēģināšu, jo man kāreiz ir daži sausie pleķi :)

      Dzēst