sestdiena, 2014. gada 8. februāris

STENDERS Rose hand cream

Mitrinošs un aizsargājošs roku krēms ikdienas rūpēm. Tas viegli jo viegli iesūcas ādā un, kad vien vajadzīgs, acumirklī mitrina tavu roku ādu. Rīsu kliju eļļa pasargā rokas no ārējās vides kaitīgās ietekmes un pantenols atjauno tavu ādu. Turklāt keramīds-3 palīdz saglabāt roku jaunību. Sajūti, kā krēms piešķir tavām rokām valdzinošo rožu aromātu.

Ja vasarā varu lietot teju jebkuru roku krēmu, galvenais, lai tas mitrinātu roku ādu, tad ziemā viss nav tik vienkārši. Ejot ārā, vai pirms gulētiešanas cenšos izmantot īpaši barojošus un treknus produktus, bet darba vietā nepieciešams krēms, kurš sniedz labu mitrinošo efektu un ātri iesūcas, lai visi mani papīri nebūtu noklāti ar eļļainiem pirkstu nospiedumiem. 

Jau sen gribēju izmēģināt Stendera roku krēmu un lielās atlaides pamudināja to beidzot iegādāties. Tas pieejams divās aromātu versijās - rožu un dzērveņu.

Krēms ir vidēji biezs, diezgan labi mitrina, tomēr neiesūcas pietiekami ātri, tādēļ pirms ķerties pie darbiem (pie papīriem), parasti nosusinu rokas ar salveti. Pēc roku mazgāšanas nav sajūtas, ka rokas joprojām būtu mitrinātas, tādēļ riņķa dancis ar salvetēm turpinās :) Aromāts ir patīkams, nav sintētisks. 
Domāju, ka krēmu atkārtoti neiegādāšos, jo pirku viņu kā dienas krēmu, tomēr šim mērķim viņš ir par treknu, bet kā nakts variants arī īsti neder, jo tad es lietoju sviestus, vai kaut ko tik barojošu kā Weleda Skin Food.

Kur nopirkt?
Stendera veikalos
Cena:
10.24 EUR
Vērtējums:
5/10 

7 komentāri:

  1. izklausās, ka varētu derēt kā vasaras nakts roku krēms :))

    AtbildētDzēst
  2. Mammai nopirku šo, viņai patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manai darba kolēģei arī krēms patika, bet man tomēr neder, vismaz ne darbam, bet mājās, jā, nav ne vainas :)

      Dzēst
  3. man pats svarīgākais, lai ātri iesūcas - šis laikam nebūs tas. bet gan jau, ka smuki smaržo :)

    AtbildētDzēst