trešdiena, 2014. gada 26. februāris

MISSHA tagad arī Latvijā

Nezinu, vai esat jau dzirdējušas, tomēr gribu padalīties ar priecīgo vēsti, ka pavisam nesen Rīgā ir atvēries korejiešu kosmētikas zīmola MISSHA veikals ar nosaukumu "Mimiko". 

Pats smieklīgākais, ka šo informāciju uzzināju no sava vīra :) Vienu vakaru viņš man prasa, vai es zinu tādu kosmētiku Missha? Esot pamanījis tādu neredzētu "lietu", iegājis un paskatījies. Teica, ka izskatoties interesanta :)
Es, protams, nākamajā dienā gāju izlūkos, un tiešām, Missha kosmētikas veikaliņš. Tāds neliels, bet jauks, produktu izvēle diezgan plaša, tomēr nevarētu teikt, ka ir pārstāvēts viss spektrs. Uzreiz pamēģināju uzzieķēt slavenos BB krēmus - uz rokas jau patika. 
Cenas diezgan pieņemamas, piemēram, attēlā redzamais BB krēms maksā 18 EUR.
Pārdevēja teica, ka ar šī gada marta mēnesi vajadzētu būt arī veikala mājas lapai.

Veikals atrodas Deglava ielas Rimi (A. Deglava ielā 110).

28 komentāri:

  1. Ir dzirdēti šie jaunumi, taču, man - pēc ebay, cenas liekas krietni vien par augstu :/ Vienīgais labums, ka ir iespēja pamēģināt visu uz vietas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi, ka no ebay daudziem ir gadījies nopirkt viltojumu, nezinu, man nav tādas pieredzes.
      Protams, cenas varētu būt mazākas, bet nav arī tik traki.

      Dzēst
  2. O, paldies par info! Jābrauc izlūkos! :) Man BB krēms patika, sūtīju gan no Ebay, pirms tam izpētot atsauksmes, kurš pārdevējs ir visuzticamākais. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kurš no viņu BB krēmiem Tev bija?

      Dzēst
    2. Man bija gaišākais no tiem sarkanajiem, kurš Tev raksta bildītē. :)

      Dzēst
  3. Uuu, labi jaunumi :) Bet, manuprāt, tādam salīdzinoši nezināmam veikalam diezgan slikta vieta izvēlēta.. :) Būs jau forši, ja ilgi noturēsies tur.

    Kam ir vērts pievērst uzmanību bez bb krēmiem vēl? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar vietu tā pašvaki. Man jau izdevīgi, jo netālu dzīvoju, bet visiem pārējiem tas ir no sērijas "ellē ratā".
      Nevaru īsti neko ieteikt, jo nekas no Missha produkcijas nav vēl mēģināts. Man pašai vislielākā interese radās par sejas maskām (paciņās), jo tās tur ir diezgan plašā izvēlē - gan sejai, gan acīm. Noteikti gribu izmēģināt matējošās salvetes - tās tādos mīlīgos iepakojumos. Iepatikās arī acu ēnas. Viņu sejas kopšanas līdzekļi man ir pilnīgi tumša bilde, bet veikaliņā var iegādāties arī slavenos krēmus ar gliemežu gļotām :)

      Dzēst
    2. O, paldies, iešu rīt nočekot kas tur ir labs, kamēr vēl veikals uz vietas :)
      Man arī netālu, esam no viena nostūra. :D

      Dzēst
    3. bus jasanemas un jabrauc meklet tas veikals :) man loti patik adas kopsanas serija ar gliemju ekstraktu - super aqua dzeltenajos tonos. BB kremi ari labi, tik jaiegadajas atbilstosais tonis

      Dzēst
  4. paldies pare info ;) ļoti noderīgi! kad iespēja būs, noteikti uz turieni aiziešu :)

    AtbildētDzēst
  5. Interesanti gan! Dzīvoju tur pat netālu, bet tas Rimčiks kaut kā tiek reti apciemots...tagad būs iemesls tur iegriezties biežāk:)).

    AtbildētDzēst
  6. iepriecinosi jaunumi, bus jaizpeta! paldies par info :) parasti pasutu missha produktus no kaiminu igaunu veikala misha.ee - cenas visai adekvatas, superatra piegade, vienigais - dazi produkti ir hroniski "out of stock"

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nemaz nezināju, ka igauņiem ir missha interneta veikals :)

      Dzēst
  7. super vieta, kur atvērt maz zināma zīmola kosmētikas veikalu. Es dažreiz brīnos par tiem cilvēkiem /atrullē Rīgas karti /
    Bet Tev cepums par informāciju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas gan, varēja vēl kādu veikalu, piemēram, biešu ielā atvērt :)

      Dzēst
    2. Biešu ielā strādā vīra mamma, tas man būtu vieglāk, kā Deglava iela :)))

      Dzēst
    3. ir tāda Biešu iela? :))) Man īstenībā patīk tas Purvciema rajons, kur visādas dzīvnieku ielas. Satiekamies Sesku un Kurmju ielas stūrī :))

      Dzēst
    4. Jā, kā tad bez Biešu ielas :) Es to zinu tikai tāpēc, ka vienreiz ar draugiem bija saruna par to, kādā ielā katrs gribētu dzīvot. Ja nemaldos, tad Biešu iela atrodas netālu no Altonovas ielas.
      Starp citu, lai nokļūtu Missha veikaliņā, Tev būtu jākāpj ārā tieši Sesku ielas pieturā :)

      Dzēst
  8. Hm, būs jādodas nočekot, kas tur ir, kā tur ir, kāda izvēle, kādas cenas!

    AtbildētDzēst
  9. Latvijā korejiešus izplata tāda firma kā Asiko un viņiem būs arī neliels veikaliņš centrā. Izkopēju no viņu FB lapas:
    Спешу Вам сообщить, что у ASIKO теперь есть офис на Merķeļa 11 на 3 этаже. В офисе будет выставочный стенд, где будет представлена вся продукция и где у Вас будет возможность познакомиться со всеми косметическими средствами перед их покупкой! А так же добавится вариант "Самовывоза"! В течении этой недели постараюсь все там благоустроить и устроиться и буду ждать Вас уже на следующей неделе Следите за новостями! Ура

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vovo, es arī metu aci uz to Asiko, gaidu, kad būs stends un papildinājumi sortimentā. Missha BB krēmi ir mēģināti, par lielu nožēlu mana seja ar šiem negrib sadarboties. bet būs jāiet paskatīt, kas tad šiem vēl labs, jo visumā Āzijas kosmētika man patīk. tikai esmu no tiem, kuriem tas viņu veikals tiešām ir ellē-ratā :D jāplāno brīvdiena ekkursijai :))

      Dzēst