svētdiena, 2014. gada 2. februāris

MAX FACTOR, Mastertouch Under-eye Concealer in Ivory 303

Max Factor ir kosmētikas zīmols, no kura esmu mēģinājusi pavisam niecīgu produktu daudzumu. Atceros, skolas laikā man patika Max Factor tušas, bet nekas cits prātā vairs nenāk. Nolēmu labot šo situāciju.
Jau ilgstošā laika periodā lietoju Rimmel Match Perfection konsīleri, tomēr gribēju izmēģināt arī ko citu, jo pēdējā laikā sāka likties, ka tieši acu zonai Rimmel konsīleris ir nedaudz par sausu.

Mastertouch konsīlerim ir viegla konistence, tas nav nedz sauss, nedz biezs. Nevarētu teikt, ka man ir ļoti izteikti tumšie loki, tomēr atšķirība vienalga jūtama. Ja nelietoju konsīleri, izskatos neizgulējusies un nogurusi.
Konsīleris man iepatikās, jo it nemaz nesausina ādu ap acīm. Man šķiet, ka nomaskē tas pietiekami labi, tomēr nezinu kā būtu ar krietni izteiktākiem tumšajiem lokiem.
Tonis Ivory ir pietiekami gaišs, nav dzeltens.
Vislielākais šī produkta mīnuss ir tāds, ka tas izlietojas mežonīgos tempos. Pēc divu mēnešu lietošanas tas jau ir gandrīz tukšs. Piemēram, tas pats Rimmel konsīleris man lietojas gandrīz gadu.

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann, Douglas
Cena:
aptuveni 10 EUR
Vērtējums:
8/10

12 comments:

  1. Man šis ļoti patīk,lietoju jau kādu 4. iepakojumu,bet tiešām beidzas ļoti ātri,tāpēc tagad meklēju ko citu.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, rezultāts tiešām labs :) Es kā reiz esmu jauna konsīlera meklējumos, paskatīšos šo, tik jācer, ka tonis nebūs par tumšu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nevajadzētu būt, manuprāt, Max Factor konsīleriem un tonālajiem krēmiem toņi gaišajām ādām ir vieni no vislabākajiem, kas atrodami plaša patēriņa kosmētikas lauciņā :)

      Dzēst
  3. izskatās labi :) izlietojas ātri, jo? kosnstences dēļ, vai produkts spiežas laukā daudz?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat īsti nevaru pateikt kāpēc viņš tik ātri beidzas, jo izspiest vajadzīgo daudzumu nesagādā problēmas. Lietoju arī pārsvarā tikai ap acīm. Kopējais produkta apjoms nav liels - tikai 4ml.

      Dzēst
  4. Man šis ļoti nepatika :( Izžūst un āda izskatās veca :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis konsīleris no manis mēģinātajiem man šķiet vismazāk sausinošs, piemēram, Bourjois Healthy Mix, vai Rimmel Match Perfection bija sausāki par šo, bet sedzošāki. Pagaidām vēl nezinu, kuru izvēlēšos nākamo.

      Dzēst
  5. Man šis buja un ļoti patika, bija labs, nu ne jau tā, ka vah, vah, vah stenu aiz sajūsmas, bet stabii labs.

    AtbildētDzēst
  6. Šāda tipa konsīleri ļoooti ātri izlietojas.
    Mans favorīts ir no The Body Shop, bet Rimmel savā kategorijā ir uzvarētājs - cena, tilpums un rezultāts. :) Protams, gribu izmēģināt arī YSL, bet vēl žmiedzos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Rimmel pagaidām ir vienīgais, kuru esmu pirkusi atkārtoti, tas ir labs gan sejai, gan ādai ap acīm un ir ļoti ekonomisks :) No high end gala man gribētos izmēģināt Nars Radiant Creamy concealer un Bobbi Brown korektoru - dikti jau izslavēti :)

      Dzēst