piektdiena, 2014. gada 28. februāris

L'Oreal Paris, Elvital Fibralogy

Fibralogy matu kopšanas produkti paredzēti matiem, kuriem trūkst biezuma. Produktu sastāvā ir viela Filloxane, kas iekļūst mata iekšpusē, iekļaujoties tā struktūrā. Rezultātā tiek palielināts mata diametrs. 

Fibralogy sērijā ietilpst 4 produkti: šampūns, balzams, maska un matus biezinošs koncentrāts. 

Šī produktu sērija ir iepatikusies visiem maniem mājiniekiem. Manam vīram ir diezgan pūkaini un nepaklausīgi mati, tādēļ viņam vienmēr patīk izteikti barojoši matu kopšanas produkti. Lietojot šos trīs produktus (šampūnu, balzamu un koncentrātu) viņa mati pēc izžāvēšanas ir daudz paklausīgāki, mazāk elektrizējas. 
Nevaru nepiekrist. Mati patiešām kļūst vieglāk ieveidojami un uz tausti šķiet nedaudz biezāki. Jāsaka, ka pēc pirmās produktu lietošanas reizes biezinošo efektu es nesajutu, tomēr pēc kādas trešās gan. Ilgstoši lietojot šos produktus pamanīju, ka ar laiku mati sāk ātrāk taukoties, tādēļ tagad tos lietoju tikai vienu reizi nedēļā, bet pārējās matu mazgāšanas reizēs izmantoju citus produktus.
Visefektīvākais no trijotnes, protams, ir biezinošais koncentrāts, kurš jāpievieno matu balzamam, vai maskai no šīs pašas sērijas, proporcijā 50/50. 
Gan matu šampūnam, gan kondicionierim ir patīkams, saldens aromāts, kurš vairākas stundas saglabājas matos.

Kur nopirkt?
Drogas u.c.
Cena:
šampūnam un balzamam 3.26 EUR; koncentrātam 6.25 EUR
Vērtējums:
visiem produktiem 8/10

9 komentāri:

  1. es kaut kā vairs īpaši neskatos uz L'Oreal matu līdzekļiem, kas ir Drogās, jo nekādu īpašo efektu neesmu manījusi ne no viena, bet šos es gribu dīvainā kārta jau kopš brīža, kad sāka reklamēt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir daži produkti no L'Oreal matu kopšanas līdzekļiem, kuri ļoti patika, piemēram, tas divfāžu serums :)

      Dzēst
  2. Piekrītu par aromātu & piekrītu arī par taukošanos :( bet visādi citādi dievinu :))

    AtbildētDzēst
  3. Varu pačukstēt, ka Prismā tam koncentrātam tagad atlaide, cena ap 3 eiro grozās :)

    AtbildētDzēst
  4. L`Oreal matu kopšanas līdzekļi nav domāti maniem matiem, tas gan. Kaut kas līdz galam man tajos nepatīk, vismaz maniem matiem noteikti nepatīk. Mati pēc lietošanas uzvedas ļoti dīvaini, un tiem pieskaroties ir sajūta, ka pieskaros ne savai galvai, bet tas nav noteikti labā nozīmē domāts ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kaut kas līdzīgs bija ar Fructis šapūniem, maniem matiem ļoti nepatika. Ļoti sen no viņu produkcijas neko neesmu pirkusi, bet arī nav īsti vēlēšanās. Tādos gadījumos nav ko sevi mocīt, ja neder, tad neder :)

      Dzēst
  5. Es pievienošu žagatas komentāru: es nezinu, kas man pēdējā laikā ir (gan jau aurā pietrūkst šīs krāsas), bet mani velk uz šo tirkīza krāsu kā traks, pirkšu tās dēļ vien! :)

    AtbildētDzēst