trešdiena, 2014. gada 5. februāris

KIEHL'S Skin Tone Correcting & Beautifying BB Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 PA +++

Nesen atkal biju apciemojusi Kiehl's stendu, kur iegādājos dažus "labumus", bet padomā bija arī apvaicāties pēc paraudziņiem. Viens no produktiem, kurš mani ļoti interesēja, ir Kiehl's BB krēms. Teicu, ka gribētu saņemt Fair toņa paraudziņu, kurš ir visgaišākais, tomēr pārdevējs uzskatīja, ka man vairāk piemērots būs Light - tā nu es tiku pie abiem diviem. Jau nedēļu lietoju šos paraudziņus, tādēļ nolēmu padalīties savās domās arī blogā.

Jāsaka, šoreiz man tiešām prieks, ka vispirms man bija iespēja izmēģināt produktu no paraudziņa, jo visticamāk šo BB krēmu es tomēr nepirkšu, bet par visu pēc kārtas. 
Jā, produktam ir arī labas īpašības, tomēr mīnusu, manuprāt, ir vairāk. 
Pie plusiem es varētu pieskaitīt to, ka šis BB krēms absolūti nepasvītro sausas ādas pleķīšus, ja tādi ir, un nēsāšanā tas ir ļoti komfortabls, absolūti nav jūtams uz ādas līdz pat vakaram. Uzklāšanas laikā krēms šķiet diezgan biezs, pat nedaudz lipīgs un ir nedaudz jāpagaida līdz tas "nosēžas", tomēr tas nesatur silikonus, tādēļ tas nav tik zīdains un viegli uzklājams. Finišs krēmam pēc "nosēšanās" ir izteikti izgaismojošs, tādēļ pūderis ir obligāts, varbūt ne izteikti sausai ādai. Te ir arī mīnuss - domāju, ka vasarai man šis BB būs daudz par "smagu". 
Krēms tikai nedaudz izlīdzina ādas toni, tas noteikti nav full coverage produkts.
Ja runājam par toņiem, tad ne viens, ne otrs perfekti neatbilst manam ādas tonim. Fair ir nedaudz par gaišu, bet Light par tumšu, tikai sajaucot abus toņus kopā sanāk īstais. Man negribētos pirkt divus šos BB krēmus, lai uzjauktu savu īsto toni.
Nu, un pēdējais - krēmam ir ļoti nepatīkams (manuprāt) aromāts - kaut kur atgādina lakricas smaržu, kas man nešķiet tīkama. Par laimi aromāts nesaglabājas, tomēr uzklāšanas laikā deguns ir jātur ciet :)

9 komentāri:

  1. Tev pietika tikai ar sho BB vai pradsas krems tomer apaksa?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es liku krēmu apakšā, jo savādāk viņš sliktāk klājās.

      Dzēst
  2. Lakricas aromāts...mmmm- tā dēļ, es laikam, būtu gatava pirkt. :) Produkti, kas smaržo pēc manis iemīļotās lakricas, ir uz vienas rokas saskaitāmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tāda asociācija radās, bet vajadzētu pasmaržot, vai Tev arī tā liktos :)

      Dzēst
  3. noteikti spīd dēl liela spf, bet ja, labi, ka varēja izmēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, visticamāk tāpēc. Kaut nu visiem zīmoliem būtu tāda paraudziņu "politika" kā Kiehl's :)

      Dzēst
    2. kaut arī viņu spf filtru baigi slavē :)) es taisījos to pirkt uz vasaru, laikam arī būs jālūdz paraudziņš.

      Dzēst
    3. Jā, tas ir ļoti izslavēts, aizmirsu paprasīt paraudziņu, bet gan jau :)

      Dzēst
  4. Man, savukārt, pēdējā laikā ir iepaticies pirkt divus dažādus (gaišo un tumšo) toņus, lai varētu jaukt un jebkurā gada laikā man būtu ideāla toņa tonālais, jaucot abus šos toņus, kaut gan neparocīgi tas ir un dārgi!

    AtbildētDzēst