ceturtdiena, 2014. gada 20. februāris

ARTEMIS, Skin Architects, Advanced Cleansing milk

Salīdzinoši nesen Douglas veikalos kļuva pieejama Šveicē radītā kosmētika Artemis. Man, protams, uzreiz radās interese par šo kosmētiku, jo tā piemērota arī īpaši jutīgas ādas kopšanai, jo produktos tiek izmantots Šveices kalnu avotu ūdens, dabiskās eļļas un hipoalerģiskas receptūras. 
Pavisam no Artemis of Switzerland pieejamas četras dažādas produktu līnijas - Skin Essentials (nodrošina visas primārās ādas pamatvajadzības); Skin Architects (piedāvā efektīvus anti-age līdzekļus problemātiskai un nobriedušai ādai); Skin Specialists (problemātiskas ādas līdzekļi, kurus var kombinēt ar ierastajiem sejas kopšanas līdzekļiem); Skin Supremes (luksusa klases sejas kopšanas līdzekļi).

Uzmundrinošs attīrošais pieniņš - 
Maigs un pamatīgs: maigais krēmveida attīrošais pieniņš liegi atbrīvo jutīgu ādu no visiem atlikumiem un sniedz tai atbrīvotu, dzīvīgu izskatu. Bagātināts ar ekskluzīvo ARTEMIS GABretinate Compound inovatīvo Anti-Aging-Coach mīmikas krunciņu samazināšanai.

Gribēju iegādāties kādu "vieglu" sejas attīrīšanas līdzekli lietošanai no rītiem. Atcerējos, ka savulaik man ļoti patika Avene Gentle Gel Cleanser, bet pie mums to nez kāpēc vairs neizdevās atrast, tādēļ nācās domāt ko citu. Atcerējos, ka Douglas žurnālā lasīju par jaunajiem Artemis produktiem - gāju skatīties. Pārdevēja ieteica šo pieniņu.
Pieniņam patiešām ir ļoti viegla tekstūra, nedaudz želejveidīga, bet pavisam minimāli. Tam nepiemīt nekāds izteikts aromāts, kas mani priecē, jo pēdējā laikā esmu kļuvusi īpaši jūtīga pret aromātiem, vismaz tiem, kas atrodami sejas kopšanas produktos.
Pieniņš man ļoti iepatikās - tas labi attīra sejas ādu, arī kosmētiku notīra labi (vienreiz izmēģināju), nav kairinošs, bez kādiem uzmācīgiem aromātiem. Vienvārdsakot - ļoti labs :)

Sastāvs:
aqua, caprylic/capric triglyceride, pentylene glycol, hexyldecanol, hexyldecyl laurate, glyceryl stearate citrate, glycerin, leontopodium alpinum extract, nymphaea alba (water lily) root extract, persea gratissima (avocado) oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, aminobutyric acid, allantoin, panthenol, tocopherol, tocopheryl acetate, tocopheryl retinoate, inulin lauryl carbamate, xanthan gum, myristyl myristate, sodium PCA, PPG-26, buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, stearic acid, polyacrylamide, palmitic acid, laureth-7, C 13-14 isoparaffin, sodium carbomer, N-Ethylpyrrolidone, phenoxyethanol, benzoic acid, parfum

Kur nopirkt?
Douglas veikalos
Cena:
15.96 EUR (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
9/10

9 komentāri:

  1. izklausās vienkāršs un labs. kad izlietošu savu Kivvi, būs jāiet apskatīt. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man bija krēma paraudziņš no Artemis ,un,ja parasti es paraudziņus izlietoju un aizmirstu,krēms ir palicis atmiņā!Pagaidām gribu izmēģināt dažus aptiekas krēmus,bet,kad nezināšu,ko iegādāties,noteikti nopirkšu.Man kā reiz bija ādas pamatvajadzībām. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī domāju ar laiku kādu krēmu, vai serumu no Artemis klāsta iegādāties, bet savas vēlmes vēl neesmu konkretizējusi :)

      Dzēst
  3. Jo tuvāk pa rokai, jo retāk gribas lietot... Douglas veikalos tik daudz laiku pavadu un kad ienāk jauna prece- protams, ka metienes par viņu stāsta prezentāciju un apmācību vārdiem, nevis saviem.. Kaut kā pagaidām nez kapēc neuzrunā... varbūt tāpēc, ka jau neilgi pēc parādīšanās produkcijai ir atlaides...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, man liekas, ka atlaides jauniem produktiem ir tieši laikā, jo neviens ar tiem vēl nav pazīstams un tas ir tāds papildus stimuls izmēģināt produktus. Pieniņš man patīk un sastāvs tam arīdzan labs un draudzīgs jutīgai ādai :)

      Dzēst
  4. Es pagaidām neko neesmu mēģinājusi no šī zīmola, bet izklausās labi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, es ar tā nodomāju kad izlasīju par viņiem :)

      Dzēst
  5. Labi, ka labs, būs jāpieiet pie stenda - jāpapēta,kas tur vēl interesants.

    AtbildētDzēst