trešdiena, 2014. gada 29. janvāris

STENDERS, Soothing and moisturising TONIC for dry and sensitive skin, 150 ml

Vieglītēm, tik rūpīgi attīra īpaši saudzējamu sejas ādu, darot tevi skaistu un plaukstošu. Rudzupuķu ziedūdens, alvejas un žeņšeņa ekstrakti brīnišķīgi atsvaidzina, tonizē un patiesi veldzē. Bagātināts ar hialuronskābi - īpaši iedarbīgu dabisku mitrinātāju, sauktu arī par jaunības un skaistuma noslēpumu.

Kamēr lielās atlaides Stenders veikalos vēl nav beigušās, gribu uzrakstīt par savu veiksmīgo pirkumu. 
Sejas toniku es lietoju katru dienu, gan no rītiem, gan vakaros un bez tā savu sejas kopšanas rituālu iedomāties nevaru, tādēļ tie man parasti beidzas ātri.
Šis toniks patiešām ir ļoti maigs. Tas labi mīkstina un mitrina sejas ādu. Ja pēc sejas attīrīšanas āda ir savilkta un sausa, tad toniks mirklī neitralizē šo nepatīkamo sajūtu. 
Nesen rakstīju par Kiehl's toniku sausai un jutīgai ādai, tad, lūk, šis toniks man iepatikās daudz vairāk, vismaz šobrīd, kad ārā ir tik auksts un vējains. Kiehl's toniks sniedz izteikti atsvaidzinošu efektu, kas būtu daudz piemērotāks vasarai.
Stenders tonika aromāts man atgādina ziedūdeņu smaržu, kas ir nedaudz rūgtena. Nevarētu teikt, ka aromāts man ļoti patīk, tomēr nav arī traucējošs.
Notiekti nopirkšu vēl kādu iepakojumu.

Sastāvs:
Aqua, Centaurea Cyanus Water*, Glycerin, Betaine, Aloe Barbadensis Extract*, Centella Asiatica Extract*, Panax Ginseng Extract*, Glycyrrhiza Glabra Extract*, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl- 4 Caprate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Salicylate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Borate, Potassium Sorbate, Parfum. * Izejvielas Iegūtas No Organiskās Lauksaimniecības

Kur nopirkt?
Stenders veikalos
Cena:
14.94 EUR (līdz 30.01.2014 nopērkams par 4.42 EUR)
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Sākumā gribēju pirkt, bet tad vēl šaubījos, jo nezināju kāds tas būs, bet paldies, atsauksme tieši laikā, tagad zinu, ka tiešām labs līdzeklis ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk, ceru, ka Tev arī neliks vilties :)

      Dzēst
  2. Kā ar derīguma termiņu? Sejas kopšanas produktiem nav tā, ka derīgi vēl kādu mēnesi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, ar termiņiem viss kārtībā. Ja nemaldos, bija derīgs līdz šā gada rudenim :)

      Dzēst
  3. izklausās jauki, bet es bez sava Clinique nevaru, tāpēc man visi toniki iet secen :)

    AtbildētDzēst