piektdiena, 2014. gada 10. janvāris

L'OCCITANE


Ziemassvētkos no draudzenes saņēmu kaudzīti ar dažādiem L'Occitane produktu paraudziņiem, kuri bija glīti sapakoti cilindrveida kārbiņā, kuras vāciņš redzams fotogrāfijā. 
Nolēmu izveidot nelielu aprakstu par katru no tiem. Tie drīzāk ir pirmie iespaidi par produktiem, nevis pilnvērtīga atsauksme.

Lavander Foaming Bath 
Must have produkts ikvienam lavandas aromāta cienītājam. Aromāts ir dabīgs, smaržojot no pudelītes šķiet ļoti spēcīgs, pat reibinošs, bet pievienojot nelielu daudzumu vannas ūdenim kļūst relaksējošs un aizpilda visu telpu. Kad slinkums iet vannā, esmu to izmantojusi arī kā dušas želeju, vajag pavisam nelielu daudzumu produkta. Vannai pievienoju divus korķīšus, kas nodrošina vannu pilnu ar putām.

Jasmin & Bergamote Perfumed Body Milk un Jasmin & Bergamote Eau De Toilette
Gan ķermeņa pieniņš, gan tualetes ūdens ir daļa no kolekcijas Grasse Collection, kas nosaukta par godu Provansas pilsētiņai Grāsai, kas ir pazīstama kā "pasaules smaržu galvaspilsēta". 
Abiem produktiem piemīt vasarīgs, atsvaidzinošs aromāts. Nekad līdz šim nebiju lietojusi smaržas un ķermeņa pieniņu no vienas un tās pašas produktu sērijas, bet abi produkti lieliski viens otru papildina. Pieniņam ir viegla tekstūra, kas ātri iesūcas ādā, bet labi mitrina un mīkstina, tādēļ es to diezgan bieži izmantoju kā roku krēmu. Smaržiņas, domāju, pietaupīšu līdza vasarai, kurā labāk iederēsies tāds svaigs puķu aromāts.

Almond Shower Oil
Par šo produktu man bija vislielākā interese. Neskatoties uz neskaitāmajām sajūsmas pilnajām atsauksmēm, izmēģinājusi to tā arī nebiju, tādēļ šāda produkta miniatūra bija tieši laikā. Eļļa man ļoti iepatikās, tomēr, ja jāsaka godīgi, tad īpaši lielu atšķirību starp, piemēram, Eucerin dušas eļļu un šo es nemanīju. Bet, produkts tiešām labs.

Radiance & Color Care Shampoo and Conditioner
Šampūns un kondicionieris maniem matiem izrādījās par "smagu", jo jau nākamajā dienā pēc matu mazgāšanas tie izskatījās netīri un saplakuši. Šobrīd pastāvīgi lietoju Eucerin ph5 šampūnu, ar to šādu problēmu nav, tādēļ atšķirību manīju ļoti izteikti. Domāju, ka šie produkti būtu ļoti piemēroti izteikti sausiem un pūkainiem patiem, jo tie labi mitrina, mīkstina un nogludina matus.

Shea Butter Hand Cream
Šo krēmu jau esmu lietojusi, tiesa, diezgan sen, tādēļ biju nedaudz piemirsusi cik labs tas ir. Krēms lieliski pabaro sausu roku ādu, mitrina, mīkstina un ļoti labi smaržo - neuzbāzīgi, bet patīkami. Krēms ir diezgan biezs, tomēr iesūcas ātri un neatstāj eļļainu kārtiņu, kas ikdienā būtu traucējoši. Šis man bija ļoti noderīgs atgādinājums :)

Immortelle Precious Cream
Par šo man tāds neviennozīmīgs pirmais iespaids, jo krēms pietika tieši vienai lietošanas reizei, bet tā kā likās, ka tas man nedaudz par smagu, jo dienas laikā sejas āda taukojās vairāk, nekā parasti.

8 komentāri:

  1. ne nu kā es varēju palaist garām Lavander Foaming Bath .. paldies par atsauksmi :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad īstais laiks iegremdēties lavandīgos burbuļos :)

      Dzēst
  2. Man ir viens no roku krēmiem un tas ir tik labs, ka ir veicinājis lielāku interesi par šo firmu, bet nebija ne jausmas, ar ko sākt, tā ka paldies - tieši laikā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, roku krēmi L'Occitane ir tiešām izdevušies, bet ir vērts izmēģināt arī daudz ko citu :)

      Dzēst
  3. Mmm Almond Shower Oil viens no maniem mīļākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, :) :) Es šīs dušas eļļas parasti pirms lietošanas paturu karstā ūdenī, sanāk tāds mazs ziemas spa.. :)

    AtbildētDzēst