trešdiena, 2014. gada 8. janvāris

KIEHL'S cleansing milk & toner


Washable Cleansing Milk for dry, normal-to-dry or sensitive skin types
Maigs attīrošais pieniņš normālai, sausai un jutīgai ādai. Attīra un mitrina ādu. Var izmantot arī vieglas dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Lietošana: uzklājiet bagātīgu daudzumu pieniņa uz vates spilventiņa vai pirkstu galiem un maigi iemasējiet ādā, izvairoties no tiešas iedarbības uz zonu ap acīm. Noņemiet ar siltu, mitru dvieli vai noskalojiet ar ūdeni.

Šo Kiehl's attīrošo pieniņu iekļāvu savā 2013. gada iemīļotāko kosmētikas produktu sarakstā. Kā jau tur minēju, pieniņš man vairāk atgādina attīrošo balzamu, nekā pieniņu tā klasiskajā izpratnē. Izspiežot pieniņu uz rokas, pēc savas konsistences tas šķiet diezgan šķidrs, tomēr iemasējot ādā tas pamazām sabiezē, kļūstot eļļains un blīvs. 
Pieniņu izmantoju kā otro ādas atīrīšanas produktu, pirms tam visu dekoratīvo kosmētiku notīrot ar micelāro ūdeni. 
Produktam nav nekādas izteiktas smaržas, kā jau daudziem kosmētikas līdzekļiem, kas paredzēti jutīgai ādai.
Pēc pieniņa izmantošanas sejas āda nav sausa un savilkta, kas manā gadījumā ir liels pluss. Dažās atsauksmēs par šo produktu lasīju, ka daudzi pat neizmanto sejas krēmu pēc šī pieniņa lietošanas, tik barojošs tas ir, tomēr es izmantoju gan, jo ar sejas attīrīšanu mans vakara rituāls nenoslēdzas.
Vēl varētu piebilst, ka pieniņš ir ļoti ekonomisks, jo lietojot to gandrīz divus mēnešus (tiesa, ne katru vakaru) nav izlietota pat ne trešdaļa produkta.

Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner for all skin types, particularly dry or sensitive skin
Maigs sejas toniks visiem ādas tipiem, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai. Maigs sejas toniks ar gurķu ekstraktu, nesatur alkoholu, tīra, mīkstina un līdzsvaro ādu. Lietošana: pēc mazgāšanās, lai likvidētu tīrīšanas līdzekļa vai kosmētikas līdzekļa pārpalikumu vai jebkurā brīdī atsvaidzinātu ādu. 

Toniks man arī iepatikās, tomēr ne tik ļoti kā attīrošais pieniņš. 
Tonikam piemīt atsvaidzinoša, nedaudz medicīniska smarža. Nedaudz pēc gurķiem, nedaudz pēc zālītēm, nedaudz pēc kampara (kampars ir tonika sastāvā). Biju lasījusi, ka kampars var būt kairinošs, tādēļ sākumā biju nedaudz nobažījusies, tomēr satraukumam nebija pamata, toniks manu sejas ādu nekairina. 
Domāju, ka tieši kampars tonika sastāvā ādai sniedz ļoti atsvaidzinošu, pat nedaudz durstīgu sajūtu, kas pēc dažām sekundēm pāriet. 
Pieļauju, ka vasarā man šis toniks varētu patikt labāk, jo tad vairāk gribās atsvaidzinošu efektu. Šobrīd vairāk gribētu lietot toniku, kurš sniedz izteiktu mīkstinošu un nomierinošu efektu, tomēr šim tonikam visizteiktākais ir tieši atsvaidzinošais efekts.

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann
Cena:
abiem €18,00
Vērtējums:
pieniņam 9/10
tonikam 7/10

4 komentāri:

  1. Eh labprāt pamēģinātu to pieniņu, bet jāgaida sals, savādāk mana āda domā, ka ārā pavasaris un sāka taukoties :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aukstam laikam šāds pieniņš, vai arī attīrošais balzams ir tieši laikā :)

      Dzēst
  2. Par pieniņu: kā Tu domā, vai to varētu izmantot attīrīšanai pēc Āzijas sistēmas principa, kur tas kalpotu kā pirmais solis - attīrošā eļļa/sviests? Vai tomēr nē?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju ka varētu, jo viņš tiešām ir izteikti eļļains. Es notīru ar karsto dvielīti, bet tik pat labi varētu izmantot arī putas. Var pamēģināt gan tā, gan tā, un tad, atkarībā no izjūtām, izlemt par labu vienam no variantiem :)

      Dzēst