otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

ESSENCE, Nail Art express dry drops



















 


Pēc negatīvās pieredzes ar Orly nagu lakas žāvētāju ar pipeti, likās, ka otru tādu vairs negribu mēģināt. Plānoju iegādāties Seche Vite, vai ko tamlīdzīgu, bet lasot labās atsauksmes par šo Essence produktu, nolēmu izmēģināt. 
Bieži negribu lakot nagus tieši tāpēc, ka tik ilgi jāgaida kamēr tie nožūs, tādēļ atrast produktu, kurš patiešām izžāvētu laku pāris minūšu laikā, nozīmētu, ka nav vairs nekādu attaisnojumu :)
Pilieni ir ērti lietošanā un tiem nepiemīt nekāda izteikta smarža, vai smaka. Tie viegli pārklāj naga virsmu nekur nenotekot. Pēc konsistences šķidrums ir nedaudz eļļains. 
Mana galvenā pretenzija pret Orly žāvētāju bija tāda, ka tas pamatīgi izsausināja kutikulas. Essence pilieni to nedara, visticamāk, pateicoties eļļai to sastāvā. 
Kas attiecas uz nagu lakas žāvēšanu - tie ir diezgan efektīvi. 60 sekundēs gan nekas netiek izžāvēts (kā sola produkta reklāmas tekstā), tam nepieciešamas aptuveni 15 - 20 minūtes. Es nagu laku visbiežāk klāju divās kārtās, tādēļ klājot, piemēram, trijās - izžūšanas laiks varētu būt ilgāks. 
Labs produkts, maksā lēti, noteikti pirkšu vēl :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni 2 EUR
Vērtējums:
9/10

28 komentāri:

  1. Nesapratu īsti - ar pilieniem žūst 15-20 min?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar pilieniem žūst 15-20 minūtes, bet bez tiem man laka žūst aptuveni 30-40 minūtes, lai tā būtu pilnībā nožuvusi.

      Dzēst
    2. Smieklīgs ātrums.
      Starp citu, ja vēl tā nedari, es tev ieteiktu pēc nagu nolakošanas paturēt nagus zem tekoša auksta ūdens. Man vienmēr labi palīdz. (;

      Dzēst
    3. Esmu mēģinājusi aukstā ūdens metodi, man īpaši nepalīdz, jo nedaudz pieskaroties naga virsmai šķiet, ka laka ir nožuvusi, bet ja pieskaras stingrāk, vai nejauši pret kaut ko atsit nagu, tad paliek iespiedums.

      Dzēst
  2. tikko nopirku otro šitādu pudelīti,drīz atsauksme arī no manas puses.Produkts tiešām labs par adekvātu cenu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Es arī šos lietoju. Laka viennozīmīgi nožūst ātrāk, bet zināmu laiku tas tomēr prasa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas gan. Pagaidām vēl nav atrasts tāds līdzeklis, kurš nožāvētu laku momentāli. Pēc atsauksmēm spriežot, tāds ir Seche Vite.

      Dzēst
  4. Neesmu mēģinājusi tieši šo,bet bija otrā Essence virskārta-žāvētājs,tā gan bija drausmīga,laka žuva vēl ilgāk! :( Tagad lietoju Sally hansen insta dri-laba,pa minūti gan neizkaltē,bet pēc 5 min.jau var vismaz kaut ko rokās paņemt.Bet vienalga gribu to sache vite,tā pēc atsauksmēm kaltē vienā mirklī laku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es jau sen būtu Seche Vite paņēmusi, ja viņa būtu brīvi nopērkama. Bet, jānopērk tas insta dri :)

      Dzēst
  5. Nopērs Sally Hansen Insta Dri un nemokies :)))

    AtbildētDzēst
  6. No lakas žāvētājiem patīk Kinetic Kwik Kote. Laka nav slapja gandrīz uzreiz pēc uzklāšanas, rakāties pa somiņu var sākt apmēram pēc 10 min. Ļoti patika. Gāju pirkt otru pudelīti, bet iekritu uz skopumu, blakus bij parādījies komplekts no bāzes un virslakas kopā par tādu pašu cenu, cik šis vienā gabalā. Bet nožēloju, ka ietaupīju. Nākamreiz noteikti pirkšu atkal Kote vai arī mēģināšu leģendāro Sache vite.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, paldies par info, no Kinetics neko neesmu mēģinājusi :)

      Dzēst
  7. Tieši tā, es arī iesaku nopirkt SH Insta Dri! :)

    AtbildētDzēst
  8. Es jau gadiem lietoju Avon spreju. Žāvē ļoti ātri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, tādu nemaz nezinu, bet sprejs lietošanā varētu būt ērts :)

      Dzēst
    2. Biju Stockmanā nopirkusi Orly Spritz Dry, arī likās, ka būs ļoti ērti, bet - jēgas nebija vispār nekādas. Var būt, ka avon labāks, nav mēģināts.

      Dzēst
    3. Tas nozīmē, ka uz Orly žāvētājiem vairs vispār neskatīšos, jo tas ar pipeti arī bija briesmīgs.

      Dzēst
  9. Insta Dri un maksimums 5 min ;)

    AtbildētDzēst
  10. Šis man ļoti patīk un ir reizes lētāks nekā līdzīgs no Orly, būs jānopērk vēl.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau arī patīk, bet visi saka, ka jāpērk insta dri :) Būs jāpamēģina, jo 5 minūtes izklausās ļoti labi :)

      Dzēst
  11. Ikdienā lietoju Seche Vite, bet kad aizmirstu pasūtīt, tad SH Insta Dri. Žāvējošās eļļiņas arī patīk, šo konkrēti neesmu mēģinājusi, LCN eļļiņa man iecienītā. Bet zinu, ka šāda veida eļļiņas daudziem nepatīk, jo momentāli nožāvē tikai virsējo slāni, pēc tam vēl kādas 20 min (kā jau minēji) jābūt uzmanīgai. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bieži vien, kad lakoju nagus, pēc nolakošanas paskatos kādus youtube video, tāpēc 20 minūtes paiet nemanot un neliekas nekas traks. Steigā nagus lakot nemēdzu :) Man arī patīk eļļas, jo tās ne tikai izžāvē laku, bet arī parūpējas par kutikulām :)

      Dzēst