trešdiena, 2014. gada 22. janvāris

BIODERMA, Sensibio AR, Anti-Redness care

Īpaši nomierinošs krēms jutīgas, trauslas un reaktīvas ādas kopšanai ikdienā. Sensibio AR nodrošina tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Intensīvi nomierinošu aktīvo vielu maisījums tūlītēji mazina apsārtumu un karstuma sajūtu. Pateicoties aktīvo vielu, kas darbojas pret apsārtumu, efektivitātei, inovatīvais, patentētais Rosactiv komplekss iedarbojas tieši uz faktoru, kas ir atbildīgs par ādas kapilāru paplašināšanos un novājināšanos (pastāvīga apsārtuma cēlonis). Lietots ikdienā, Sensibio AR mazina apsārtuma intensitāti un novērš tā parādīšanos un pastiprināšanos. Mitrinošās un struktūru atjaunojošās aktīvās vielas nodrošina ādai īstu komfortu. Sensibio AR palīdz atjaunot mirdzošu sejas ādu. Krēmu ir patīkami lietot, tam ir viegla, netaukaina tekstūra, kas nodrošina ādas labsajūtu. Sensibio AR panesamība ir teicama, pat visjutīgākās ādas gadījumā. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Krēms nesatur smaržvielas un ir hipoalerģisks.

Šis ir krēms, pie kura esmu atgriezusies neskaitāmas reizes, kopš Bioderma kosmētika ir nopērkama Latvijā. Līdz tam man nebija laimējies atrast sejas kopšanas līdzekli, pēc kura lietošanas būtu manījusi tik izteiktu sejas ādas stāvokļa uzlabojumu, kas attiecas tieši uz apsārtuma mazināšanos. 
Tagad grūti pat iedomāties, bet pirms vairākiem gadiem, kad aptiekā vaicāju pēc sejas krēma, kurš būtu paredzēts kuperozas ādas kopšanai, pārdevēja nemaz nezināja kas tas tāds. Tagad tomēr pieejams visai plašs kosmētikas klāsts, kas paredzēts tieši šīs problēmas risināšanai un arī pārdevēji ir daudz zinošāki.
Pēc tik labiem rezultātiem es, protams, šo krēmu pirku atkal un atkal, līdz secināju, ka vienā brīdī tas pārstājis "darboties". Zinu cilvēkus, kuri gadiem veiksmīgi var lietot vienus un tos pašus sejas kopšanas līdzekļus, tomēr manai ādai izveidojas pieradums, ja tā var izteikties. Tā nav tikai ar sejas kopšanas līdzekļiem, bet arī ar dezodorantiem. Es nezinu, no kā tas ir atkarīgs, un kāpēc tā notiek (būšu pateicīga, ja kāds komentāros varētu izteikties par šo tēmu).
Šobrīd atkal, pēc ilgāka pārtraukuma, esmu atgriezusies pie Sensibio AR, un atkal priecājos par labajiem rezultātiem. Kā jau ražotājs produkta aprakstā min, krēmam ir viegla, patīkama konsistence. Krēms iesūcas ātri, aiz sevis neatstājot nekādas "pēdas". Izcilu mitrināšanu no šī krēma nevar sagaidīt, bet to arī nedaru, jo produkta galvenais uzdevums ir cīnīties ar apsārtumu un nomierināt sejas ādu. Vasarā, domāju, pietiktu tikai ar šo krēmu vien, tomēr ziemā es ieteiktu zem tā klāt kādu mitrinošo serumu, vai biežāk lietot mitrinošās maskas. 

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
17,15 EUR
Vērtējums:
10/10

11 comments:

  1. Jā, šis man arī ir favorītos. Vasarā lietoju arī Sensibio Light.

    Un vakar pēc Tavas atsauksmes nopirku Physiogel A.I. cream, pagaidām iespaids - patīk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, pati jau kādu laiciņu neesmu pirkusi Physiogel, bet krēms tiešām labs, ceru, ka Tev iepatiksies arī ilgtermiņā :)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Jā, krēms tiešām labs un palīdz, bet vai lieto viņu pastāvīgi, jebšu kā es - ik pa laikam pamaini?

      Dzēst
  3. Es nelietoju vienu un to pašu produktu vairākus iepakojumus pēc kārtas, tāpec par pieradumu nemācēšu komentēt. Garlaicīgi taču un ja nu ir kaut kas labāks? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad es arī vairāk eksperimentēju, bet toreiz šis krēms bija tik patīkams atklājums, ka gribējās lietot visu laiku :)

      Dzēst
  4. Biodermu lielākoties visi, kas lieto slavē, es sev apkārt arī redzu draudzenēm, reālus un labus rezultātus. tiešām ļoti vērtīgi produkti.

    AtbildētDzēst
  5. Man jau gadiem ir problēmas ar pamatīgu apsārtumu uz vaigiem, arī kuperoze. Laimīgi pirmoreiz nopirku šo krēmu, cerot, ka Bioderma taču nepievils. Bet nu nepalīdzēja itin nemaz. Apsārtums nemazinājās. Pirms 2 gadiem mēģināju pirmoreiz, Pirms pāris mēnešiem nopirku vēlreiz, cerot, ka varbūt tomēr... bet nav. Esmu cita brīnumlīdzekļa meklējumos. Nākamo mēģināšu no AVENE. Pagaidām patīk viņu termālais ūdens, kas vismaz īslaicīgi nomierina ādu, bet tagad labus rezultātus apsārtuma mazināšanai esmu pamanījusi lietojot arī Madaras Daily Defense krēmu ar smiltsērkšķi. Labs, bet pasmags, jo kā reiz domāts tādam laikam kā šis - aukstam, asam, skarbam. Ar meikapu kopā var būt par treknu, bet kā ādas kopšanas līdzeklis - izcils.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komentāru. Žēl, ka nepalīdzēja. Avenei ir viens krēms, kas paredzēts tieši hroniskam apsārtumam, gribētu viņu kaut kad izmēģināt.
      Vēl es varētu ieteikt apskatīties uz Dermika kosmētiku (viņu gan pie mums ir sarežģīti dabūt, bet ne neiespējami), viņiem ir vesela produktu līnija ādas apsārtuma mazināšanai ar P vitamīnu - http://oniksplus.lv/lv/vitamin-p-plus/
      Es ar labiem panākumiem biju lietojusi viņu gēlu.
      Piemēram, Santa no Skaistumdienasgrāmatas iesaka Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream, kuru noteikti gribu izmēģināt, jo krēms palīdz mazināt ādas jutīgumu un apsārtumu.

      Dzēst