sestdiena, 2014. gada 18. janvāris

BIO2YOU, Organic Omega 3-6 Serum skin antidepresant

Īpaši unikālā dabīgā formula - ādas antidepresants - atjauno ādas jaunavīgo toni, krāsu, elastību. Satur ļoti koncentrētas aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas un nepiesātinātās taukskābes, kas palielina ādas pretestību. Bagātināts ar Proendorfina kompleksu, tas nostiprina ādas šūnu aktivitāti līdzīgi kā dabīgā laimes sajūta. Euphoryl stimulē dopamīna (laimes molekulas) ražošanu. Vērtīgo dabīgo ārstniecības augu eļļu maisījums, kas izgatavots no smiltsērkšķu eļļas, rosa moschata eļļas, avokado eļļas, gurķu mētras eļļas, macadamia riekstu eļļas, olīveļļas un jojoba eļļas, atjauno mitruma līmeni, palielina ādas mirdzumu, uzlabo mikrocirkulāciju un atjauno ādu.
Uzglabāt cieši noslēgtā vēsā, tumšā vietā. 
Maigi iemasēt attīrītā sejas un kakla ādā divas reizes dienā vismaz 5 pilienus, tad uzklāt krēmu. Nesatur alkoholu, krāsvielas, dzīvnieku izcelsmes produktus.

Šo serumu iegādājos aptuveni divus mēnešus atpakaļ un tūdaļ pat sāku to lietot. Serums sastāv no dažādām eļļām, tomēr konsistence ir diezgan viegla, kaut arī eļļaina, ja tas kaut ko izsaka :) Pieci pilieni ir apjoms, kuru katrā lietošanas reizē iesaka lietot ražotājs. Nomērīt pilienu skaitu ir ērti pateicoties stikla pipetei un dozatoram. Pieci seruma pilieni ir pilnībā pietiekoši gan sejai, gan dekoltē zonai. Serumu iepilinu plaukstās, tad sasildu to un piespiedošām kustībām uzklāju uz ādas. 
Pietrūkst patīkama aromāta, jo serums smaržo vienkārši pēc eļļas - ne patīkamā nozīmē. Sākumā (dēļ aromāta) šķita, ka produkts ir sabojājies, kaut arī ar termiņiem viss ir kārtībā.

Pirmajās pāris lietošanas nedēļās serums man ļoti iepatikās, jo manāmi uzlabojās sejas krāsa un ādas tonuss, tomēr ar laiku uz zoda parādījās diezgan daudz sīkas pumpiņas un āda zem tām bija apsārtusi. Uz pieres arī parādījās izsitumi, bet pa vienam.
Uzreiz nevarēju saprast kas par lietu, jo šis nebija vienīgais jaunais kosmētikas produkts, kuru nesenā pagātnē biju sākusi lietot. Vispirms vainoju vienu tonālo krēmu, tomēr drošības pēc pārtraucu lietot gan vienu, gan otru. Sapirkos Biodermas Sensibio līnijas produktus un lietoju tikai tos. Kad sejas āda bija atguvusies, nolēmu atkal pamēģināt serumu. Nākamajā dienā redzēju, ka tajās pašās vietās (galvenokārt uz zoda) atkal sāk parādīties apsārtums. 

Garā stāsta īsais saturs ir tāds, ka šis serums manai ādai neder, tomēr pielitojumu tam vienalga esmu atradusi, jo turpinu serumu lietot uz kakla ādas, kā arī uz ādas ap acīm, jo pamanīju, ka uz šo zonu serums iedarbojas ļoti labi un nekādu diskomfortu nesagādā. 

Vai esat lietojušas šo serumu? Kā patika?

Kur nopirkt?
BIO2YOU veikalā t/c Olimpia, Drogās, Douglas veikalos u.c.
Cena:
26.64 EUR
Vērtējums:
5/10

13 comments:

  1. Man jau likās, nu tik būs super atsauksme, un es beidzot gribēšu no šī brenda ko iegādāties.. bet nekā.. krēms ādai ap acīm man ir un pa tiesi lielisks no La Mav... atsauksme man blogā.. Man girbas kaut ko visai sejai. Zinu ka nenošaušu greizi, ja ņemšu Eisenberg ultra rich cream, bet gribas kko jaunu pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās acu plāksnītes gan viņiem ir labas (arī rakstīju par viņām), bet par serumu - zinu daudzus, kam ļoti patīk BIO2YOU serumi, bet manai sejas ādai diemžēl nederēja.

      Dzēst
  2. nja es laikam arī priekš sevis eļļas esmu aizsvītrojusi :((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani arī šāda doma sāk piemeklēt, jo nav pirmā reize. Kaut gan žēl, jo man patīk tās eļļainās konsistences :(

      Dzēst
  3. Interesanti, ka tā seja reaģē ar šo serumu, bet vismaz labi, ka noder kakla ādai un ādai ap acīm, kas vispār prasa daudz. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es parasti visu, kas neder sejai, izlietoju uz kakla, jo tur āda nav tik cimperlīga :)

      Dzēst
  4. Biju iegādājusies šo serumu, bet izteikti nepatika - pirmkārt, smarža (smaka?) bija atbaidoša, es dodu priekšroku skaisti smaržojošiem kosmētikas līdzekļiem. Nekādu efektu neredzēju, man arī sāka mesties izsitumi.
    Pie reizes nopirku arī organisku atjaunojošo serumu sejai. Smarža patīkamāka, citrusīga, bet ar iepakojumu viņi ir nošāvuši greizi - pirmajā reizē nošpricēju vannasistabas sienu. Produkts no pudelītes izlido tik ātri un spēcīgi, ka sniedz pretgrumbu procedūru arī apkārtējai videi :D Tā kā grumbiņu nav, efektu nemanīju, bet mammai patika - teica, ka tiešām savelkot ādu un liekot izskatīties starojošākai.
    Atvainojos par garo komentāru, ceru, ka nepiesārņoju ēteru :) Ja nu kādai noder atsauksmes..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti noder, paldies par komentāru :) Par to smaku taisnība. Domāju, ka diez vai vairs mēģināšu kādu BIO2YOU serumu, par citiem produktiem vēl nezinu, tad jau redzēs :)

      Dzēst
  5. mani laikam Bio2You kaut kā nav paķēris - nezinu, vnk nesaista un pat mēģināt neko negribas :) :) bet žēl, ka tev tā sanāca ar to sejas ādu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal patīk BIO2YOU produkcija - gan kā izskatās, arī aromāti, piemēram, skrubjiem ir pat ļoti patīkami. Domāju, ka ja kaut ko iegādāšos, tad tie būs ķermeņa kopšanas produkti, kā arī acu maska, kas viņiem ir pat ļoti laba :)

      Dzēst
  6. Šo serumu esmu lietojusi, pirms kāda laika gan, atceros, ka man ļoti patika, izlietoju līdz pēdējai pilītei. Bet tā jau ir - katram savs. Vēl no Bio2You esmu lietojusi acu krēmus, organisko pat esmu pirkusi atkārtoti, vienīgais krēms kas manas "sīkās grumbņas" izlīdzināja un lieliski baroja ādu ap acīm. Tikai iepakojums gan ir neprakstisks - kad puse pudelītes bij izlietota, nācās skruvēt vaļā un makšķerēt produktu ārā ar vates kociņu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir bijis Bio2You acu krēms, bet vairs neatceros kurš tieši, bet ar iepakojumu bija tā pati problēma - vates kociņš arī bija mans instruments :)

      Dzēst
  7. Dīvaini, bet man ļooooti patīk Bio2you Omega serums. Tas ir vienīgais produkts, no kā man ne tikai nemetas alerģija, bet kas arī dziedē visas problēmas uz sejas, ja kāda parādās. Un sejas āda patiešām kļūst vienmērīgāka, ne tik pelēka.

    AtbildētDzēst