sestdiena, 2013. gada 28. septembris

ORIFLAME, Velvet Blaze Cream Eye Shadow - shimmer taupe


Ilgnoturīgas krēmveida acu ēnas, kas nesakrājas plakstiņu locījuma vietās. Vienkārša uzklāšana ar aplikatoru vai pirkstiem. Izvēlies savam stilam piemērotāko krāsas intensitāti  - viegli mirdzošu, aizplīvurotu efektu vai izteiksmīgu krāsu vairākās kārtās. 3ml


Krēmveida acu ēnas ikdienā lietoju visbiežāk, jo tām bieži vien apakšā nav nepieciešams klāt bāzi (tas ietaupa laiku), kā arī uzklāšana ir ātra un ērta, bet rezultāts neliek vilties. 
Oriflame ēnām ir gan plusi, gan mīnusi. Pirmkārt, kaut arī tonis nav unikāls (arī citu zīmolu klāstā taupe toņu netrūkst), man tas ļoti patīk. 

Vislielākais mīnuss, manuprāt, ir tas, ka šīs ēnas ir pārāk šķidras, bet tas pat it kā ir loģiski, jo savādāk tās vajadzētu pildīt tādā trauciņā, kā, piemēram, Maybelline Color Tattoo.
Man šī šķidrā tekstūra uzklāšanā šķiet pārāk problemātiska, jo klājot ar pirkstiem nav iespējams panākt tādu toņa intensitāti, kādu vēlos, bet klājot vairākās kārtās sanāk viens vienīgs haoss. Vislabāk tās man izdodas uzklāt ar MAC 239 otu - piespiežot ēnas pie plakstiņa. Kad ēnas ir "nosēdušās", visus nelīdzenumus iztušēju ar kādu citu toni.
Šajā gadījumā neattaisnojas krēmveida acu ēnu lietošanas ērtums, jo noņemšanās tomēr ir.

Noturības ziņā ēnas ir labas - dienas laikā nekur nepazūd, tomēr klājot apakšā ēnu bāzi tonis kļūst spilgtāks un izteiksmīgāks.

Kur nopirkt?
no Oriflame konsultanta
Cena:
LVL 3,29 (pilnā cena LVL 4,59)
Vērtējums:
6/10

3 komentāri:

  1. Tonis ikdienai izskatās ļoti jauks :) Bet man tomēr šitās šķidrās konsistences neiet pie sirds.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm, man arī ne visai, tādēļ no krēmveida ēnām vismīļākās paliek Color Tattoo, tikai varētu būt lielāks ikdienai piemērotu toņu skaits.

      Dzēst
  2. Es šīs pievienoju lūpu spīdumam- sanāk interesants efekts!

    AtbildētDzēst