pirmdiena, 2013. gada 16. septembris

LUSH, Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask


Laba attīrošā maska, manuprāt, ir tik pat svarīga, kā mitrinošā. Šo izvēlējos tādēļ, ka Lush apgalvo, ka tā piemērota visiem ādas tipiem - pat visjutīgākajai. 
Maskas sastāvā ir Kalamīna pulveris - kam ir ādu remdējoša, attīroša un iekaisumus mazinoša iedarbība; Īru sūnu novārījums - tās želejveida konsistence satur kopā pārējās maskas sastāvdaļas, bet tai piemīt arī ādu mīkstinoša un nomierinoša iedarbība; Mellenes - mazina iekaisumu un tām piemīt arī antiseptiska iedarbība; Mandeļu eļļa - mīkstina ādu; Rožu absolūts - piemīt pretiekaisuma, nomierinošas īpašības; Kumelīšu ēteriskā eļļa - izteikti remdējošas un dziedējošas īpašības.
Ne visai iepriecina talks maskas sastāvā, bet ražotājs saka, ka to izmantojis, lai maskas konsistence būtu viendabīga un vieglāk uzklājama (vai tiešām nevarēja piemeklēt ko citu?).

Kārtējo reizi varu sūkstīties par to, ka maskas derīguma termiņš ir tikai viens mēnesis - esmu spiesta dalīties :) Masku lietoju tikai t - zonai, tādēļ pat pie labākās gribas visu mēneša laikā izlietot nevaru.

Maskas konsistence ir ir diezgan bieza un mālaina, tādēļ vieglākai uzklāšanai es paņemu nelielu maskas daudzumu, sajaucu ar pustējkaroti silta ūdens un uz sejas klāju ar otu - tādā veidā maska tiek uzklāta vienmērīgi un nekas nost nekrīt.
Jāsaka, ka rezultāts jau pēc pirmās lietošanas reizes bija pat ļoti pamanāms - poras kļuva manāmi tīrākas, āda bija gluda un samtaina. Man pat likās, ka maska sniedz nelielu balinošo efektu. 
Efekta uzturēšanai pilnīgi pietiek ar maskas lietošanu divas reizes nedēļā. 
Atsevišķi gribu izcelt maskas aromātu - tas ir dievīgs :) Diezgan spēcīgs (pēc tam smaržo visa vannas istaba), tomēr patīkams.

Kur nopirkt?
Lush veikalos (Dzirnavu ielā, Galerija Centrs, Alfa, Domina)
Cena:
LVL 6,30 (75g)
Vērtējums:
7/10

4 komentāri:

  1. mēnesis tikai? parasti nav 2 mēneši? izklausās jau laba :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, diemžēl tikai mēnesis. Piemēram, manējā maska izgatavota 26.08.13, bet jāizlieto līdz 23.09.13.

      Dzēst
  2. Šī ir tā, kas man nevisai, likās, ka pārāk daudz talka iekšā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, talks mani arī neuzrunā, pērkot pat nepievērsu uzmanību.

      Dzēst