otrdiena, 2013. gada 3. septembris

Jaunumi no Essence


No 9. septembra Drogas veikalos būs pieejami daudz un dažādi kosmētikas jaunumi no zīmola Essence. Piedāvāju apskatīt dažus no tiem :)

Longlasting lipstick in 02 All You Need Is Red


Pavisam būs pieejami desmit jaunās - ilgnoturīgās lūpu krāsas toņi. Koši sarkanais, manuprāt, ir ļoti skaists. Lūpu krāsa viegli klājas (tik spilgts tonis, protams, "prasa" pēc lūpu otiņas), nesausina lūpu ādu. Man patīk, ka šai lūpu krāsai nav izteikta aromāta, kas dienas gaitā "maisās pa kājām".

LASH Mania Reloaded false lash mascara


Šī tuša man ļoti iepatikās. Neskatoties uz to, ka birstīte ir no plastmasas, tā ir elastīga un diezgan ērta, vienīgi apakšējām skropstām šķiet nedaudz par masīvu. Kā saka ražotājs, tai ir novatoriska otiņa ar zvaigznes formas izkārtojumu, kas precīzi satver skropstas un piešķir tām push-up efektu
Tuša sniedz diezgan labu pagarinošo, kā arī kuplinošo efektu.  Dienas gaitā tā nebirst un neizsmērējas, tiesa, nekādos ekstrēmos laikapstākļos to vēl pārbaudījusi neesmu :)
Notīrīt tušu ir vienkārši, piemēram, ar micelāro ūdeni.

Lashes Go Wild volume mascara


Šī ir mana pirmā skropstu tuša tūbiņā. No iepakojuma viedokļa tā ir ļoti ērta un neaizņem daudz vietas. Tomēr salīdzinājumā ar iepriekšējo tušu, šī man iepatikās daudz mazāk, jo nesniedz solīto apjomu, kā arī salipina skropstas. 

Metal Glam eyeshadow in 08 n'ice frosting


Metālisko ēnu kolekcijā būs pieejami astoņi toņi. 
Ēnas ir mīkstas, klājot nekas nebirst. Lai panāktu izteikti metālisku efektu, vislabāk ēnas klāt ar pirkstu - piespiežot tās pie plakstiņa.

Silky touch blush in 60 life's a cherry


Vaigu sārtumi būs pieejami divos jaunos, bet pavisam sešos toņos.
Sārtumam ir tiešām zīdaina tekstūra un tas ir izteikti pigmentēts. Ar otu vajag pieskarties pavisam nedaudz. Man ar sārtumiem nav lielas pieredzes, tādēļ pie pirmā mēģinājuma izskatījos pēc salaveča :) Manuprāt, šis sārtums izskatās ļoti dabiski (ja nav pārspīlēts ar tā daudzumu).

Glossy lipbalm - Strawberry cheesecake


Jaunie lūpu spīdumi tūbiņās būs pieejami sešos toņos. Nosaukumi ir visai kārdinoši - zemeņu siera kūka, mango saldējums, ķiršu braunijs u.c. Nezinu kā ar tumšākajiem toņiem, bet šis uz lūpām izskatās caurspīdīgs (spīdumiņi gan redzami). Spīdums ne tikai smaržo pēc zemenēm, bet garša tam arī salda. Pats labākais ir tas, ka spīdums nav lipīgs :)

I love Smokey jumbo eye pencil in 01 deep black


Zīmulis ir ļoti mīksts, piesātināti melns un matēts. Smalkas kontūrlīnijas ar šo "uzzīmēt" būtu diezgan problemātiski, bet zīmulis tam arī nav paredzēts. Izpludināt to ir ļoti viegli, tādēļ to var izmantot gan vienu pašu, gan arī kā pamatu citām ēnām, lai izvēlētais tonis izskatītākos intensīvāks un piesātinātāks.

Crystal eyeliner in 02 black star


Mirdzošās acu līnijas būs pieejamas piecos toņos - zilā, violetā, zelta, sudraba un melnā. Dabīgā apgaismojumā lainera līnija izskatās pēc melniem punktiņiem, bet mākslīgā apgaismojumā punktiņi iemirdzās. Manuprāt, šis produkts paver daudzas iespējas eksperimentiem. Bildē redzams kā laineris izskatās pats par sevi, un kā pārkrāsots pāri melnam acu zīmulim.


All about Matt oil-free make-up in 20 matt nude


Man ļoti iepatikās tonālā krēma iepakojums - ļoti ērts, neliels, patīkami turēt rokās :) Pieejamo toņu skaits - trīs - 10, 20, 30. 
20 numurs man ir nedaudz par tumšu, tādēļ bālģīmjiem noteikti jāņem numur desmit.
Tonālajam krēmam ir vidēja sedzamības pakāpe - sejas toni izlīdzina, tomēr lielus nesmukumus nenotušē.
Ar pirkstiem klāt neesmu mēģinājusi, bet ar samitrinātu sūklīti klājas ļoti labi un vienmērīgi. Tonālais krēms matē, bet kas ir svarīgi - nepadara seju plakanu un nedzīvu.

French manicure brush


Franču manikīra otiņa rada brīnišķīgus nagu galiņus franču stilā - vai jebkurā citā tonī. Novatoriskā otiņas forma ir perfekti veidota, lai radītu īpaši precīzu un vieglu uzklāšanu. Ideāli arī mēness formas manikīram vai populārajam krāsaino laukumu dizainam. 
Šo otiņu iemēģinājusi pagaidām neesmu, bet ceru ka sanāks, jo franču manikīrs man patīk.

* Produktus apskatam piedāvāja Essence pārstāvji Latvijā

10 comments:

  1. Tik skaistas bildes! Man vaigu sārtums favorīts nr.1, sasmējos par to salaveci! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, sārtums ir labs. Mans favorīts, laikam, ir Lash Mania skropstu tuša, vēl arī smokey zīmulītis ļoti labs, lūpu krāsa arī :)

      Dzēst
  2. Pirmo bildi nočiepu :) tik glīti viss safočēts.
    Es savus vēl neesmu mēģinājusi, izņemot lūpu spīdumu.. To gan vakar visu dienu zieķelēju uz lūpām.

    AtbildētDzēst
  3. Mans favorīts ir lūpu spīdums - garšīgs, nav lipīgs un vispār tāds foršiņš! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī patīk. Atslēgas vārdi ir "nav lipīgs" :)

      Dzēst