ceturtdiena, 2013. gada 12. septembris

Iekš YOUTUBE 2


Pagājušā gada septembrī rakstīju par saviem iecienītākajiem skaistuma kanāliem iekš Youtube. Laiks ir pagājis, un manam toreiz ne pārāk garajam sarakstam ir piepulcējušies vairāki citi skaistuma blogeru kanāli, kuri man ļoti patīk, un kurus regulāri skatos.



1. essiebutton, jeb meitenes vārdā Estee skaistuma kanālu skatos nepilnu gadu. Man tas bija ļoti patīkams atklājums - pirmajā dienā noskatījos vismaz 10 video :) Tur var gan pasmieties, jo Estee piemīt brīnišķīga humora izjūta, gan uzzināt daudz interesantas lietas par dažādiem kosmētikas produktiem.


2. Vivianna Does Makeup, jeb Anna, manuprāt, ir vienkārši "neprātīgi" skaista meitene, kurai vēl piedevām ir ļoti interesanti un saturīgi video. 


3. Lily Pebbles skaistuma kanālu sāku skatīties vienā laikā ar Vivianna Does Makeup, jo abas bieži video redzamas kopā. Lilijai ir ne tikai interesanti video, bet arī ļoti foršs blogs - What I Heart Today.


4. Pink So Foxy, jeb Kristīne daudz stāsta par eļļām skaistumkopšanā - var apskatīties vairākas video pamācības kā pašai pagatavot, piemēram, lūpu balzāmu, vai ķermeņa skrubi. Man ļoti patika Kristīnes video sērija Less Stuff, Less Stress, kuros viņa nevis pirka, bet atbrīvojās no kosmētikas, kuras apmēri bija kļuvuši grandiozi.


5. FleurDeForce visticamāk zina visi :) 


6. GlamLifeGuru, jeb Tati veido interesantus un vizuāli baudāmus video. Pie Tati var daudz uzzināt tieši par plaša patēriņa kosmētikas produktiem, kuriem būtu vērts pievērst uzmanību.


7. Amarixe, jeb Alisone - man ļoti patīk viņas video, jo tie vienmēr ir saulaini un uzlabo garastāvokli.


8. AmandaMuse - ne tikai par skaistumlietām, bet arī par mazuļiem :)


9. Ruth Crilly skaistuma kanālā visinteresantākie šķiet video par sejas kopšanas produktiem.


10. Amelia Liana skaistuma kanālā var apskatīties daudzus jo daudzus video par visādiem labumiem tieši selektīvās kosmētikas lauciņā.

3 komentāri:

  1. Paldies par jauniem vārdiem, kurus vēl nebiju pamanījusi. daudzus no šiem skatos arī es

    AtbildētDzēst
  2. Tik tiešām piekrītu, ka Anna veido labi saturīgus rakstus nevis tādu bla, bla, bla. :)

    Daži ir jauni, par tiem paldies!

    AtbildētDzēst