sestdiena, 2013. gada 21. septembris

BIODERMA Cicabio krēms

Pirmais dziednieciskais kopšanas līdzeklis bojātai, kairinātai, nesulojošai ādai, kas lietojams ikvienā ādas virskārtas (epidermas) atjaunošanas posmā.

Indikācijas: sausa, sakairināta āda ar apsārtumu, iekaisumu, zvīņošanos un pēc dermatoloģiskām procedūrām
Īpašības: darbojas katrā epidermas atjaunošanas stadijā, veicinot lielisku sadzīšanu. Vara-cinka kompleksa antibakteriālā darbība palīdz novērst baktēriju izplatīšanos. Tekstūra, kas nodrošina "pārsēja efektu", veido izolējošu, gaisu caurlaidīgu plēvīti optimālai aizsardzībai. Hialuronskābe, kas pazīstama, pateicoties tās atjaunojošajām spējām un kāsvarīga ādas sastāvdaļa, nodrošina optimālu ādas mitrināšanu.

Kaut arī šo krēmu lietoju visu aizvadīto ziemu, atsauksmi tā arī neuzrakstīju. Krēmu nopirku pateicoties Velvet Mimosa labajai atsauksmei. 

Cicabio man ļoti iepatikās kā dienas krēms ziemas apstākļos, jo patiešām nodrošināja šo "pārsēja efektu", kas manai jutīgajai ādai pat aukstajā ziemas gaisā nodrošināja optimālu komforta līmeni. Kā kosmētikas pamats šis krēms arīdzan kalpoja lieliski - ar nosacījumu, ka tas netiek uzklāts pārāk lielā daudzumā.

Kāpēc tad uzrakstīt atsauksmi esmu nobriedusi tieši šobrīd? Par cik tagad esmu apslimusi un mani nomoka iesnas, klepus un galva ir kā spainis, tad deguns pateicoties milzīgajam izlietoto salvešu apjomam man bija sarkans un iekaisis. Iesākumā nezināju, ko lai uz viņa uzsmērēju (bija doma par Eviju un EA astoņu stundu krēmu), bet tad atcerējos par Cicabio. 
Uzsmērēju to un devos pie miera.
No rīta mans deguns vairs nebija sarkans un pieduroties tas vairs nesāpēja. Lieki teikt, ka esmu sajūsmā. Tā ka visi tie, kas šobrīd arī cieš no vīrusu uzbrukumiem un sarkaniem deguniem - uzsmērējiet Cicabio :)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 6,59
Vērtējums:
10/10

9 komentāri: