svētdiena, 2013. gada 18. augusts

ORIFLAME Oasis Fresh Dawn face mist

Tūlītēja ādas atvēsināšana un mitrināšana.
Karstā vasaras dienā atvēsini un atsvaidzini ādu ar mitrinošo izsmidzināmo līdzekli sejai. Formula ar mitrinošo antioksidantu - rudzupuķes ziedu ekstraktu, kas baro ādu, piešķirot tai veselīgi mirdzumu.

Manuprāt, karstā vasarā dažādu sejas atsvaidzinātāju par daudz būt nevar. Šo pasūtīju tādēļ, ka līdzekļa sastāvā ietilpst rudzupuķu ziedu ekstrakts, kas īpaši piemērots jutīgai ādai pateicoties savām nomierinošajām un pretiekaisuma īpašībām.

Darbībā šis izsmidzināmais līdzeklis man neiepatikās pavisam. Galvenokārt jau dēļ produkta smaržas, kas ir ļoti sintētiska un diezgan asa - atgādina kaut ko no sadzīves ķīmijas, un ko tādu uz sejas pūst negribās. Neskatoties uz nepatīkamo smaržu, sejas ādu tas nekairina, tomēr mitrināšanu, vai kādu citu labumu es arī nesajutu.
Izsmidzinātājs šim produktam arī nav tas labākais, jo piles ir pārāk lielas un ir sajūta, ka uz sejas tiek kaut kas šļakstīts, nevis rasināts, kā tam vajadzētu būt.

Kur nopirkt?
pie Oriflame konsultanta
Cena:
LVL 3,29
Vērtējums:
0/10

10 comments:

  1. Arī nevari atturēties no katalogu krāsainajām bildītēm un uzrakstiem: jaunums? :)
    Es pasūtīju Avon jauno eļļu ķermenim, ceru, ka vilties neliks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šķiet, ka iepriekšējā katalogā šis bija. Tā ir, ka nevar atturēties :)

      Dzēst
  2. Iepakojums jau smuks, bet izpildījumu tas nevar nekādīgi glābt. Skumji, ka tā, bet toties tagad zināšu, ko šo sūtīt nevajag. :)

    AtbildētDzēst
  3. Oi, nezinu, kādus divus gadus tiešām-tiešām neesmu turējusi nevienu katalogu rokās! :)

    Man joprojām favorīts ir Bioderma dermatoloģiskais ūdens baloniņā un tagad man ir Baltkrievu (laikam) So Beauty no Multiluksa, tāds tīri feins un tīri neko tāds, man patīk, nesausina un uzvedas feini!

    AtbildētDzēst
  4. Pēc daudziem feiliem tomēr atturos no šiem katalogiem, kaut gan daudzas reizes baigi gribās kautko pasūtīt xD Uz šo arī skatījos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja man darbā nebūtu kolēģe, kura ar visu šo nodarbojas, visticamāk es arī nemeklētu iespējas aplūkot Oriflame, vai Avon katalogus, bet nu... :)

      Dzēst
  5. Es vispār atteicos no katalogu produktiem, jo neviens no tiem nav bijis vairāk kā viduvējs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir bijuši produkti, kuri patīk, bet bieži sanāk arī vilties.

      Dzēst