pirmdiena, 2013. gada 26. augusts

DR. HAUSCHKA Hand Cream

Atjauno, remdē, aizsargā roku ādu. Barojošā kalanhojes sula palīdz ādai saglabāt mitrumu, neatstājot eļļainas pēdas - āda kļūst maiga un gluda. Īpaši labs sausai, sastrādātai roku ādai, sausiem elkoņiem.

Nebija domas pirkt vēl vienu roku krēmu, jo tie man parasti mētājas pa visurieni, tomēr ieraugot tam Biotēkā tik pievilcīgu cenu (LVL 3,43) atturēties nebija iespējams. 
Diezgan ievērojamas atlaides Biotēkā (vismaz tajā, kas uz Kr. Barona ielas) šobrīd ir daudziem kosmētikas produktiem, tādēļ ir vērts iegriezties :) Šim konkrētajam krēmam 30% atlaide piemērota tamdēļ, ka 2013. gada oktobrī tam beidzas derīguma termiņš. Mani tas nesatrauc, jo līdz tam laikam krēmu noteikti izlietošu. 
Man patīk tas, ka tā sauktajai dabiskajai kosmētikai gandrīz vienmēr ir zināms gads un mēnesis, kad beidzās termiņš, nevis kaut kādi mistiski mēneši pēc atvēršanas, jo nekad jau nevar zināt cik ilgi produkts ir nostāvējis veikala plauktos.



Līdz šim neviens manis lietotais Dr. Hauschka produkts nav sagādājis vilšanos, arī šis roku krēms nav izņēmums. Krēmam piemīt klasiskais Hauškas produkcijai raksturīgais aromāts, kas ir dabīgs, viegli saldens un patīkams. Smaržojot krēmu no tūbiņas man nerodas asociācijas ar medu, tomēr kad krēms ir jau iesūcies ādā, manuprāt, rokas smaržo tieši pēc medus. 
Krēms ļoti ātri iesūcas neatstājot taukainu kārtiņu - nav tās nepatīkamās neredzamo, slidīgo cimdu sajūtas. Nezinu, kā būtu ziemā, tomēr šobrīd krēma barojošās un mitrinošās īpašības mani pilnībā apmierina. 
Lasīju dažās atsauksmēs, ka šis krēms labi palīdz arī ekzēmas skartai ādai.

Sastāvdaļas:
Water/Aqua, Alcohol, Glycerin, Althaea Officinalis (Marsh Mallow) Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Cetearyl Alcohol, Beeswax/Cera Flava, Prunus Spinosa (Blackthorn) Flower Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Bentonite, Lactose, Kalanchoe Daigremontiana Extract, Fragrance/Parfum (Essential Oil), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Farnesol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Benzyl Salicylate, Lysolecithin (Hydrolyzed Lecithin), Xanthan Gum

Kur nopirkt?
Biotēka, Stockmann
Cena:
LVL 3,43 (cena ar atlaidi); bez atlaides krēma cena ir LVL 4,90
Vērtējums:
10/10

12 comments:

  1. Jauks. Es atkal nopirku "Samtainās rociņas", favorīts jau otro gadu.
    Bet šim pievilcīgs tilpums, labs variants somiņai.

    AtbildētDzēst
  2. Super! Es esmu roku kremu fans un uzskatu, ka roku kremam taupit nevaig- jo roku āda mums tiek traumēta vis vairāk! Un viņa ir pelnījusi īpašu kopšanu! :)

    AtbildētDzēst
  3. Šo noteikti apskatīšos:)Paldies par atsauksmi, savādāk dr. Hauschka vispār nebiju pievērsusi uzmanību.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dr. Hauschka kosmētika noteikti ir uzmanības vērta :)

      Dzēst