svētdiena, 2013. gada 11. augusts

BIOSILK silk therapy


Viegls matu reģenerējošs un ārstējošs līdzeklis no dabīga zīda visiem matu tipiem. Piešķir matiem zīdainu un greznu mirdzumu. Mati kļūst viegli ķemmējami. Bojātiem, sausiem, nespodriem matiem piešķir ļoti veselīgu izskatu, elastību un īpaši mīkstumu. Aizsargā matus no UV un augstām temperatūrām. 
Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu uz plaukstiem, sadaliet mitros vai sausos matos no galvas ādas līdz matu galiņam. Lietojiet tik bieži cik ir nepieciešams. Nenoskalojiet. 

Matu kopšanas līdzekļi man parasti izlietojas ļoti ātri, bet šī mazā pudelīte lietojas jau 2 mēnešus un vēl negrasās beigties, tādēļ šis ir ļoti ekonomisks produkts. Priecājos, ka nopirku mazo iepakojumu, jo 50ml būtu mūžīgi :)
Šo serumu neuztveru kā reģenerējošu un ārstējošu līdzekli, bet gan tikai kā vizuāla efekta radītāju, jo kā pirmie sastāvā gozējas silikoni, kuri arī nodrošina spīdumu un gludumu. Pēc mazgāšanas mati atgūst savu ierasto izskatu, viss spīdums un gludums, protams, ir aizskalojies projām. 
Kaut arī ražotājs iesaka serumu klāt arī uz galvas ādas, es to lietoju tikai matu galiem. 
Lietoju to pēc matu izžāvēšanas un ieveidošanas - manuprāt, tad efekts ir visizteiktākais, jo mati pārklājas ar tādu kā glanci un kļūst manāmi gludāki, tomēr ja ārā laiks ir mitrs un lietains, efekts diemžēl nav ilgspēlējošs. 
Galvenais ir nepārspīlēt ar produkta daudzumu, jo pretējā gadījumā nāksies matus mazgāt atkārtoti - man nepieciešami burtiski daži pilieni līdzekļa, kurus pirms uzklāšanas sasildu plaukstās.
Atsevišķi būtu vērts pieminēt Silk Therapy smaržu, kas ir ļoti patīkama un kādu laiku saglabājas matos.

Sastāvdaļas: Cyclomethicone, Dimethiconol, SD Alcohol 40 B, C12 15 Alkyl Benzoate, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance, Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Benzoate, Linalool, Gamma Methyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Eugenol

Jautājums: man būtu interesanti uzzināt, vai kāda no mana bloga lasītājām ir lietojusi Biosilk Summer Therapy Silk Protect līdzekli, kurš ir šīs vasaras jaunums? Man gribētos zināt, vai tas atšķirās no parastā Silk Therapy seruma?

Kur nopirkt?
Douglas, Kolonna
Cena:
LVL 3,10 (15ml)
Vērtējums:
7/10

9 komentāri:

  1. Es arī šo lietoju, vakar draudzenei uzdāvināju komplektu, 3×50ml. Nu šampūnam, un kondicionierim tas nav daudz, bet par to serumu domāju tieši tā pat, jo lielāks, jo ilgāk tā mūžība vilksies.sākumā vēl skatījos 167ml..nu nēēē. :D
    Mani atkal šis līdzeklis ļoti apmierina, maniem matiem ir super spīdums, ja ielieku slapjos matos pirms žāvēšanas...neuzskatu kā ārstējošu utt..
    Gribu pamēģināt arī saulē bojātiem, cena jau laba, tam tilpumam, bet man tomēr vajag mazāku :d

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau arī patīk - tieši vizuālais efekts, tikai cerēju, ka būs kas vairāk, nekā tikai tas, jo produkta apraksts sola vairāk.

      Dzēst
  2. es lietoju un manu pudelīšu tilpums tik aug un aug :D
    Es nezinu kādi ir jūsu mati- bet es savus diezgan īsā laikā no tumši tumšibrūniem cau sarkaniem dabuju gaišus- tad nu šis zīds manos matos burtiski izzūd. lieku, rītos, vakaros un tā katru dienu. Mazāk spurojas un spīdīgāki. Izlietošu šo- mēģināšu CHI - silk restore- tas esot vēl labāks par šo :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, CHI es arī labprāt izmēģinātu, daudzi ārzemju blogeri raksta, ka tas esot daudz labāks par Biosilk.

      Dzēst
  3. Maniem matiem daudz labāk der RICH eļļiņa kā Biosilk serums. Nesen arī iegādājos šo serumu, bet līdz galam nav tas. Liekas, ka atsauksmes ir pārspīlētas.

    AtbildētDzēst
  4. Man šis serums ļoti patika, bet ekonomisks gan nemaz nelikās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, man šķiet ekonomisks, salīdzinājumā ar citiem serumiem, kurus esmu lietojusi. Maniem matiem vajag ļoti mazu daudzumu, jo tiklīdz ir par daudz, mati izskatās netīri.

      Dzēst