trešdiena, 2013. gada 21. augusts

BIODERMA, Photoderm MAX SPF 50+/UVA 40 Ultra fluid

Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm MAX nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu (saules apdegumu, saules alerģiju u.c.) apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību - ekskluzīvo Cellular BIOprotection patentu. Šis patents aktivizē dabiskās aizsargspējas, aizsargā šūnas un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos. 
Ar īpaši vieglu tekstūru, bezkrāsains, neveido taukainu kārtiņu un neatstāj baltas joslas uz ādas. Tūbiņai ir šaurs kakliņš, kas atvieglo produkta lietošanu. 
Hipoalerģisks. 
Neveicina ādas poru aizsprostošanos. 
Ultrafluīda panesamība ir teicama, un tas ir fotostabils un ūdens noturīgs. 
Nesatur smaržvielas un parabēnus. 

Līdz šim sejas ādas aizsardzībai pret UV starojumu lietoju Bioderma Photoderm AR krēmu, kurš paredzēts jutīgai ādai ar tieksmi uz apsārtumiem.  Aizsardzības ziņā tas mani pilnībā apmierināja, tomēr produkta konsistence bija salīdzinoši bieza. 
Patīkami bija ieraudzīt, ka Biodermas klāstā parādījies šis ultravieglais fluīds. Ražotājs apgalvo, ka fluīds piemērots ne vien kombinētai, bet arī taukainai ādai.



Fluīdam ir ērts un parocīgs "snīpītis", jo tā konsistence ir diezgan šķidra. Pirms lietošanas fluīdu ieteicams sakratīt.
Uz sejas tas klājas viegli un baltas joslas tiešām neveido. 
Šis pagaidām ir "visvieglākais" no saules aizsargkrēmiem, kādu esmu lietojusi - uz ādas prakstiski nav jūtams, tomēr nevar teikt, ka pēc uzklāšanas āda paliek matēta, tā nav, neliels spīdums ir, tomēr tas izskatās diezgan veselīgi, nevis kā taukains slānis uz ādas. Ja ārā ir ļoti karsts, tad pēc šī izmantoju tikai korektoru, bet ja temperatūra nepārsniedz 25 grādus, tad droši izmantoju arī tonālo krēmu. 
Fluīds ir ūdens noturīgs, tādēļ vakarā nepieciešams labi attīrīt sejas ādu. 
Kopumā varu teikt, ka ar šo produktu esmu pilnībā apmierināta - iedegums nav konstatēts :)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
aptuveni LVL 10
Vērtējums:
9/10

10 comments:

  1. Oi, viss jau forši ar tiem lielajiem aizsarg cipariem, bet es palieku pie normas, jo kkur, kas teica, neatceros, bet mums nēesot labi tos lielos filtrus zieķēt virsū- vairāk sliktuma - kā labuma. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vasaras periodā sejai lietoju SPF 50 (ķermenim tik augstu skaitli nelietoju), jo mana sejas āda ļoti viegli apdeg un paliek sarkana. Kopš lietoju krēmus ar augstu aizsardzības pakāpi, ne reizi vairs neesmu apdegusi, tas man liek justies daudz labāk.
      Bet, būtu interesanti uzzināt šādas informācijas avotu.

      Dzēst
  2. Es saprotu, ka tas ir tas pats, tikai citā iepakojumā?
    http://velvetmimosa.blogspot.com/2013/08/bioderma-photoderm-max-spf-50-fluid.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liekas, ka nav, jo tam skaitļi ir SPF 50/UVA 38.

      Dzēst
    2. Aaaa, es domāju, ka tikai iepakojumu pamainījuši !:)

      Dzēst
    3. P.s. Pasūtīju sev korejiešu spf 50 krēmu, redzēsim.

      Dzēst
    4. Bet, vispār, dīvaini, jo latviskajā Biodermas mājas lapā savējo nemaz neatradu. Pirms viņu nopirkt, kaut kādā žurnālā par to izlasīju.

      Dzēst
  3. ak jūs apzinīgās, es šovasar esmu brūna :)) un pažuvusi :))

    AtbildētDzēst