svētdiena, 2012. gada 19. augusts

MONTAGNE JEUNESSE, Sensitive Skin Masque

Allaž, kad nokļūstu pie sejas masku stenda, tas ir uz ilgu, jo vienmēr "sagrābjos" dažnedažādas. Žēl, ka pie mums izvēle nav tik plaša, bet kaut ko tomēr atrast var. 
Viena no manis iecienītākajām "paciņu" sejas maskām ir Montagne Jeunesse attīrošā un barojošā sejas maska (+mitrinošs serums ar keramīdiem) jutīgai ādai.
Esmu pirkusi dažādas šī ražotāja sejas maskas, bet šī manā gadījumā ir tā, pēc kuras lietošanas es patiešām redzu rezultātu.

Maskai ir bieza un krēmīga konsitence - kā jau daudzām maskām, kuras satur mālus. Sākumā baidījos, ka man viņa sausinās sejas ādu, bet nekā tamlīdzīga. Izkalstot maska "nesavelk" seju un nesaplaisā. Notīru to parasti ar dabīgo sūklīti. Ražotājs iesaka to turēt 10 minūtes, bet man parasti paiet kādas 15 minūtes noteikti. Uzliekot masku parasti cenšos neskraidīt pa māju darot visādus darbus, vienkārši atlaižos un relaksējos, tādēļ laiks paskrien nemanot.
Šī maska ļoti labi attīra un nomierina. Ja sejas āda ir sasārtusi vairāk nekā parasti, vienmēr lietoju šo masku, jo pēc tās āda jūtas ļoti komfortabli un "nomierinās".
Viens maskas iepakojums man ir pietikošs divām lietošanas reizēm. 
Iepakojumā ir divi nodalījumi, viens no kuriem satur serumu, kuru paredzēts lietot pēc maskas. Es pat neko daudz par viņu pateikt nevaru, jo esmu izmēģinājusi tikai vienu reizi. Man viņš tik ļoti neiepatikās, ka otreiz vairs neesmu riskējusi. Bija tāda sajūta, ka esmu uzsmērējusi olas baltumu. Ādai bija ļoti nekomfortabla sajūta, izturēju šo serumu 10-15 minūtes, tad nomazgāju. 
Neatkarīgi no tā, ka serumu es nelietoju, maska man ļoti patīk - parasti nopērku visas, ja kaut kur to ieraugu :)

Sastāvs:
Maskai: Aqua, Ethylhexyl stearate, Glyceryl stearate SE, Bentonite, Kaolin, Glycerin, Cetearyl alcohol, Polysorbate 20, Glyceryl stearate, Ceteareth-20, Sweet almond oil, Apricot kernel oil, PEG-100 stearate, Glucose, Vitamin E, Panthenol, Sunflower seed oil, Roman chamomile flower oil, Vitamin A, Lactoperoxidase, Citric acid, Glucose oxidase, Cl 77891 (Titanium dioxide), Cl 75810 (Chlorophyllin-copper complex).

Serumam: Aqua, Sweet almond oil, Sucrose distearate, Sucrose stearate, Ceramide 3, Ceramide 6-II, Ceramide 1, Xanthan gum, Yeast extract (Pseudocollagen), Glucose, Panthenol, Vitamin E, Sodium lauroyl lactylate, Roman chamomile flower oil, Phytosphingosine, Cholesterol, Carbomer, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Limonene.

Kur nopirkt?
veikalā Eurokos, dažreiz var atrast arī Drogās
Cena:
LVL 0,68
Vērtējums:
Serumam: 1/10
Maskai: 10/10

4 komentāri:

  1. Laikam tādēļ bieži nav atrodamas, jo Tu tās visas izpērc:D
    Derētu pamēģināt. Piedāvā arī cita tipa ādai šī firma??:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visas nē, tikai šo :) Viņiem, man šķiet, ir maskas visiem ādas tipiem, ļoti daudz un dažādas.

      Dzēst
  2. Es arī izpērku vienreizējās maskas, mana vājība, un teikšu, ka nemaz nav tik sliktas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām, pavisam nav sliktas. Arī baltkrievu dažas nebija sliktas un no Drogās nopērkamajām man viena ļoti patīk, tikai neatceros nosaukumu, tāda ar zilu taurenīti - mitrinošā.

      Dzēst