svētdiena, 2012. gada 12. augusts

MAYBELLINE, Dream Fresh BB Cream

Pēc tik daudzām pozitīvām atsauksmēm par šo BB krēmu nevarēju to nenopirkt arī es. Pirms tam pat nebija domas to izmēģināt, jo Garnier BB krēma pārstāvis sagādāja man diezgan lielu vilšanos. Nelikās ticami, ka Maybelline varētu "paveikt" ko daudzsološāku. Ļoti patīkami, ka kļūdījos :)

Maybelline BB krēms 1 produktā apvieno 8 ādu uzlabojošas īpašības: piešķir mirdzumu, uzlabo ādas toni, SPF 30, mitrina visas dienas garumā, izlīdzina nepilnības, nesatur eļļu, netaukains sastāvs, gluda un svaiga āda.

Lietoju šo krēmu jau gandrīz visu vasaru, un esmu pat vairāk kā apmierināta. Tas labi rūpējas par aizsardzību no saules, diezgan labi maskē dažādas sejas nepilnības un mitrina. Atzīšos, ka bieži vien (īpaši karstās dienās) zem viņa pat nelieku nekādu krēmu. Poras viņš neaizsprosto un nekairina sejas ādu (par ko man bija vislielākās bažas).
Par sejas matēšanu gan nekādi nerūpējas, bet nekas tāds produkta aprakstā arī nav solīts. Parasti es nedaudz piepūderēju T-zonu, bet ja dienas gaitā parādās spīdums, izlīdzos ar matējošām salvetēm.
Pievienoju arī dažas bildes: pirmajā bildē uz sejas ir tikai mitrinošs krēms, otrajā seja ar BB krēmu un pēdējā bildē seja ar meikapu.

























Kur nopirkt?
Drogās
Cena:
ap LVL 5
Vērtējums:
9/10

6 komentāri:

  1. Es arī nesen šo uz atlaidēm nopirku, ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, pilnīgi necerēti labs produkts, bet tam biju jau sagatavojusies, jo paļāvos uz labajām atsauksmēm :)

      Dzēst
  2. Jā, šīs ir krietni labāks par Garnier, bet drīzumā, šķiet, ir gaidāms Garnier BB taukanai un kombinētai ādai, gribu to!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, Garnier bija baigā kaka. Pakatījos arī L'Oreal BB krēmu, konsistence ļoti iepatikās, bet, šķiet, viņš paredzēts no kādiem 45 gadiem, tas mazliet atbaidīja. Paskatīšos arī jauno Garnier, bet drošības pēc labāk pagaidīšu atsauksmes. Vasara jau iet uz beigām :( tādēļ tāds, kurš paredzēts kombinētai ādai, man varētu nederēt.

      Dzēst
  3. jokaini, ka sadalījušas 2 grupas. Vieniem dod tik Garnier, otriem Maybelline topa, a Garnier garām. Es arī Maybelline komandā :)

    AtbildētDzēst