ceturtdiena, 2012. gada 9. augusts

GIOVANNI, Body Lotion Lavander Vanilla Snow


Giovanni firmas produkciju gan Kolonnās, gan Douglas veikalos var manīt jau kopš pagājušās ziemas. Šī kosmētika tiek ražota ASV. Produktu klāstā ietilpst matu kopšanas līdzekļi, ķermeņa kopšanas līdzekļi, kā arī sejas kopšanas līdzekļi. Cik esmu manījusi, pie mums viislielākajā izvēlē var nopirkt Eco Chic līnijas produktus - matiem un ķermenim. No sejas kopšanas produktiem esmu redzējusi dažus no D:Tox System līnijas produktiem, kuri satur vulkāniskos pelnus un aktivēto ogli. 
Giovanni produktiem ir 100% veģetārs sastāvs un tie netiek testēti uz dzīvniekiem.
Šo ķermeņa losjonu skaistumlapā par savu mēneša produktu biju "nominējusi" jau maijā, tādēļ pēdējais laiks būtu pastāstīt par viņu nedaudz plašāk.
Šis ir izgaismojošs ķermeņa losjons ar bagātīgu lavandas vaniļas aromātu. Satur ekskluzīvo Giovanni EcoChic tehnoloģiju, kas ir ēterisko eļļu komplekss, kas nomierina, nogludina un atjauno ādas mitruma līmeni.
Man tas joprojām ļoti patīk, esmu nopirkusi jau otro pudeli, ļoti patīk gan aromāts, gan tā kopjošās īpašības. Uzreiz jāsaka, ka šis losjons nav īpaši barojošs, tas ir diezgan viegls, ātri iesūcas un diezgan ilgi saglabā savu smaržu pēc uzklāšanas. Manuprāt, ideāls produkts, kuru lietot steigas režīmā - uzklāji, un uzreiz var ģērbties. Tas ļoti labi mitrina un mīkstina ķermeņa ādu. Mana ķermeņa āda ir diezgan problemātiska, sausa, reizēm pat raupja, tādēļ uzreiz jūtu, ja kāds ķermeņa kopšanas produkts nesniedz vēlamo rezultātu - šajā gadījumā viss ir ļoti labi.
Es gan īsti nesaprotu ko ražotājs saprot ar vārdu "izgaismojošs", bet nekādu mirdzuma efektu šajā losjonā es nemanīju, bet mani tas neapbēdina, tikai liekas mazliet dīvaini, ka tas minēts produkta aprakstā.
Vienīgais mīnuss, manuprāt, ir ne pārāk ērtais iepakojums. Izpiežot losjonu pudele noteikti jāņem rokās, jo savādāk tā visu laiku krīt un gāžas (varbūt es tā neprotu ar viņu normāli apieties).

Sastāvs:
Aqua (Purified Water), *Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Stearic Acid, Vegetable Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, *Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Polysorbate 60, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, *Echinacea Angustifolia (Coneflower) Extract, *Ginkgo Biloba (Gingko Biloba), *Rose-Sinensis (Hibiscus) Extract, *Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract, Phenoxyethanol, Fragrance (Includes Essential Oil) 

Kur nopirkt?
Kolonnās, Douglas veikalos
Cena:
LVL 7,90
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. Esmu mēģinājusi tikai šampūnu & kondicionieri, - tie bijs super, tiešām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Giovanni matu kopšanas produktiem esmu pirkusi matu masku - tā ir vienkārši DIEVĪGA! Viena no retajām maskām no kuras tiešām jūtu efektu :)

      Dzēst
  2. Es neko neesmu mēģinājusi, bet labi kā atgādināji man tieši beidzās ķermeņa losjons :)

    AtbildētDzēst
  3. Esmu lietojusi Hazelnut vanilla, Raspberry winter un Cassifluer white tea losjonus - visi patīk. Vaniļas ir ideāls ziemai, pārējie labi derēs vasarā ;) Es gan pasūtu Giovanni produkciju no iherb.com, kur šis losjons maksā apmēram 7 dolārus - pat ar visu šipingu sanāk lētāk. Mīnuss, protams, ilgā gaidīšana.
    P.S. Kura tieši matu maska Tev bija? ;)

    Laura

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī plānoju iegādāties arī kādu ar citu aromātu. Man bija maska Smooth as Silk Xtreme for dry, damaged hair :)

      Dzēst
  4. Man ir Hazelnut Vanilla. Patīk tīri labi, bet gandrīz nelietoju. Varbūt ziemā! :)
    Bet nu ar šampūnu gan iegrābos! Mati vienkārši sapinās vienā pikucī, kļuva sausi kā salmi :( Nolēmu dot šim šampūnam vēl vienu iespēju, izmēģināju vēl pāris reizes un iedzīvojos ārprātīgā niezē, kā arī matu stāvoklis tikai pasliktinajās. Pirmā doma bija izmest miskastē, bet noturējos. Var jau būt, ka tikai manam matu tipam problēmas ar šo šampūnu, tāpēc piedāvāju izmēģināt mājiniekiem. Mammai der gandrīz visi, bet šis nebija tas gadījums. Tā laikam joprojām stāv plauktā!

    AtbildētDzēst
  5. Es no Giovanni esmu mēģinājusi Smooth As Silk līniju. Ļoti patika, gan šampūns, gan kondicionieris, arī maska izcila. Dziļākai matu attīrīšanai lietoju Deep Cleansing šampūnu, bet pēc tā obligāts ir kondicionieris, citādi mati sapinkojas un saveļas vienā ērkulī.
    Es arī Giovanni pērku iherb mājas lapā, nemaz nezināju, ka viņu produkcija tagad ir nopērkama arī pie mums.

    AtbildētDzēst
  6. Hurrah, that's what I was searching for, what a material! existing here at this web site, thanks admin of this web site.

    Feel free to visit my blog :: best appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  7. Hi there to every one, the contents existing
    at this web site are genuinely amazing for people experience, well, keep up the good work fellows.


    my website; Bench Craft Company advertising agencies birmingham al

    AtbildētDzēst