sestdiena, 2012. gada 4. augusts

GEOMAR, Thalasso Scrub

Šoreiz par vienu no maniem mīļākajiem skrubjiem. 
Šis ir skrubis ar jūras sāli un augu eļļām. GEOMAR Talasso skrubis ir dabīgs abrazīvais produkts, kas, pateicoties tā sastāvā esošajai Jūras sālij, maigi noloba atmirušās ādas šūnas, radot viegluma sajūtu un padarot ādu zīdainu. Tā formulas sastāvā esošās mandeļu un kviešu eļļas uzlabo ādas elastīgumu, A un E vitamīni novērš priekšlaicīgu ādas novecošanu.
Kā jau bildē redzams, skrubim ir diezgan smalks malums, kas man ļoti patīk, jo tas netraumē ādu tik ļoti, kā to dara rupjāka maluma skrubji.
Pirms lietošanas tas jāsamaisa, jo sastāvā esošās eļļas noslāņojas skrubja virspusē. Lai šo lietu atvieglotu, ražotājs zem vāciņa ielicis plastmasas karotīti.
Skrubis ļoti labi puto, kas man arīdzan patīk, tas nekur neveļas nost (respektīvi, nav tā, ka puse produkta izkaisās pa visu dušas kabīni), līdz ar to produkta patēriņš ir diezgan neliels. Man šāds tilpums (600gr) ir pietiekams vairākiem mēnešiem, jo skrubi es lietoju 1 - 2 reizes nedēļā. 
Pēc šī skrubja lietošanas āda ir ļoti maiga un slidīga - tas pateicoties sastāvā esošajām eļļām. Bieži vien es pat nelietoju nekādu ķermeņa krēmu (it īpaši vasaras periodā), jo āda ir pietiekami labi mitrināta. 
Šis arī ir viens no retajiem produktiem, kurš pieejams pavisam nelielā iepakojumā - 80gr, kas, manuprāt, ir ļoti ērti, lai kādā izbraukumā nevajadzētu ņemt līdzi lielo burku, vai pārkrāmēt skrubi kādā mazākā traukā.

Sastāvs:
Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Maris Sal, Prunus Amygdalus Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Nobilis Oil, Diethylene Glycol, Glyceryl Oleate, Hexylene Glycol, Aqua, BHT, BHA, Parfum, CI 19140, CI 42090

Kur nopirkt?
Drogās, veikalā Eurokos u.c.
Cena:
LVL 6,70
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. es tieši vakar izmēģināju šo skrubi mazajā iepakojumā. Un piekrītu Tev tas ir ļoti labs, rītā došos pēc lielās burkas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, viņš patiešām labs. Šis un Stendera skrubji ir mani vismīļākie :)

      Dzēst
  2. Patēriņš tiešām atkarīgs no tā, cik uzmanīgi lieto. Tu esi uzmanīga, es parasti noskrubēju arī visu vannu! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēdz būt arī tādi skrubji, ka centies cik gribi, bet visapkārt noteikti ir vairāk, nekā uz ķermeņa. Piemēram, es diezgan bieži taisu kafijas biezumus ar cukuru un eļļām - ar to skrubi iet uz visām pusēm, visa duša ir melna :)

      Dzēst
  3. šis man ļoti patīk- ideāls skrubis!

    AtbildētDzēst
  4. Aha, viens no top skrubjiem šis man :)

    AtbildētDzēst
  5. Es nobrīnijos cik ātri šo produktu cilvēki akcijas laikā izķer. 4 burkas pāris stundu laikā. Laikam tiešām labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es biju viena no "trakajām", kura paķēra veselas divas - otru gan savai draudzenei :)

      Dzēst
  6. Viens no maniem favorītiem. Lietoju kopš Geomar 1.reizi paradījās Latvijā! 10/10

    AtbildētDzēst