otrdiena, 2012. gada 21. augusts

Dior Addict, Ultra-Gloss Glow #854 Rouge Croisiere


Bez šī lūpu spīduma es patiešām nevarēju iztikt. No vasaras "piedāvājuma" tieši viņš mani "uzrunāja" visvairāk. Katram šis spīdums izskatās mazliet savādāk, tomēr, manuprāt, vienlīdz skaisti. 
Pārdevējas Stockmann veikalā ļoti ilgi nevarēja viņu atrast, un es jau paguvu satraukties, ka nebūs, bet tomēr... Ar uzvarošu skatienu man tika pavēstīts, ka man tiek pats pēdējais :)

Spīdums ietilps Dior Summer Mix kolekcijā, kura veikalos parādījās, laikam, jūlija mēnesī.



Ja es pareizi saprotu, tad #854 Rouge Croisiere ir pārītī ar dzelteno laku #118 Acapulco. Cienītājiem noteikti patiks šāda kombinācija, bet man tā nevisai. Starp citu, šeit var apskatīties kā abi izskatās kopā.
Ļoti patīk tas, ka spīdums nesatur nekādu šimmeri. Rouge Croisiere ir želejveida konsistence un ļoti glancēts finišs. Man tā īsti neizdevās fotogrāfijās parādīt viņu "visā krāšņumā" - visu laiku kaut kas ne tas, tomēr var apskatīties ko stāsta citas blogeres un salīdzināt:
Uz manām lūpām viņš izskatās drīzāk "avenīgs", nekā "korallīgs", bet man patīk. 
Spīdums ir labi pigmentēts -  nav jāklāj vairākas kārtas, lai vispār varētu pamanīt kaut kādu toni. 

Spīdums absolūti nav lipīgs (kas man ir ļoti svarīgi), kādēļ arī nav īpaši noturīgs, bet, manuprāt, neviens spīdums neizceļas ar izcilu noturību, jo, lai viņš tāds būtu, tur ir jābūt riktīgam lipeklim, bet tas ir fui
Sākumā bažījos par to, kā es tikšu galā ar otiņu, bet šis "apstāklis" nekādas problēmas nesagādāja - uzklāšanas process ir ļoti ērts.
Esmu ļoti apmierināta ar savu pirkumu :)

Kur nopirkt?
Kolonnās, Douglas veikalos, Kristianā (Stockmanā, laikam, vairs nav)
Cena:
LVL 20,80
Vērtējums:
9/10

10 comments:

  1. Smuks! Un tā piebilde, ka "pēdējais" liek to iekārot vēl vairāk!

    AtbildētDzēst
  2. Smuks tonis. Es viņam piešķirtu dubultu vērtību, ja man atnestu kā pēdējo. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, noteikti. Es pat nezinu, varbūt arī citos veikalos viņa vairs nav.

      Dzēst
  3. Skaists tonis un apraksts iekārdina pavisam noteikti :) labprāt kādu no šiem spīdumiem pievienošu savam spīdumu arsenālam, bet runājot par noturību- esmu sajūsmā par Illamsqua intense lipgloss - sākumā uzklājot liekas baigais ķepeklis- bet saberzējot lūpas, izlīdzinot ( pie tam pietiek ar pavisam nedaudz spīuma- kļūst viegli spīdīgs ( nesatur shimmerus) Un turās- ļoooti labi ( Vismaz man :) )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Illamasqua kosmētika kā tāda man šķiet pievilcīga, labprāt izmēģinātu arī spīdumus, paldies par ieteikumu :)

      Dzēst
  4. Tev ļoti piestāv :) man mīļākais vasaras spīdums arī!

    AtbildētDzēst