trešdiena, 2018. gada 29. augusts

NEUTROGENA Hydro Boost gel-cream (FRAGRANCE FREE) for dry skin

Neutrogena Hydro Boost līnijas sejas kopšanas produkti Drogas veikalos parādījušies salīdzinoši nesen, bet es esmu paguvusi izlietot jau trīs iepakojumus ar šo krēmu, tādēļ nolēmu, ka noteikti par to jāpastāsta arī blogā.
Tas, ka iegādājos šo krēmu nav nejaušība. Jau krietnu laiku skatos dermatoloģes Dr Dray youtube kanālu un viņa šo krēmu ir minējusi un ieteikusi neskaitāmas reizes, tādēļ iegādājos to jau nākamajā dienā, kad tas bija pieejams Drogas veikalos. Skumdina vienīgi fakts, ka ASV tas pieejams par krietni vien demokrātiskāku cenu, nekā tas ir pie mums. 

Šis ir vienīgais no pie mums pieejamajiem Neutrogena sejas kopšanas krēmiem, kura sastāvā nav atrodamas smaržvielas. Man tas ir būtiski, tādēļ citiem produktiem no šīs līnijas neplānoju pievērsties.
Hydro Boost želejkrēmu varētu nosaukt par labu ikdienas kopjošo produktu. Tam ir vienkāršs un saprotams sastāvs - ūdens, glicerīns, hialuronskābe un citas sastāvdaļas, kuras mīkstina, pabaro un mitrina sejas ādu. Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet vissarežģītāk ir atrast tieši tādus - vienkāršus ādas kopšanas līdzekļus, kuri nekairinās sejas ādu un neradīs citas ādas problēmas.

Ar ko tad man šis vienkāršais krēms tik ļoti iepaticies? Pirmkārt jau ar ļoti patīkamo un vieglo konsistenci. Tas absolūti nenoslogo sejas ādu, bet tajā pašā laikā liek tai justies gan mitrinātai, gan pabarotai. Es šo krēmu lietoju uz vēl mitras ādas pēc tās attīrīšanas, tādā veidā neļaujot ādai pazaudēt mitruma līmeni - šo triku arī iemācījos no Dr Dray un jāsaka, ka tas tiešām darbojas :)
Domāju, ka nav jāpievērš uzmanība faktam, ka krēms paredzēts sausas ādas kopšanai, jo pateicoties tā izteikti vieglajai tekstūrai tas, manuprāt, lieliski iederētos ikviena ādas tipa kopšanas rutīnā. Jāsaka arī, ka šis krēms nav tas, no kura gaidīt kaut kādus īpašus efektus, jo tā galvenais uzdevums ir mitrināt ādu un neļaut šim mitrumam iztvaikot. Ja ir vēlme cīnīties ar pigmentāciju, vai krunciņām, tad papildus šim krēmam rutīnā vajadzētu iekļaut arī citus kopjošos produktus, atkarībā no nepieciešamības. Es, piemēram, papildus lietoju krēmu ar azelaīnskābi. 
Šādi želejkrēmi pavisam noteikti iekarojuši manas simpātijas, jo tie lieki nenoslogo ādu, bet lieliski pilda savu funkciju. Vēl kā savu favorītu no šīs kategorijas krēmiem varu minēt Hada Labo Skin-Plumping Gel krēmu, par kuru arī plānoju uzrakstīt atsauksmi.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
aptuveni EUR 17

5 komentāri: